eSATA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 για να μπορεις να κοιταζεις οπου θελεις χωρις να σε καταλαβαινει ο αλλος.. το θρεντ τα μελη του ινσομνια με φωτο,που πηγε? νατο το ξεστικαραν
Höfdingadrapa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πάω στο νεκροκρέβατο μου να ξαπλώσω αγγαλιά με τη μιζέρια μου. Auf wiedersehen.
eSATA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πάω στο νεκροκρέβατο μου να ξαπλώσω αγγαλιά με τη μιζέρια μου. Auf wiedersehen. καλή διασκέδαση
-nick- Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πάει στο διάολο στα λεωφορεία, αλλα στο μετρό???? Πάει στο διάολο που στο μετρό σκάνε γερμαναράδες (απόγευμα), αφήνουν τη μπύρα τους όπου να'ναι, και κάνουν και γκρίματσες με τη μπύρα στο στόμα ??
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η μύτη έχει μπουκώσει, αυτιά και λαιμός πονάνε. Άμα βγω ζωντανός από τη γρίπη υπόσχομαι να γίνω καλύτερος πόστης.
status Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Η μύτη έχει μπουκώσει, αυτιά και λαιμός πονάνε.Άμα βγω ζωντανός από τη γρίπη υπόσχομαι να γίνω καλύτερος πόστης. Πεθαίνουμε; Πεθαίνουμε; :Ρ Από Παππούς_Σούλης σε λίγο θα είσαι θεός_Συγχωρέστον_Σούλης. :Ρ
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Πεθαίνουμε; Πεθαίνουμε; :ΡΑπό Παππούς_Σούλης σε λίγο θα είσαι θεός_Συγχωρέστον_Σούλης. :Ρ Μπαααα, απο πέσιμο ή απο χέσιμο. Σε ολα τα αλλα δε τον φοβάμαι...
status Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μπαααα, απο πέσιμο ή απο χέσιμο. Σε ολα τα αλλα δε τον φοβάμαι... Τι λες ρε..σκέψου να πάει για χ3σ1μ0 κ να του έρθει φτάρμισμα...total destruction! Είθε να είναι 0% το χώμα που θα τον σκεπάσει. :Ρ
status Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Κατι ξέρεις, κατι ξέρεις.... Ίσως...άστα...σε λίγο θα τον φοβόμαστε μην πέσει κ απ το ίντερνετ, μην πάθει τίποτα. :Ρ (Ελπίζω να μην έχει φορθνετ μόνο:Ρ)
pappous_soulis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει και η πιθανότητα να πάω για χέσιμο, και να με πιάσει φτάρνισμα, και απ'το φτάρνισμα να πέσω. ownage
status Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σκατα κουβέντα! πρωι πρωι... it is dirty talk, but(t) someone has to do it. Ουκρανικά:Ρ
buggie Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 με εκανε add στο msn μια επαφη περιεργη που τελειωνε σε webmaster.com υπαρχει περιπτωση να ειναι ιος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.