eSATA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καθόλου, εγώ δεν έχω πάει ούτε αθήνα ούτε θεσσαλονίκη, καμία φορά. Αθήνα φυσικά.
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι, δεν έχω βρεθεί ποτέ σε status ταξιδιού στην Αθήνα γιατί αφενός βρίσκομαι εδώ ήδη, αφετέρου μένω μια ζωή εδώ οπότε ακόμα κι αν επέστρεφα δε θα είχε νόημα να πω "έχω πάει 1 φορά αθήνα". Θα ήταν σα να λέω "έχω πάει τόσες φορές σπίτι μου". Όχι;
eSATA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι, δεν έχω βρεθεί ποτέ σε status ταξιδιού στην Αθήνα γιατί αφενός βρίσκομαι εδώ ήδη, αφετέρου μένω μια ζωή εδώ οπότε ακόμα κι αν επέστρεφα δε θα είχε νόημα να πω "έχω πάει 1 φορά αθήνα". Θα ήταν σα να λέω "έχω πάει τόσες φορές σπίτι μου". Όχι; Νταξ μπορουσες να πεις μενω Αθηνα, αλλα εισαι slipknot.
nikos21aek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αυτός ο κριτής στον Αντ1 στο next top model τώρα το παίζει Ιησούς ή μου φαίνεται;
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αυτός ο κριτής στον Αντ1 στο next top model τώρα το παίζει Ιησούς ή μου φαίνεται; Πριν το «Ιησούς» θα το έβαζα ένα ερωτηματικό.
eSATA Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αυτός ο κριτής στον Αντ1 στο next top model τώρα το παίζει Ιησούς ή μου φαίνεται; Εσύ που το βλέπεις..εκείνη η Lois Γεωργαντά με τη φίλη της πέρασαν ξέρεις;
SweeT_DreamS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Αθήνα φυσικά. Μη μιλήσεις. Μην απαντήσεις. Μη! ...Όχι μη!!! ' ' ' v
status Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ήρθαν με Αλβανό ντιλιβερά. Άφησα και μπουρμπουάρ. Καλή μου όρεξη. Κουβαρντάαααααα, ανοιχτοχέριιι!!! :Ρ Αθήνα φυσικά. Έτσι γιατί το να είσαι στο υπόλοιπο μέρος της Ελλάδας και να ξέρεις τους slipknot δεν παίζει :Ρ. Ρε εξυπνάκια ξέρεις εσύ τον "Μοχός F.C" ? (ούτε ο διορθωτής του firefox δεν την έχει την λέξη:Ρ)
SweeT_DreamS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Έτσι γιατί το να είσαι στο υπόλοιπο μέρος της Ελλάδας και να ξέρεις τους slipknot δεν παίζει :Ρ. Ρε εξυπνάκια ξέρεις εσύ τον "Μοχός F.C" ? (ούτε ο διορθωτής του firefox δεν την έχει την λέξη:Ρ) Έι! Ψιτ! Status;...Κι εμείς τους ξέρουμε τους slipknot. Τι έγινε; Παίρνουμε πόντους γι'αυτό; :devil:
status Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Έι! Ψιτ! Status;...Κι εμείς τους ξέρουμε τους slipknot. Τι έγινε; Παίρνουμε πόντους γι'αυτό; :devil: Ε, κ εμείς σόου γουάτ; :Ρ
SweeT_DreamS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ε, κ εμείς σόου γουάτ; :Ρ Στα λόγια μου έρχεσαι.
status Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Εμεις την έχουμε πιο μεγάλη... Την εγκληματικότητα σίγουρα
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ναι γιατι είμαστε σκληρά αγόρια! (μπορω να το συνεχίσω για ωρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.