Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, δεν έχω βρεθεί ποτέ σε status ταξιδιού στην Αθήνα γιατί αφενός βρίσκομαι εδώ ήδη, αφετέρου μένω μια ζωή εδώ οπότε ακόμα κι αν επέστρεφα δε θα είχε νόημα να πω "έχω πάει 1 φορά αθήνα". Θα ήταν σα να λέω "έχω πάει τόσες φορές σπίτι μου". Όχι;

Δημοσ.
Ναι, δεν έχω βρεθεί ποτέ σε status ταξιδιού στην Αθήνα γιατί αφενός βρίσκομαι εδώ ήδη, αφετέρου μένω μια ζωή εδώ οπότε ακόμα κι αν επέστρεφα δε θα είχε νόημα να πω "έχω πάει 1 φορά αθήνα". Θα ήταν σα να λέω "έχω πάει τόσες φορές σπίτι μου". Όχι;

Νταξ μπορουσες να πεις μενω Αθηνα, αλλα εισαι slipknot.:P

Δημοσ.
Αυτός ο κριτής στον Αντ1 στο next top model τώρα το παίζει Ιησούς ή μου φαίνεται;:lol:

Πριν το «Ιησούς» θα το έβαζα ένα ερωτηματικό.

Δημοσ.
Αυτός ο κριτής στον Αντ1 στο next top model τώρα το παίζει Ιησούς ή μου φαίνεται;:lol:

Εσύ που το βλέπεις..εκείνη η Lois Γεωργαντά με τη φίλη της πέρασαν ξέρεις;:P

Δημοσ.
Ήρθαν με Αλβανό ντιλιβερά. Άφησα και μπουρμπουάρ. Καλή μου όρεξη.

Κουβαρντάαααααα, ανοιχτοχέριιι!!! :Ρ

Αθήνα φυσικά.

Έτσι γιατί το να είσαι στο υπόλοιπο μέρος της Ελλάδας και να ξέρεις τους slipknot δεν παίζει :Ρ.

Ρε εξυπνάκια ξέρεις εσύ τον "Μοχός F.C" ?:P (ούτε ο διορθωτής του firefox δεν την έχει την λέξη:Ρ)

Δημοσ.

Έτσι γιατί το να είσαι στο υπόλοιπο μέρος της Ελλάδας και να ξέρεις τους slipknot δεν παίζει :Ρ.

Ρε εξυπνάκια ξέρεις εσύ τον "Μοχός F.C" ?:P (ούτε ο διορθωτής του firefox δεν την έχει την λέξη:Ρ)

Έι! Ψιτ! Status;...Κι εμείς τους ξέρουμε τους slipknot.

Τι έγινε; Παίρνουμε πόντους γι'αυτό; :P:devil:

Δημοσ.
Έι! Ψιτ! Status;...Κι εμείς τους ξέρουμε τους slipknot.

Τι έγινε; Παίρνουμε πόντους γι'αυτό; :P:devil:

Ε, κ εμείς σόου γουάτ; :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...