Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
όνειρα :-)

πόσες ώρες κοιμάσαι ρε; έχω σκάσει στον ύπνο...

Λοιπόν μόλις έμαθα ότι θα πάρω κάτι διαγραμμένα λεφτά από μια δουλειά που ποτέ δεν έκανα απλά ξεκίνησα... και ξάφνου... πάει και ο πυρετός, πάνε και όλα!!!

Ο Σκρούτζ πρέπει να ήταν πρώτος ξάδερφος του παππού μου... !!!

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
πόσες ώρες κοιμάσαι ρε; έχω σκάσει στον ύπνο...

Λοιπόν μόλις έμαθα ότι θα πάρω κάτι διαγραμμένα λεφτά από μια δουλειά που ποτέ δεν έκανα απλά ξεκίνησα... και ξάφνου... πάει και ο πυρετός, πάνε και όλα!!!

Ο Σκρούτζ πρέπει να ήταν πρώτος ξάδερφος του παππού μου... !!!

Συνηθως 6 -7 αλλα οταν εχω πυρετό ενα 15ωρο στο νερό.. :-D

Δημοσ.

Τώρα που κοιτάω και τα δρομολόγια παίζει να κάνει κάνα 5ωρο, αναλόγως και το δρομολόγιο βέβαια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:29 ----------

Στο shipping έχει βάλει 21.61 λίρες, τώρα όσον αφορά το τελωνείο δε ξέρω, τζόκερ.

Δημοσ.

Στο shipping έχει βάλει 21.61 λίρες, τώρα όσον αφορά το τελωνείο δε ξέρω, τζόκερ.

Το shipping το είχα δει. Αμελητέος ρώτησα.

Για το τελωνείο, κάτι έχω διαβάσει ότι αν στο σημειώσει ως δώρο, δε πληρώνεις. Ισχύει;

Δημοσ.
Γύρω στις 6-7 αν δεν κάνω λάθος;

Τώρα που κοιτάω και τα δρομολόγια παίζει να κάνει κάνα 5ωρο, αναλόγως και το δρομολόγιο βέβαια.

ευχαριστώ:-)

(ντροπή δεν είναι να έχω πάει μία φορά Θεσσαλονίκη και 825 Αθήνα; )

Δημοσ.

Για το τελωνείο, κάτι έχω διαβάσει ότι αν στο σημειώσει ως δώρο, δε πληρώνεις. Ισχύει;

Συνήθως ετσι γίνεται. Αν γράψουν πως ειναι δώρο και ειναι μικρο το πακέτο, μπορει να περάσει ετσι. ΑΛΛΑ δις ις Σπαρτα και δεν ξερεις ποτε απο που θα σου ερθει!!!

Δημοσ.

Λοιπόν.

Ξυπνάω το πρωϊ, πίνω καφέ με ένα κρακεράκι και κουμπώνω αντιβίωση.

Φεύγω πάω για δουλειά πάλι με μισή καρδιά.

Γυρνάω 5 με φρικτό στομαχόπονο από τις 12 και τρώω μισό πιάτο κρύα φασολάδα.

Φεύγω στις 6 πάλι για δουλειά με το 1/4 της καρδιάς.

Μόλις γύρισα και παρήγγειλα 3 περιποιημένα pitogyration να σκίσω. Να τα καταξεσκίσω.

Another day shot to FUCKING HELL!

Δημοσ.
ε

(ντροπή δεν είναι να έχω πάει μία φορά Θεσσαλονίκη και 825 Αθήνα; )

Καθόλου, εγώ δεν έχω πάει ούτε αθήνα ούτε θεσσαλονίκη, καμία φορά.

Κατά τα άλλα, [ame=http://www.amazon.com/Jackass-Lost-Tapes-Johnny-Knoxville/dp/B002HK9IOU]είμαι πολύ χαρούμενος[/ame]. Και ετοιμάζουν και 3η ταινία.

Δημοσ.
Συνήθως ετσι γίνεται. Αν γράψουν πως ειναι δώρο και ειναι μικρο το πακέτο, μπορει να περάσει ετσι. ΑΛΛΑ δις ις Σπαρτα και δεν ξερεις ποτε απο που θα σου ερθει!!!

Είναι χαζο να δίνεις τόσα χρηματα παραπάνω.

Δες [ame=http://www.amazon.com/Wacom-Intuos3-6-Inch-Format-PTZ431W/dp/B000I62PEU]εδώ[/ame], και εδώ [ame]http://cgi.ebay.com/New-Wacom-Intuos3-4x6-graphics-tablet-for-Mac-and-PC_W0QQitemZ360198566409QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item53dd81f209[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...