gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εχω προσωπικη γραμματεα γι'αυτη τη δουλεια.... ΔΕΒΟΡΑ! Την έχεις ασφαλίσει? έχει κάρτα παραμονής στην Ελλάδα? Μην μου πεις ότι την φιλοξενείς κιόλας θα σε φωνάζω Μαγγίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 αφηστε το τοτεμ μου , της αντρικης γονιμοτητας ησυχο παλιοχαρακτηρες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς θα στερηθούμε την παρέα του μέλους aledjo για τις επόμενες δέκα (10) ημέρες, μπας και... ισιώσει ο ίδιος, μετά τον καταιγισμό όμορφων εκφράσεων με τις οποίες στόλισε τα άλλα μέλη εδώ. Move along... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Move along... ...nothing to see here", είπε το όργανο της τάξης τη στιγμή που πίσω του φαίνονταν 3 ξεκοιλιασμένα πτώματα, 20 λίτρα αίμα στην άσφαλτο και μία μαΐμού με τρία κεφάλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 καλά ρε, πάτε καλά εδώ μέσα, οι σκύλοι και οι διάολοι αυτου του φόρουμ? Κλειδώνετε το επικό "Αντρες" που μόλις τελείωσα, και τώρα διώχνετε τον aledjo? Απαγορεύεται στον όμνι να γράφει, και δε μαθαίνουμε πόσο τον έχει ο-ξενέρωτος κατά τα άλλα- γκόμενος της μαγκούφισας! ΟΔΗΓΕΙΤΕ το ινσομνια ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 μιας και διαβασα την υπογραφη του αντρεα.... τι ειναι ενας νανος 60 εκατοστα υψος που εχει πεος ενα μετρο? ασυμμετρη απειλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 MiltoZ είχε και ο Ζάχος τέτοιο.. Hint: Ο Ζάχος είναι αποδεκτός χαρακτήρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά ο live messenger σε εσας κανει login? :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά ο live messenger σε εσας κανει login? :s μέσα είμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ναι αμε . Κ μάλιστα παιδεύω έναν φίλο αυτή την στιγμή . Υ.γ. Είχα πάρει από πριν 10 μήνες πρπ ένα πολυμηχάνημα κ σήμερα στρώθηκα να το βάλω να λειτουργήσει . Κ εγκαταστάθηκε επιτυχώς . Είμαι ξεφτέρι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 @gang thx m8, εμενα μου κανει νουμερα :s 81000306 για την ακριβεια :S Δεν ειναι τιποτα αυτα για ενα χακερι του δικου σου βεληνεκους, paschalia :pp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 gang τι παίζε με σένα και τον aledjo..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mystirios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μια απορία που πάντα είχα και μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να πάρω κατατοπιστική απάντηση : Γιατί μαζεύεται χνούδι στον αφαλό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 πω βρε αδερφε.... μυστήριος είσαι του λόγου σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 βρωμα ειναι:mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.