status Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 σαν το μλκς ξέρω γω... φίου...προς στιγμήν νόμιζα ότι θα έλεγες καμιά ιστορία με κανένα λεωφορείο..:Ρ
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Είπα προσπάθησα ...όχι ότι συνεννοήθηκα. :Ρ (Στο Καρντιφ πήρα:Ρ) ε αυτό λέω...ΑΥΤΟ έλλειπε, να συνεννοηθείς με τύπους που προφέρουν το συγκεκριμένο χωριό... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:57 ---------- φίου...προς στιγμήν νόμιζα ότι θα έλεγες καμιά ιστορία με κανένα λεωφορείο..:Ρ ...να την πω εγώ για τον andrea...; (το 'χω....)
status Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 ε αυτό λέω...ΑΥΤΟ έλλειπε, να συνεννοηθείς με τύπους που προφέρουν το συγκεκριμένο χωριό... Είχα ελπίδες, αλλά ο καραμουρτζόβλαχος μου την τσαλοπάτησε (spell that asshole). Πάει τελείωσε...θα το κόψω κ θα το κάνω post-it το δίπλωμα.!
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 [...] καραμουρτζόβλαχος [...] Καραμπουρτζόβλαχος δεν είναι; Αυτό μου φέρνει κάτι από πανηγύρια «βλάχος με καραμούζα».
status Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Καραμπουρτζόβλαχος δεν είναι; Αυτό μου φέρνει κάτι από πανηγύρια «βλάχος με καραμούζα». Όπως κ να έχει είναι στην καθομιλουμένη οπότε δεν έχει σωστή ορθογραφία, άραααααααααα όπως κ να το γράψεις σωστό είναι :Ρ
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 έχεις μπερδέψει την καραμούζα με την μπούρτζα, Αντώνη....
phoenix.gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 να ρςτησω κατι... το pixmania.gr είναι έμπιστο μαγαζί;;;
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βρε αει άπλωσε κανα σεντόνι εσύ Ω! Τι του 'πε!
washcloud Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 @^: Ναι . ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:20 ---------- Ω! Τι του 'πε! μη μασάς ρε μαλάκα....συνθηματικό είναι : "πάμε για μπύρες μετά;" @ antοnl : ρε για κούνα λίγο την οθόνη σου να δεις άμα κουνιέμαι (μετάφραση : εσύ κερνάς σήμερα)
alexzzz Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βρείτε στο πόσο θα φτάσει ο πυρετός του Αλέκου και κερδίστε εισιτήριο διαρκείας με θέσεις vip για τον ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα... α) κάτω από 40; β) 40; γ) πάνω από 42; δ) τεν τάουσαντ; ε) 2 γκαζίλιον;
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Βρείτε στο πόσο θα φτάσει ο πυρετός του Αλέκου και κερδίστε εισιτήριο διαρκείας με θέσεις vip για τον ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα... α) κάτω από 40; β) 40; γ) πάνω από 42; δ) τεν τάουσαντ; ε) 2 γκαζίλιον; Διαλέγω το ζ) over nine thousaaaaaaaaand.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.