Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σίγουρα θα έχει κάπου οδηγίες.

Το θέμα είναι μήπως δεν γνωρίζεις αγγλικά? :X

δεν το έχω αλλά θέλω να το αγοράσω

φαίνεται καλό

όχι αγγλικά ξέρω

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα...καλο ειναι και πολυ φθηνο σε σχεση με μεγαλα συστηματα αντιστροφης ωσμωσης...ομως αντιστοιχα αυτο εχει δυνατοτητα μονο για 50 γαλονια την ημερα (ελπιζω να το εχεις δει και να σε καλυπτει αυτη η ποσοτητα). επ ουδενι λοιπον δεν μπορεις να το βαλεις για γενικη παροχη νερου (αν πχ εχεις προβλημα με αλατα κτλ και θελεις να σωσεις πλυντηρια, λεβητες, καλοριφερ, θερμοσιφωνο, σωληνωσεις γενικα κτλ) παρα μονο στη βρυση απο οπου θα πινεις νερο. επισης..εχει 6 φιλτρα απο οτι λογικα ειδες, εγω στη θεση σου θα ρωτουσα τον πωλητη καθε ποτε (ειτε ημερολογιακα ειτε με βαση τη χρηση και την ποιοτητα του νερου που εχεις) θελει αλλαγη το καθε φιλτρο και ποσο κοστιζει το καθε ενα απο αυτα. ετσι για να εχεις και μια ιδεα τι σε περιμενει σαν κοστος χρησης της συγκεκριμενης λυσης.

Δημοσ.
κοιτα...καλο ειναι και πολυ φθηνο σε σχεση με μεγαλα συστηματα αντιστροφης ωσμωσης...ομως αντιστοιχα αυτο εχει δυνατοτητα μονο για 50 γαλονια την ημερα (ελπιζω να το εχεις δει και να σε καλυπτει αυτη η ποσοτητα). επ ουδενι λοιπον δεν μπορεις να το βαλεις για γενικη παροχη νερου (αν πχ εχεις προβλημα με αλατα κτλ και θελεις να σωσεις πλυντηρια, λεβητες, καλοριφερ, θερμοσιφωνο, σωληνωσεις γενικα κτλ) παρα μονο στη βρυση απο οπου θα πινεις νερο. επισης..εχει 6 φιλτρα απο οτι λογικα ειδες, εγω στη θεση σου θα ρωτουσα τον πωλητη καθε ποτε (ειτε ημερολογιακα ειτε με βαση τη χρηση και την ποιοτητα του νερου που εχεις) θελει αλλαγη το καθε φιλτρο και ποσο κοστιζει το καθε ενα απο αυτα. ετσι για να εχεις και μια ιδεα τι σε περιμενει σαν κοστος χρησης της συγκεκριμενης λυσης.

δηλαδή σε λίτρα;;;

Δημοσ.
δηλαδή σε λίτρα;;;

παιζει..πρεπει να τον ρωτησεις τι γαλονια εννοει

πχ 50 γαλονια αμερικης ειναι περιπου 200 λιτρα δικα μας αλλα 41.63 γαλονια αγγλιας!

απο την αλλη...50 γαλονια αγγλιας ειναι καπου 227 λιτρα δικα μας και 60 γαλονια αμερικης.

βασικα υπολογιζε μεταξυ 200 με 227 λιτρα (θελω να πιστευω) ως το μαξιμουμ των δυνατοτητων του καθε μερα (ισως ομως δεν ειναι και οτι καλυτερο να δουλευει στο μαξιμουμ συνεχεια).

Δημοσ.

κακως κατ εμε γιατι υπαρχουν πολυ χειροτερα στο 'ον τοπικ θρεντ', ενω αυτο τουλαχιστον θα μπορουσε να εξελιχθει σε πολυ χρησιμο θρεντ σε καποιους που δεν εχουν καλη ποιοτητα νερου στην περιοχη τους.

αλλα τι να κανουμε, οποιος εχει το μαχαιρι και το καρπουζι....το κοβει κατα το δοκουν :)

Δημοσ.

Note to self: να πετάξω το proficiency όταν πάω σπίτι...προσπάθησα να συνεννοηθω με Ουαλό αλλά μάταια!

Δημοσ.
Note to self: να πετάξω το proficiency όταν πάω σπίτι...προσπάθησα να συνεννοηθω με Ουαλό αλλά μάταια!

Ουαλό; Πλλάκα με κάνεις;

Με άτομα από Μ. Βρετανία και Χονγκ-Κονγκ ποτέ δεν κατάφερα να συνεννοηθώ στο τηλέφωνο σαν άνθρωπος. Στο τέλος καταλήγαμε ν ανταλλάσσουμε emails και FAX.

Αυτοί εκεί πέρα (οι Ουαλοί) τι γλώσσα μιλάνε; Δεν κατέχω αλλά κάτι πόλεις/ονόματα που χα δει έπρεπε να στραμπουλήξεις τη γλώσσα για να τα προφέρεις.

Δημοσ.
Ουαλό; Πλλάκα με κάνεις;

Με άτομα από Μ. Βρετανία και Χονγκ-Κονγκ ποτέ δεν κατάφερα να συνεννοηθώ στο τηλέφωνο σαν άνθρωπος. Στο τέλος καταλήγαμε ν ανταλλάσσουμε emails και FAX.

Αυτοί εκεί πέρα (οι Ουαλοί) τι γλώσσα μιλάνε; Δεν κατέχω αλλά κάτι πόλεις/ονόματα που χα δει έπρεπε να στραμπουλήξεις τη γλώσσα για να τα προφέρεις.

Αγγλικά, σαν να λέμε Κρητικά βρε παιδί μου. :Ρ

Γιατί δεν πετάς τον Ουαλό;

Οέο..Royal Mail service:P

Δημοσ.

Δίγλωσσοι πρέπει να είναι, ουαλικά-αγγλικά, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τα αγγλικά ως πρώτη γλώσσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...