@@sos@@ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 @@sos@@ δε μπορεις να πεις ΕΣΥ οτι χαθηκαν οι αντρες και δεν εχεις γνωρισει ουτε εναν Ok aledjo ας πούμε , γράφω ας πούμε , πως έχεις δίκιο ως προς το 2ο σκέλος , μπορείς να μου προτείνεις ΕΣΥ κάποιον άνδρα που πρέπει να γνωρίσω έτσι ώστε να εμπεδώσω ορθότερα τον δικό σου συλλογισμό .
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Καλά τσακωθείτε εσείς, πάω να φάω τη μακαρονάδα μου εγώ.
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Γαμώ το φελέκι μου γαμώ... δες μέρα που βρήκα να αρρωστήσω. Να μην είμαι σήμερα στο γήπεδο που ο ΑΟΚ κατέβασε τα αφτιά του βάζελου...
firewalker Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πάλι νίκη ρε Alexzzz; Πάμε καλά μωρή αρρώστια;
Lucifer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Λαπάς για μένα είναι και αυτός που ενώ έχει τις απεριόριστες ικανότητες να εξυψώσει τις ανθρώπινες αξίες από μια σειρά συλλογικότητων και να γίνει εφαλτήριο για πολλούς κάθεται και @#$%^ ένα πληκτρολόγιο , λαπάς ...για μένα είναι και αυτός που ενώ έχει αποδεδειγμένα ηγετικές ικανότητες και ιδέες που τις εμπνέεται μονομιάς , ιδέες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή πολλών ανθρώπων κάθεται και μεμψιμοιρεί για την "άπονη ζωή ".Λαπάς για μένα είναι και αυτός που έχει παραδοθεί στην μοίρα του ...που κάνει μια δουλειά που δεν αξίζει ούτε κατ'ελάχιστο στις δυνατότητές του και έχει συμφιλιωθεί μ'αυτό το έγκλημα που διαπράττει. Για ποιον λέμε;
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Πάλι νίκη ρε Alexzzz; Πάμε καλά μωρή αρρώστια; κοντεύει να γίνει συνήθεια, ε; μας έσκασαν fire, με χαμένο πέναλτι κτλ αλλά έστω και στο 92' το βάλαμε... πρώτοι πλέον!!! την άλλη εβδομάδα ρεπό και μετά θεωρητικά εύκολο εκτός έδρας ματς...
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Τα reviews από το t-shirt ''Three Wolf Moon'' στην ιστοσελίδα της amazon έχει πάρει επικές διαστάσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Είχα lg 19''. Έπεσε η ασφάλεια 2 φορές. Τη δεύτερη φορά την έκλαψα. πάνω σε προστατευτικό πολύμπριζο της προκοπής ή χύμα στο κύμα πάνω στην μπρίζα?
Höfdingadrapa Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Χυμαδιό θρεσουλίνο. (καλά πολύμπριζο ναι, τώρα με το προστατευτικό τι εννοείς; UPS φάση, αλλά με τρύπες για ρεύματα; ) απλό έχω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 κάποιο για προστασία από υπέρταση, πχ APC, MGE Legrand etc...όχι UPS ούτε σταθεροποιητή τάσης
alexzzz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2009 Ο Τσάκι Τσάν διαφημίζει το Kaspersky... ή μήπως έχω παραισθήσεις από τον πυρετό;;;
giorgos147 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Ο Τσάκι Τσάν διαφημίζει το Kaspersky... ή μήπως έχω παραισθήσεις από τον πυρετό;;; Πες μου λίγο που τον βλέπεις, γιατί στην σελίδα της Kaspersky δε τον βλέπω, για να δώσω επιβεβαίωση. Τι γαμάτος ερμηνευτής =D [ame=http://www.youtube.com/watch?v=mclaQq73-H0&feature=player_embedded]1[/ame]
giorgos147 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 στην τηλεόραση το είδα... στην νετ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ KASPERSKY ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ; ΩΟΥ ΦΑΚ. Ή εγώ έχω μείνει ακόμα μικρός, ή δεν παρακολουθώ καθόλου τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.