Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα lg 19''. Έπεσε η ασφάλεια 2 φορές. Τη δεύτερη φορά την έκλαψα.

Τώρα είμαι σε crt philips, την οποία είχα αγοράσει το 01. Α..και επίσης σε 1024χ768. Δε βλέπω τα οκ και τα κάνσελ ρε. Έλεος.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ξέρει κανείς αν παίζει να βρώ σε κανα βιβλιοπωλείο ανταλλακτικό, με μικρή μύτη, και μελάνι σαν το πάνω αλλά σε μέγεθος και σχήμα σαν το κάτω? καταλάβατε ε?

φωτο

0323uk.jpg

Δημοσ.
ξέρει κανείς αν παίζει να βρώ σε κανα βιβλιοπωλείο ανταλλακτικό, με μικρή μύτη, και μελάνι σαν το πάνω αλλά σε μέγεθος και σχήμα σαν το κάτω? καταλάβατε ε?

φωτο

0323uk.jpg

Φυσικά, γιατί να μην βρεις σε βιβλιοπωλείο....σε μηχανουργείο σε κόβω χλομό να το βρεις..:Ρ

Δημοσ.
Φυσικά, γιατί να μην βρεις σε βιβλιοπωλείο....σε μηχανουργείο σε κόβω χλομό να το βρεις..:Ρ

απλά ρώταγα αν υπάρχει τέτοιο πράγμα...θέλω να βάλω το πάνω σε έναν ωραίο στυλό που έχω:-)

Δημοσ.
απλά ρώταγα αν υπάρχει τέτοιο πράγμα...θέλω να βάλω το πάνω σε έναν ωραίο στυλό που έχω:-)

Οι τιμές των parker and monkey έχουν ξεφτιλιστεί πλέον, τα ανταλλακτικά μελάνια πλέον κάνουν κάτι λιγότερο από 2 ευρώ πλέον.

Δημοσ.
λες να το ξανοίξει ο λαπάς;

18452042.gif

Λαπάς για μένα είναι και αυτός που ενώ έχει τις απεριόριστες ικανότητες να εξυψώσει τις ανθρώπινες αξίες από μια σειρά συλλογικότητων και να γίνει εφαλτήριο για πολλούς κάθεται και @#$%^ ένα πληκτρολόγιο , λαπάς ...για μένα είναι και αυτός που ενώ έχει αποδεδειγμένα ηγετικές ικανότητες και ιδέες που τις εμπνέεται μονομιάς , ιδέες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή πολλών ανθρώπων κάθεται και μεμψιμοιρεί για την "άπονη ζωή ".Λαπάς για μένα είναι και αυτός που έχει παραδοθεί στην μοίρα του ...που κάνει μια δουλειά που δεν αξίζει ούτε κατ'ελάχιστο στις δυνατότητές του και έχει συμφιλιωθεί μ'αυτό το έγκλημα που διαπράττει.
Δημοσ.
Οι τιμές των parker and monkey έχουν ξεφτιλιστεί πλέον, τα ανταλλακτικά μελάνια πλέον κάνουν κάτι λιγότερο από 2 ευρώ πλέον.

Ρε συ, μπορούσες να βάλεις ένα ακόμα πλέον στην αρχή της πρότασης για να προσδιορίζεις λίγο καλύτερα τον χρόνο, πλέον.

Την καλησπέρα μου.

Κοπελιά @@@σος@@@, τα "και" και τα "έχει" γιατί τα βάζεις με βολδ;

Δημοσ.

Την καλησπέρα μου.

Κοπελιά @@@σος@@@, τα "και" και τα "έχει" γιατί τα βάζεις με βολδ;

Καλησπέρα , για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...