Φρού-Φρού Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 νταξ Αλέτσο ας παραδεχτώ επιτέλους οτι ειχα μια θυελλώδη γνωριμία μαζί σου ακαδημαικού ενδιαφέροντος αλλά ζήλευα τις εκατοντάδες non users θαυμάστριες σου που ομολογουμένως σε κατακλύζανε με τα αναρίθμητα πμ ανα ημέρα... Που να αντέξω τόσο ανταγωνισμό... έκανα πέτρα την καρδιά μου και απλά χαίρομαι σαν Αλβανός στην παραλία Καλαμακίου μέσα Ιουλίου όταν βλέπω πόστ απο τα μαγικα χεράκια σου... Αλέτσο I love .- αχ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 καλά και που να ήταν ξύπνιος ο λούσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια,κριμα δεν ειναι να κλειδωθει??? αλετζο δεν εχεις βαλει φωτο????θελω να δω φωτο...(ετσι για να το παιξω και καλα ψυχαναλυση κι ετσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 ησυχια τωρα γιατι βλεπω στο σημειωματαριο μου οτι εχω 2 ραντεβου σημερα....πω πω και δεν εχω καθολου ορεξη.... Να υποθέσω ότι έχεις σκληρό 250άρι εξωτερικό γεμάτο με αρχεία excel για τα ραντεβού ή κάτι σαν αυτό που είχε ο Δόγκανος για τις περασμένες σου αγάπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 αυτογραφο.... μεγαλες στιγμες πραγματικα. κληρονομια για τις γενιες που ερχονται στο ινσομνια. εγω ενταξει προσκυνω ταπεινα. απλα δεν παιζει δεν ξερω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πρέπει να σταματήσετε.Σεξολόγο Έλληνα και μάλιστα καταξιωμένο έχουμε..1 μας φτάνει !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Αλέτσο I love .- αχ.. σουτ! δεν εχω χρονο για σενα, λυπαμαι. οταν βρω χρονο θα ασχοληθω μαζι σου.... περιμενε στη σειρα σου κοριτσι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Να υποθέσω ότι έχεις σκληρό 250άρι εξωτερικό γεμάτο με αρχεία excel για τα ραντεβού ή κάτι σαν αυτό που είχε ο Δόγκανος για τις περασμένες σου αγάπες? εχω προσωπικη γραμματεα γι'αυτη τη δουλεια.... ΔΕΒΟΡΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Να υποθέσω ότι έχεις σκληρό 250άρι εξωτερικό γεμάτο με αρχεία excel για τα ραντεβού ή κάτι σαν αυτό που είχε ο Δόγκανος για τις περασμένες σου αγάπες? Μπερδεύεις τον Δόγκανο με τον Zoolander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Νόμιζα ότι το "Εκείνες και εγώ" ήταν απλά κωμωδία..Σήμερα μαθαίνω ότι είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.. MiltoZ είχε και ο Ζάχος τέτοιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.