Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

νταξ Αλέτσο ας παραδεχτώ επιτέλους οτι ειχα μια θυελλώδη γνωριμία μαζί σου ακαδημαικού ενδιαφέροντος αλλά ζήλευα τις εκατοντάδες non users θαυμάστριες σου που ομολογουμένως σε κατακλύζανε με τα αναρίθμητα πμ ανα ημέρα...

Που να αντέξω τόσο ανταγωνισμό... έκανα πέτρα την καρδιά μου και απλά χαίρομαι σαν Αλβανός στην παραλία Καλαμακίου μέσα Ιουλίου όταν βλέπω πόστ απο τα μαγικα χεράκια σου...

Αλέτσο I love .-

αχ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

ρε παιδια,κριμα δεν ειναι να κλειδωθει???

αλετζο δεν εχεις βαλει φωτο????θελω να δω φωτο...(ετσι για να το παιξω και καλα ψυχαναλυση κι ετσι)

ησυχια τωρα γιατι βλεπω στο σημειωματαριο μου οτι εχω 2 ραντεβου σημερα....

πω πω και δεν εχω καθολου ορεξη....

Να υποθέσω ότι έχεις σκληρό 250άρι εξωτερικό γεμάτο με αρχεία excel για τα ραντεβού ή κάτι σαν αυτό που είχε ο Δόγκανος για τις περασμένες σου αγάπες?

αυτογραφο.... μεγαλες στιγμες πραγματικα. κληρονομια για τις γενιες που ερχονται στο ινσομνια. εγω ενταξει προσκυνω ταπεινα. απλα δεν παιζει δεν ξερω....

Να υποθέσω ότι έχεις σκληρό 250άρι εξωτερικό γεμάτο με αρχεία excel για τα ραντεβού ή κάτι σαν αυτό που είχε ο Δόγκανος για τις περασμένες σου αγάπες?

εχω προσωπικη γραμματεα γι'αυτη τη δουλεια.... ΔΕΒΟΡΑ!

Μπερδεύεις τον Δόγκανο με τον Zoolander

Νόμιζα ότι το "Εκείνες και εγώ" ήταν απλά κωμωδία..Σήμερα μαθαίνω ότι είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα..

MiltoZ είχε και ο Ζάχος τέτοιο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...