SweeT_DreamS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 μετά χαράς... Καθαρός ουρανός...αστραπές δε φοβάται.
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Καθαρός ουρανός...αστραπές δε φοβάται. Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι.
status Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά κεφτέδες. Λαγός πιπέρι έτριβε (Pun intended:P ), κακό της κεφαλής του (της κάτω;Ρ)
eSATA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Όσο πιο σκοτεινός είναι ο ουρανός, τόσο πιο φωτεινά θα λάμψουν τα αστέρια
SweeT_DreamS Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά κεφτέδες. Πάμε όλοι μαζί!... Κου-λουυυ-ράκια ---κου-λου-ρά-α-κια. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=tclKU84kPug[/ame]
minarokeftes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Και γαμώ τα σκηνικά έγινε εδώ στην Χίο!!! Ακούω σειρήνες 10 μέτρα απο το σπίτι, λέω πάει θα έβαλε φωτιά μια γριά 170 χρονών που μένει εκει δίπλα. Βγαίνω να δώ και ήταν 2 πυροσβεστικά οχήματα και 3 περιπολικά γιατί ένας με μια BMW Ε36 του έκαψε κινητήρα και έβγαλε καπνό απο το καπό και εγινε όλη η φάση για να σβήσουν την υποτιθέμενη φωτιά που πήρε το αμάξι και να μην ανατιναχθεί!!! Βασικά πρέπει να χέστηκε πάνω του ο κακομοίρης ο οδηγός για να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική!!! Αλλα τον καταλαβαίνω και εγώ τον έκαψα στην δικιά μου πριν ενα χρόνο.......
eSATA Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Και διπλα στο σπιτι μου ειχε ''σπασει'' ενας το μοτερ σε ενα παλιο VW αλλα εγιναν και εκρηξεις, και φωτια πηρε λιγο το διπλα σπιτι, και καμερες ηρθαν, και γαμωσταυριδια επεσαν, και τα πυροσβευστικα δε χωρουσαν να στριψουν και απο ολα.
minarokeftes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Το θέμα είναι οτι δεν είχε πάρει φωτιά...
evabb Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 στα διαλα ακουγα ενα τραγουδι που στο τελος του εχουν βαλει τον ηχο που κανει το skype οταν καλει κι ειχα μεινει εγω μαλακας και εψαχνα να βρω αν εχω αφησει ανοιχτο το skype
minarokeftes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 εσυ πως την εκαψες τη δικια σου; Άστα θα την πώ την ιστορία και ας πονάει..... Είμαι με "θέμα" να ούμε βόλτα στο Αίγιο... Σημειώνω ο δείκτης θερμοκρασίας τα είχε παίξει..... Ξεκινάω απο τα φανάρια λοιπόν και ακούω ένα θόρυβο σα να βαράνε μέταλλα (όχι mettal μουσική)... πέφτει το μάτι μου στον δείκτη ΤΕΡΜΑΑΑΑ ήταν. Σταματάω ανοίγω τάπα ψυγείου τίγκα νερό, τσεκάρω το κολάρο δεν ήταν πρεισμένο.... Παίρνω τηλ τον father μου που είναι μηχανικός μου λέει να κοιτάξω και κάτι άλλα μαραφέτια όλα κομπλέ... Και μου λέει να πάω σπίτι να το δεί και λογικά δεν θα έχω πρόβλημα.... Συνεχίζω και εγώ ο μαλάκας.... να κοπανάνε ΟΛΑ μέσα στο μοτέρ.... Η ζημιά είχε ήδη γίνει γιαυτό στα @@ μου έκανα καμια 10αριά χιλιόμετρα... Τεσπα φτάνω σπίτι (σκυλιά τα BMW) ανοίγουμε καπό βγάζουμε τον θερμοστάτη απο τον οποίο είχε σπάσει ένα μεταλικό "αυτάκι" και είχε σφηνώσει την τρόμπα νερού και δεν πέρναγε ΣΤΑΛΑ νερό στο μοτέρ... τελικά έβγαλε 1 εβδομάδα ακόμη κυκλοφορία εκεί στο χωριό και έβαλα άλλη μηχανή.... Το χειρότερο είναι οτι έγινε ξεφτίλα στο "θέμα" διαόλε....
Höfdingadrapa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2009 Σταματάω ανοίγω τάπα ψυγείου... ΓΟΥΑΤ ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.