Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καθαρός ουρανός...αστραπές δε φοβάται.

Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι.

Δημοσ.
Κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά κεφτέδες.

Λαγός πιπέρι έτριβε (Pun intended:P ), κακό της κεφαλής του (της κάτω;Ρ)

Δημοσ.

Και γαμώ τα σκηνικά έγινε εδώ στην Χίο!!! Ακούω σειρήνες 10 μέτρα απο το σπίτι, λέω πάει θα έβαλε φωτιά μια γριά 170 χρονών που μένει εκει δίπλα. Βγαίνω να δώ και ήταν 2 πυροσβεστικά οχήματα και 3 περιπολικά γιατί ένας με μια BMW Ε36 του έκαψε κινητήρα και έβγαλε καπνό απο το καπό και εγινε όλη η φάση για να σβήσουν την υποτιθέμενη φωτιά που πήρε το αμάξι και να μην ανατιναχθεί!!!

Βασικά πρέπει να χέστηκε πάνω του ο κακομοίρης ο οδηγός για να καλέσει αστυνομία και πυροσβεστική!!! Αλλα τον καταλαβαίνω και εγώ τον έκαψα στην δικιά μου πριν ενα χρόνο.......

Δημοσ.

Και διπλα στο σπιτι μου ειχε ''σπασει'' ενας το μοτερ σε ενα παλιο VW αλλα εγιναν και εκρηξεις, και φωτια πηρε λιγο το διπλα σπιτι, και καμερες ηρθαν, και γαμωσταυριδια επεσαν, και τα πυροσβευστικα δε χωρουσαν να στριψουν και απο ολα.:-D

Δημοσ.

στα διαλα ακουγα ενα τραγουδι που στο τελος του εχουν βαλει τον ηχο που κανει το skype οταν καλει κι ειχα μεινει εγω μαλακας και εψαχνα να βρω αν εχω αφησει ανοιχτο το skype

Δημοσ.
εσυ πως την εκαψες τη δικια σου;:P

Άστα θα την πώ την ιστορία και ας πονάει.....

Είμαι με "θέμα" να ούμε βόλτα στο Αίγιο... Σημειώνω ο δείκτης θερμοκρασίας τα είχε παίξει..... Ξεκινάω απο τα φανάρια λοιπόν και ακούω ένα θόρυβο σα να βαράνε μέταλλα (όχι mettal μουσική)... πέφτει το μάτι μου στον δείκτη ΤΕΡΜΑΑΑΑ ήταν. Σταματάω ανοίγω τάπα ψυγείου τίγκα νερό, τσεκάρω το κολάρο δεν ήταν πρεισμένο.... Παίρνω τηλ τον father μου που είναι μηχανικός μου λέει να κοιτάξω και κάτι άλλα μαραφέτια όλα κομπλέ... Και μου λέει να πάω σπίτι να το δεί και λογικά δεν θα έχω πρόβλημα....

Συνεχίζω και εγώ ο μαλάκας.... να κοπανάνε ΟΛΑ μέσα στο μοτέρ.... Η ζημιά είχε ήδη γίνει γιαυτό στα @@ μου έκανα καμια 10αριά χιλιόμετρα...

Τεσπα φτάνω σπίτι (σκυλιά τα BMW) ανοίγουμε καπό βγάζουμε τον θερμοστάτη απο τον οποίο είχε σπάσει ένα μεταλικό "αυτάκι" και είχε σφηνώσει την τρόμπα νερού και δεν πέρναγε ΣΤΑΛΑ νερό στο μοτέρ... τελικά έβγαλε 1 εβδομάδα ακόμη κυκλοφορία εκεί στο χωριό και έβαλα άλλη μηχανή....

Το χειρότερο είναι οτι έγινε ξεφτίλα στο "θέμα" διαόλε.... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...