Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αδερφέ μου, δεν θα ήθελα με τπτ να ακούσω τους όρκους του γάμου σου. Κατωσέντονο, πανωσέντονο και πάπλωμα!

"Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς"........(μετά απο2 μισή ώρες). "Σ αγαπώ". :lol:

Καλημερα ειπα?

Καλημερα σας!

...να υποθέσω πώς όταν βλέπεις "washcloud", το μυαλό σου πάει σε κάτι τέτοιο (ε; ) :

Δημοσ.

πήρα καινούριο laptop σήμερα, ένα sony. Σχετικά με την εγγύηση...είμαι μέσα στην εγγύηση μόνο με την απόδειξη αγοράς ή πρέπει να το δηλώσω και στο site της sony?

edit: να αφήσω τα vista 32bit με όλες τις ιστορίες που έχει η Sony πάνω ή να βάλω τα 7? τιτανοτεράστιο δίλημμα...

Δημοσ.

Και ναι είμαι περήφανος γιατί μετά απο 1 χρόνο στο σπίτι ανακάλυψα για πιο λόγο η ντουζιέρα δεν έβγαζε νερό με πίεση και η ροή είχε πάχος βελόνας!!!!

Καταραμένη λάσπη είχε βουλώσει όλες τις τρύπες απο το ακουστικό!!! έκανα μπάνιο σαν αν8ρωπος διάολε.... αν λέγεται μπάνιο με το νερό της Χίου, γιατί έχει πιο πολύ αλάτι και απο την θάλασσα......

Δημοσ.
Και ναι είμαι περήφανος γιατί μετά απο 1 χρόνο στο σπίτι ανακάλυψα για πιο λόγο η ντουζιέρα δεν έβγαζε νερό με πίεση και η ροή είχε πάχος βελόνας!!!!

Καταραμένη λάσπη είχε βουλώσει όλες τις τρύπες απο το ακουστικό!!! έκανα μπάνιο σαν αν8ρωπος διάολε.... αν λέγεται μπάνιο με το νερό της Χίου, γιατί έχει πιο πολύ αλάτι και απο την θάλασσα......

και μαμω τις φωτο!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
edit: να αφήσω τα vista 32bit με όλες τις ιστορίες που έχει η Sony πάνω ή να βάλω τα 7? τιτανοτεράστιο δίλημμα...

λογικά δεν θα πάρεις δωρεάν upgrade σε Windows 7? περίμενε μέχρι τότε :-)

αν όχι τότε έκανες βλακεία που το πήρες σήμερα, 22 Οκτωβρίου βγαίνουν επισήμως τα 7...

Δημοσ.
Πιές τον όλο μόνο σου ρε κακιασμένε..που να σε πιάσεις κόψιμο στη καφετέρια και να έχει μια ουρά το βεσέ 3 χιλιόμετρα. Κακιασμένε. Να πεθάνεις.

με τόσο καφέ τι να κάνω στην καφετέρια;;;

ειναι η αναπηρια που τους εχουν αφησει τα μακ και δεν μπορουν πια να χειριστουν σωστα αληθινο υπολογιστη:devil: μονο με τα παιχνιδακια βολευονται

εεε, μα... 6 pc με seven, τα 2 ξεχαρβαλομένα και δεν είδαμε bsod...

τι μαρκα καφε πινεις;

ότι κάνει η μάνα μου... χαμπάρ κ'εχω...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κυρίες και Κύριοι... την προσοχή σας... :

ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΟΡΥΦΗ !!!!!!

ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- Φίλιππος Ορφανίου 1-0

στο 92' βέβαια, με χαμένο πέναλτι δικό μας στο 88' βέβαια, με 2 δοκάρια δικά μας βέβαια, με καμιά 4-5 ευκαιρίες ακόμα βέβαια... ΑΛΛΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ #$%@%# ΣΤΟ 92 !!!!!!!!!

Με σκάσανε στο ματς αλλά με το σπρίντ μου στο γκολ μου έφυγε όλη η ένταση.... !!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ !!!! ΠΑΜΕ

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν είναι αυτό...τα 7 τα έχω κιόλας τζάπα απο την σχολή.έχει 4GB ram και έλεγα να βάλω τα 64άρια 7 φρέσκο install...

της σχολής να μπουν στο desktop και στο laptop αυτά που λογικά δικαιούσαι από Sony/MS

Δημοσ.
και μαμω τις φωτο!!!!

ΓΑΜΑΕΙ!!!! Τώρα είδα οτι είναι λάθος θρέντ!!! η τεκίλα και η βότκα απο χτες φταίει παιδιά!!!

Ας το βάλει κάποιος απο τους φανταστικούς μας mod στο offtopoic παρακαλώ πολύ!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ----------

1255168377_werb4650.jpg

Δημοσ.
Θα σε ειδοποιήσω.

Ή μήπως καλύτερα να σε προ-ειδοποιήσω; :P

...ναι κάνε πλάκα εσύ.........Εγώ μετά από τις συνεχείς κρίσεις Αλτσχάιμερ πάντως, δε θα θυμάμαι και πολλά, όταν θα 'ρθει εκείνος ο καιρός.

Σε σένα βασιζόμαστε.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:03 ----------

633682397478047820-showering.jpg

αφιερωμένο

(ΚΑΙ οντόπικ)

Δημοσ.

Τη συσκευή έχει το τηλέφωνο της ντουζιέρας σου; :Ρ

(άλατα τα λένε όχι λάσπη :Ρ)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...