Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα είναι εντάξει το avatar???

ναι σου ανοιγει και την ορεξη, μονο μην το δει ο αχιλεας γτ θα αρχισει να βριζει οτι παλι του χαλαν την διαιτα:o

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πω σήμερα τι έπαθα. Είμαι φροντιστήριο για μάθημα 4-6. Τελειώνω το ένα μάθημα, βγαίνω έξω, και... ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ με τα άλλα παιδιά που είχα μαζί τους μάθημα 5-6 :P Δε θέλω να πω οτι αριστερά μου ήταν μια μαλακία που σε τρυπάει και πήγα και έπεσα εκεί

κάτι παρόμοιο έπαθα στην σχολή προχτές.Περπατάω σε πέτρινο διάδρομο, έχει βρέξει. Απο απέναντι έρχεται ένα τούμπανο. (Προφανώς ήταν απο άλλη σχολή:lol:). Στραβόνομαι κανονικά. Δεν κοιτάω μπροστά μου και πέφτω με το αριστερό πόδι μέσα σε μια λακούβα 5cm βάθος μέ νερό, ανάμεσα στις πέτρες, με το δεξί μέρος του ποδιού πάνω στην πέτρα και το άλλο μισό μέσα στο νερό.(Υστερα σου λέει πολιτικοί μηχανικοί). Σίγουρα με πήρε χαμπάρι απο τα γαμωσταυρίδια.

Αποτέλεσμα: γύρισε το πόδι μου και δεν μπορούσα να περπατήσω + το νερό έφτασε μέχρι το γόνατο.

Ξέρει κανείς πόσα σκάει ένας τοπικός σινεμάς για να φέρει μια ταινία?

Δημοσ.
Μάστορας της κατσίκας ο κwλος.:devil:

...αν δεν είχα διαβάσει τα προηγούμενα - θα είχα μερικά πιπεράτα σχόλια για τον magazatora :P

Δημοσ.
Παρακαλείσθε να τσεκάρετε τα πμ σας και να ενημερώσετε σχετικά με την ημερολογιακή παράμετρο. Θενξ.

Εμείς γιατί κοίταξε στηνε τέτοια αρχή ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσουν για να γίνει αυτό το event αλλά ύστερα μόλις είπαμε ότι εμείς αυτό... δε θέλαμε, αυτοί είπανε "όχι", λέει "θέλουμε να γίνει" κι εμείς μετά είπαμε "όχι λέμε δε θα γίνει, θα γίνει αυτό που πάλι έχουμε πει ως κοινός οργανωτής για να οριστεί, για να... για να... αφού ξαναγίνει πάλι το event".

[...]

Ύστερα μόλις είπανε, είπανε "κοιτάξτε" αυτοί ότι ότι ότι "όχι, δε θέλαμε για να γίνει το event" ε κι εμείς ύστερα είπαμε "ντάξει θέλουμε... εεε δε θέλουμε κι εμείς" και αυτοί ύστερα... μετά αφού εμείς είπαμε, είπαμε με αυτό "θέλουμε", είπαν δε θέλουν και εμείς το αλλάξαμε και λέμε "ντάξει" λέμε "ούτε κι εμείς θέλουμε" και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι "ξέρετε εμείς" λέει "θέλουμε να γίνει" ε εμείς όμως δε δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά και είπαμε να γίνει μετά το event, όποτε το κρίνει ο Θεός.

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.

Συνοπτικά δηλαδή, οι ημερομηνίες φαίνονται οκ.

Πω σήμερα τι έπαθα. Είμαι φροντιστήριο για μάθημα 4-6. Τελειώνω το ένα μάθημα, βγαίνω έξω, και... ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ με τα άλλα παιδιά που είχα μαζί τους μάθημα 5-6 :P Δε θέλω να πω οτι αριστερά μου ήταν μια μαλακία που σε τρυπάει και πήγα και έπεσα εκεί :P

Λοβοτομή;

Δημοσ.

Εμείς γιατί κοίταξε στηνε τέτοια αρχή ούτε... ούτε και κοιτάξτε αυτοί δεν ήθελαν να ακούσουν για να γίνει αυτό το event αλλά ύστερα μόλις είπαμε ότι εμείς αυτό... δε θέλαμε, αυτοί είπανε "όχι", λέει "θέλουμε να γίνει" κι εμείς μετά είπαμε "όχι λέμε δε θα γίνει, θα γίνει αυτό που πάλι έχουμε πει ως κοινός οργανωτής για να οριστεί, για να... για να... αφού ξαναγίνει πάλι το event".

[...]

Ύστερα μόλις είπανε, είπανε "κοιτάξτε" αυτοί ότι ότι ότι "όχι, δε θέλαμε για να γίνει το event" ε κι εμείς ύστερα είπαμε "ντάξει θέλουμε... εεε δε θέλουμε κι εμείς" και αυτοί ύστερα... μετά αφού εμείς είπαμε, είπαμε με αυτό "θέλουμε", είπαν δε θέλουν και εμείς το αλλάξαμε και λέμε "ντάξει" λέμε "ούτε κι εμείς θέλουμε" και μετά είπαν αυτοί πάλι ότι "ξέρετε εμείς" λέει "θέλουμε να γίνει" ε εμείς όμως δε δεχτήκαμε μετά απ' όλα αυτά και είπαμε να γίνει μετά το event, όποτε το κρίνει ο Θεός.

Έχω πιει και λίγο κρασί.ΟΚ.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

[...]

http://video.google.com/videoplay?docid=-2842940998074348784#

Από 41:53 μέχρι καί 42:08 :P

Δημοσ.

[...]

Σας ζητώ να εκτιμήσετε, ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε, ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε ότι πάσχουμε. Ως κράτος. Ως κοινωνία. Ως διοικητική δομή. Από τους εργάτες, εντός εισαγωγικών, του πεδίου.

Ποιος θα δει την κομμένη γράνα! Γράνα! Που σημαίνει υδραγωγός. Που καταστρέφει το νερό. ...Το έδαφος. Κι ύστερα κόβει, γλείφει και κόβει την άσφαλτο.

Και θα έρθουμε εμείς, ύστερα, οι συβαρίτες πολιτικοί. Της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων. Έχασαν, έχασαν από τον Κρότωνα. Θα έρθουν οι συβαρίτες πολιτικοί, να πουν:

Εδώ, τα δισεκατομμύρια, στην Τσακώνα, πρέπει να καταβληθούν τάχιστα. Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει εξαιτίας της διακοπής από το νερό-

Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε.

Δημοσ.
Σας ζητώ να εκτιμήσετε, ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε, ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε ότι πάσχουμε. Ως κράτος. Ως κοινωνία. Ως διοικητική δομή. Από τους εργάτες, εντός εισαγωγικών, του πεδίου.

Ποιος θα δει την κομμένη γράνα! Γράνα! Που σημαίνει υδραγωγός. Που καταστρέφει το νερό. ...Το έδαφος. Κι ύστερα κόβει, γλείφει και κόβει την άσφαλτο.

Και θα έρθουμε εμείς, ύστερα, οι συβαρίτες πολιτικοί. Της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων. Έχασαν, έχασαν από τον Κρότωνα. Θα έρθουν οι συβαρίτες πολιτικοί, να πουν:

Εδώ, τα δισεκαττομύρια, στην Τσακώνα, πρέπει να καταβληθούν τάχιστα. Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει εξαιτίας της διακοπής από το νερό-

Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε.

Με νιώθεις.

Δημοσ.

Φττοοουυυυυυ! Πάλι το 'φαγα!!!

Μα αυτοκόλλητο πάνω στο μήλο;;; Πόσο πιο σύνθετη θα γίνει η ζωή μας πια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...