Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διάστιχο λέγεται αυτό Σειρήνα. Ζήτα να στο εκτυπώσουν με μονό διάστιχο ή τέλος πάντων δες ποιο διάστιχο σε βολέυει πρώτα.

Στα μενού του Word το διάστιχο είναι στη Μορφή > Παράγραφος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Α ρε γειτονα και να σκεφτεις οτι το Μορφη--> Παραγραφος το κοιταξε πεντε φορες πριν ρωτησω. Αλλου κοιταω αλλλου βλεπω μου φαινεται.

Αληθεια, κρεμαλα γιατι δεν παιζουμε?

χαχαχαχαχαχα κοριτσια μολις ξυπνησα!

ενιωθα μια φαγουρα στα @@ μου και αμεσως καταλαβα τι συμβαινει....

info: η φρου-φρου δεν ειναι λιστα μου γιατι ποτε δε με ενδιαφερε η προσωπικοτητα της....

οσο για το ΠΟΛΛΕΣ που τονιζει, πραγματι ειναι πολλες που υπαρχουν στο forum αλλα δε μιλανε!

μονο μπαινουν, διαβαζουν και οταν βλεπουν τα ΑΚΥΡΑ ποστ που γραφω (που οι περισσοτεροι αντρες το λενε ακυρα) , αυτες μου στελνουν pm....

απ'ολες αυτες που εχω γνωρισει, εγω μονο μια φορα εστειλα το πρωτο pm.

ολες οι υπολοιπες αυτες οι ιδιες μου στειλανε το πρωτο pm.

ζιλια-ψωρα!

και οταν λεω τις γνωρισα, εννοω οτι της ΓΝΩΡΙΣΑ! δεν εγραψα πουθενα οτι "καρφωσα"!

αλλα εβεβαια! καθε στερημενος, κομπλεξικος και ανικανος, οτι θελει διαβαζει και καταλαβενει!

info: η φρου-φρου δεν ειναι λιστα μου γιατι ποτε δε με ενδιαφερε η προσωπικοτητα της....

οσο για το ΠΟΛΛΕΣ που τονιζει, πραγματι ειναι πολλες που υπαρχουν στο forum αλλα δε μιλανε!

μονο μπαινουν, διαβαζουν και οταν βλεπουν τα ΑΚΥΡΑ ποστ που γραφω (που οι περισσοτεροι αντρες το λενε ακυρα) , αυτες μου στελνουν pm....

απ'ολες αυτες που εχω γνωρισει, εγω μονο μια φορα εστειλα το πρωτο pm.

ολες οι υπολοιπες αυτες οι ιδιες μου στειλανε το πρωτο pm.

ζιλια-ψωρα!

και οταν λεω τις γνωρισα, εννοω οτι της ΓΝΩΡΙΣΑ! δεν εγραψα πουθενα οτι "καρφωσα"!

αλλα εβεβαια! καθε στερημενος, κομπλεξικος και ανικανος, οτι θελει διαβαζει και καταλαβενει!

σε πειράζει να το κάνω αυτό υπογραφή μου ?

ποιες είστε και δεν μιλάτε?μην ντρέπεστε που πέσατε θύματα την αβάσταχτης γοητείας αυτού του αρσενικού, εδώ και μεις οι άντρες σκεφτόμαστε πλέον να το μαστιγώσουμε το δελφίνι για χάρη του..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...