Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τουναντίον..βλέπεις κάτι 30άριδες ή κοντά στα 30 να είναι λιωμένοι σε καρέκλες [...]

Δεν παίζει να μαστε στο ίδιο γραφείο έτσι;

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τουναντίον..βλέπεις κάτι 30άριδες ή κοντά στα 30 να είναι λιωμένοι σε καρέκλες...πολύ τηλεόραση βλέπεις...κ από ότι βλέπω προτιμάς τον αφτιά...:Ρ

Ναι, ο αφτιάς είναι σταθερή αξία για να ξεκινήσεις τη μέρα με ΠΟΛΛΑ χαμόγελα. Ειδικά απ' όταν πήγε στο Άλτερ τον βλέπω σταθερά γιατί όλο συμβαίνουν κάτι κουλά. Τη μία με τον μονόλογο με το video, την άλλη με έναν παππού που είπε σε μια δημοσιογράφο να κάνουν sex, την παράλλη με μία δημοσιογράφο που δεν είχε καταλάβει ότι ήταν στον αέρα και όταν το κατάλαβε έβγαλε γρήγορα το ακουστικό του hands free απ' το αυτί καταπίνοντας ταυτόχρονα τη τσίχλα που μασούσε. Γενικά βλέπω ότι τις τελευταίες μέρες ο αφτιάς τροφοδοτεί με άπειρο υλικό το ράδιο αρβύλα, κάθε φορά παίζουν τουλάχιστον 3 βιντεάκια απ' την εκπομπή του. Φαντάσου για τι είδωλο μιλάμε.

Εγώ τα απογεύματα που φεύγουν όλοι...

Έχω κάνει διάφορα.. Απο το να παίζω κιθάρα/πιάνο(ναί έχει πιάνο μέσα σε ένα γραφείο) μέχρι να προσπαθώ να μάθω moonwalking.. (κάτι κατάφερα)

Πιάνο; Wtf. Θα μπορούσες να παίζει guitar hero όπως στο IT Department.

Δημοσ.
Για σηκώστε τα χέρια και οι δύο μήπως και... :P

Είμαι μόνος στην εταιρία σήμερα....θα πάρω κ ένα λουκέτο με συνδυασμό κ θα σκάσουμε στα γέλια :Ρ

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:37 ----------

Ναι, ο αφτιάς είναι σταθερή αξία για να ξεκινήσεις τη μέρα με ΠΟΛΛΑ χαμόγελα. Ειδικά απ' όταν πήγε στο Άλτερ τον βλέπω σταθερά γιατί όλο συμβαίνουν κάτι κουλά. Τη μία με τον μονόλογο με το video, την άλλη με έναν παππού που είπε σε μια δημοσιογράφο να κάνουν sex, την παράλλη με μία δημοσιογράφο που δεν είχε καταλάβει ότι ήταν στον αέρα και όταν το κατάλαβε έβγαλε γρήγορα το ακουστικό του hands free απ' το αυτί καταπίνοντας ταυτόχρονα τη τσίχλα που μασούσε. Γενικά βλέπω ότι τις τελευταίες μέρες ο αφτιάς τροφοδοτεί με άπειρο υλικό το ράδιο αρβύλα, κάθε φορά παίζουν τουλάχιστον 3 βιντεάκια απ' την εκπομπή του. Φαντάσου για τι είδωλο μιλάμε.

Έκανα μια χαρά όταν έφυγε ο αφτιάς από τον αλφα..αλλά στεναχωρήθηκα όταν πήγε στο αλτερ..

Δημοσ.

Θα ήταν έγκλημα να μη συνέχιζε κάπου αλλού, τέτοια καλή κωμική σειρά, καθημερινή και μάλιστα πρωινή δύσκολα βρίσκεις.

Δημοσ.
Βαρεμένος ρε.

Ναι κορυφή, αυτός κ ο Βερίκιος...

Πλέον το "Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι" έχει πιάσει περισσότερο τόπο από το μπάτσοι γουρούνια παλιοχαρακτήρες :Ρ

Δημοσ.

Αυτιάς - Βερίκιος - Βλάχος

Απ' τους καλύτερους σύγχρονους Έλληνες κωμικούς.

Ο Βερίκιος γιατί δεν έχει δικιά του εκπομπή;

Στα τέτοια τους ε;

Δημοσ.

Εγώ να πω ότι στο δικό μου γραφείο για κάποιο λόγο όλοι τρέχουν σήμερα... μάλλον κάποια δουλειά κάνουμε και εγώ δεν έχω πάρει μυρωδιά...

Μπράβο τα παιδιά όμως... τα βλέπω και τα χαίρομαι... μέσα στην ζωντάνια είναι...

Δημοσ.
Εγώ να πω ότι στο δικό μου γραφείο για κάποιο λόγο όλοι τρέχουν σήμερα... μάλλον κάποια δουλειά κάνουμε και εγώ δεν έχω πάρει μυρωδιά...

Μπράβο τα παιδιά όμως... τα βλέπω και τα χαίρομαι... μέσα στην ζωντάνια είναι...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πιάνο; Wtf. Θα μπορούσες να παίζει guitar hero όπως στο IT Department.

Δεν είναι δύσκολο.. απο κάποια ώρα και μετά. Αλλα βαριέμαι να κουβαλάω την gh κιθάρα.. ;p

Διαβάζω αυτόνα τώρα (γενικά κάτι έχω πάθει με ανεξάρτητα καμμένα μπλόγκ τελευταία... Γελάω και συμφωνώ αρκετά σε πολλά σημεία..

http://faeenamalaka.blogspot.com/

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:51 ----------

Κορυφαίο βίντεο με τον Αυτιά να μιλάει επί καθημερινής βάσεως με τον Ψωμιάδη λες και τον είχε σε ζωντανή σύνδεση!

Μάλλον δεν βλέπεις 2-3 σελίδες στο οοτ όταν ξυπνάς ε; :P

Δημοσ.

Έλα ρε, το διαβάζεις κι εσύ; Είναι αρκετά καλό, εμένα μου αρέσουν τα άρθρα με τις κατηγορίες. Έλληνες μεταλάδες, έλληνες παππούδες κλπ. Στη τελευταία ανάρτηση για τους άθεους κλπ λιώσανε οι άλλοι στα comments.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:53 ----------

Κορυφαίο βίντεο με τον Αυτιά να μιλάει επί καθημερινής βάσεως με τον Ψωμιάδη λες και τον είχε σε ζωντανή σύνδεση!

Το video βλέπω ότι έχει γίνει φαινόμενο στο insomnia και στο internet γενικότερα.

Αλλά δυστυχώς έχει postαριστεί ξανά. Το κατάλαβεεεεεεεςςςςς;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...