washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Να κα ένα άλλο τέλος =P (Πως λέμε "Παιδί και πατέρας". Κάτι τέτοιο παίζει στην εικόνα κάτω =P) γαμάτος ο γιόκας (τον Γιώργη εννοώ)
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 ( Θέλεις να μας πεις τι ακριβώς σκέφτεσαι όταν διαβάζεις το test-thread, jesusss, I ADMIRE YOU ) αυτό το θρεντάκι το ξέρετε; έχει κρυμμένα διαμαντάκια ££££££££££
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 [...] ξαφνικα ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ πεφτει το βλεμα μου στις βυζαρες, που ειχε πεταξει τα 3/4 εξω! [...]1) τι επρεπε να κανω? να κοιταξω ή οχι? Αν δεν είσαι εγκεφαλικά νεκρός δεν είναι στο χέρι σου να επιλέξεις τι να κάνεις. Είναι αντανακλαστικό, νόμος της φύσης. [...]2) οι γυναικες γιατι φορανε στριγκ? (οσες εχω ρωτησει, τα πιο ακυρα εχω ακουσει, καμια δε λεει την αληθεια) Θεωρητικά για να μη δείχνει άθλια το κολλητό παντελόνι, φούστα, φόρεμα. Πρακτικά για τον ίδιο λόγο που φοράνε όσο το δυνατόν λιγότερο ύφασμα.
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα... ΔΕΝ υπάρχει αυτό που γίνεται!! ΔΕΝ!!! Τραγελαφικό...
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 [...]Καλημέρα... ΔΕΝ υπάρχει αυτό που γίνεται!! ΔΕΝ!!! Τραγελαφικό... Τώρα το συζητούσαμε στο γραφείο. Για 2-3 μέρες λέει έπαιζε τέτοιο σκηνικό; Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ αυτό έδειχνα τώρα στα παιδιά εδώ στο γραφείο... καρναβάλι(α)
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Τώρα το συζητούσαμε στο γραφείο. Για 2-3 μέρες λέει έπαιζε τέτοιο σκηνικό;Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Σκοτώνεστε στην δουλειά κ εσείς παρασκευιάτικα βλέπω :Ρ
antonl Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σκατώνεστε στην δουλειά κ εσείς παρασκευιάτικα βλέπω :Ρ Οι υπόλοιποι δουλεύουν. Εγώ προσπαθώ να με πείσω ακόμα
alexzzz Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 αρκεί να σου πω ότι έχω πιει ήδη 2 καφέδες... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:24 ---------- Οι υπόλοιποι δουλεύουν. Εγώ προσπαθώ να με πείσω ακόμα ετς... ετς...
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Οι υπόλοιποι δουλεύουν. Εγώ προσπαθώ να με πείσω ακόμα - Δείτε αυτό το βιντεάκι πω πω γέλια - Άσε μας ρε antol να δουλέψουμε - Δουλειά; Ωχ. στο γραφείο είμαι..το ξέχασα :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:25 ---------- αρκεί να σου πω ότι έχω πιει ήδη 2 καφέδες... Ένα σου λέω σήμερα έφερα μεγαλύτερο φραπεδοπότηρο.. :Ρ
slipknot Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα πάντως ο Αυτιάς τον είχε live τον πλανητ.. εεεε νομάρχη. Εν τω μεταξύ λέτε για γραφεία και φαντάζομαι κάτι τελειωμένα σκηνικά, να χορεύετε σαν τον Gervais στο The Office και τέτοια.
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πάντως είναι τρομακτικό το πόσο γρήγορα διαδίδονται κάποια πράγματα απο το ίντερνετ... Εγώ το γούσταρα... Ξέρει οτι απέναντι του έχει ηλίθιους (τηλεθεατές) και τους φέρεται ανάλογα..
status Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εν τω μεταξύ λέτε για γραφεία και φαντάζομαι κάτι τελειωμένα σκηνικά, να χορεύετε σαν τον Gervais στο The Office και τέτοια. τουναντίον..βλέπεις κάτι 30άριδες ή κοντά στα 30 να είναι λιωμένοι σε καρέκλες...πολύ τηλεόραση βλέπεις...κ από ότι βλέπω προτιμάς τον αφτιά...:Ρ
klainmaingr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εν τω μεταξύ λέτε για γραφεία και φαντάζομαι κάτι τελειωμένα σκηνικά, να χορεύετε σαν τον Gervais στο The Office και τέτοια. Εγώ τα απογεύματα που φεύγουν όλοι... Έχω κάνει διάφορα.. Απο το να παίζω κιθάρα/πιάνο(ναί έχει πιάνο μέσα σε ένα γραφείο) μέχρι να προσπαθώ να μάθω moonwalking.. (κάτι κατάφερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.