Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ε;......... Έλα τώρα, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ο ένας να μου λέει για between the lines εσύ να του κάνεις γκλουκ... Ντάξει τώρα. Ντάξ.
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Έλα τώρα, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ο ένας να μου λέει για between the lines εσύ να του κάνεις γκλουκ... Ντάξει τώρα. Ντάξ. Καλά. Ας συνεχίσω να πίνω εγώ τον ωραιότατο καφέ μου...
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα ο καιρός είναι κωλέ ολέ. Βρέχει ασταμάτητα, δε γκοιμήθηκα ούτε λεπτο από την υπερένταση, θέλω καφέ αλλά βαριέμαι να φτιάξω, επίσης με έχει πιάσει μια τρομερή νευρικότητα στους τραπεζίτες μου. ΓΚΡΡΡΡ...
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα ο καιρός είναι κωλέ ολέ. Βρέχει ασταμάτητα, δε γκοιμήθηκα ούτε λεπτο από την υπερένταση, θέλω καφέ αλλά βαριέμαι να φτιάξω, επίσης με έχει πιάσει μια τρομερή νευρικότητα στους τραπεζίτες μου. ΓΚΡΡΡΡ... Οικονομική κρίση ε;
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 o insomniac τρακαρε.. εγινε κομματια... και οι γιατροι τον εκαναν insorobocop:mrgreen: και προστατευει το insomnia:p εχω 38,2 πυρετο λέτε να εχω τη γριπη των ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ; Να κα ένα άλλο τέλος =P (Πως λέμε "Παιδί και πατέρας". Κάτι τέτοιο παίζει στην εικόνα κάτω =P)
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δείτε εδώ που θα με βγάλουν και ψεύτη Προτελευταίο post μέχρι την άλλη σελίδα(σελίδα 2). Ρίξτε μια ματιά
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δείτε εδώ που θα με βγάλουν και ψεύτη Προτελευταίο post μέχρι την άλλη σελίδα(σελίδα 2). Ρίξτε μια ματιά Δίκιο έχει. Άν δεν σου αρέσει η άποψη του άλλου μην ανοίγεις θέμα. Αυτουνού του φάνηκε οτι είναι automated. Άποψη του. End. Ένα απλό "όχι δεν είναι" θα αρκούσε.. Δεν σε είπε και καμπούρη όπως λέει κάποιος και δεν έχεις και ιδιαίτερο δικαίωμα να αρπαχτείς με κάποιον στην τελική δεν σου λέει κάτι κακοπροαίρετα.. Άκους εκεί "μη μιλάς"... Θράσος..
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα-πλάκα το ψαράκι μου έχει να κουνηθεί από προχθές. Μόνο τα μάτια του κουνάει. Άσε που κολλάω το δάχτυλο στο ενυδρείο (κάτι που το "τρέλαινε" παλιότερα) και δεν κάνει τίποτα! Λέτε να είναι τυφλό; Λέτε να έχει κατάθλιψη;... ανησυχώ...
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δίκιο έχει. Άν δεν σου αρέσει η άποψη του άλλου μην ανοίγεις θέμα. Αυτουνού του φάνηκε οτι είναι automated. Άποψη του. End. Ένα απλό "όχι δεν είναι" θα αρκούσε.. Δεν σε είπε και καμπούρη όπως λέει κάποιος και δεν έχεις και ιδιαίτερο δικαίωμα να αρπαχτείς με κάποιον στην τελική δεν σου λέει κάτι κακοπροαίρετα..Άκους εκεί "μη μιλάς"... Θράσος.. Την γνώμη του να τη κρατήσει για εκείνον. Μπορούσε να ρωτήσει απλά αν είναι φτιαγμένα με "το χέρι" ή όχι. Εκείνος είπε κιόλας ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι με το χέρι. Τέλος, το μη μιλάς, το είπα οταν είπα πρώτα να ψάχνει για στοιχεία, και μετά να λέει τη γνώμη του. Αν πάει ο άλλος και δει οτι και καλά δεν τα φτάχνω εγώ, αλλά ένα πρόγραμμα; Πάει η σελίδα, χαντακώθηκε. Αυτά
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Γλυκά όνειρα άμα είναι γκολντφις ότι και προβλήματα να αντιμετωπίζει, τα έχει αμέσως ξεχάσει. =ρ
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Βασικά αν ήταν να κρατήσει τη γνώμη του για τον εαυτό του το topic δε θα είχε νόημα. Ούτε τα forums, οι συζητήσεις, τα πρόστυχα βρωμόλογα κλπ.
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα-πλάκα το ψαράκι μου έχει να κουνηθεί από προχθές. Μόνο τα μάτια του κουνάει. Άσε που κολλάω το δάχτυλο στο ενυδρείο (κάτι που το "τρέλαινε" παλιότερα) και δεν κάνει τίποτα! Λέτε να είναι τυφλό; Λέτε να έχει κατάθλιψη;... ανησυχώ... Αχμ, πρώτα από όλα, δες αν τρώει, γιατί αν δε τρώει, θα καταλήξει σαν τον Omni παραπάνω.
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Την γνώμη του να τη κρατήσει για εκείνον. Μάλλον έχεις χάσει κάπου την έννοια του φόρουμ... Anyway.. Καλή επιτυχία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.