Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε;

.........

Έλα τώρα, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ο ένας να μου λέει για between the lines εσύ να του κάνεις γκλουκ...

Ντάξει τώρα. Ντάξ.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έλα τώρα, κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, ο ένας να μου λέει για between the lines εσύ να του κάνεις γκλουκ...

Ντάξει τώρα. Ντάξ.

shocked.png

Καλά. Ας συνεχίσω να πίνω εγώ τον ωραιότατο καφέ μου...

Δημοσ.

Σήμερα ο καιρός είναι κωλέ ολέ. Βρέχει ασταμάτητα, δε γκοιμήθηκα ούτε λεπτο από την υπερένταση, θέλω καφέ αλλά βαριέμαι να φτιάξω, επίσης με έχει πιάσει μια τρομερή νευρικότητα στους τραπεζίτες μου. ΓΚΡΡΡΡ...

Δημοσ.
Σήμερα ο καιρός είναι κωλέ ολέ. Βρέχει ασταμάτητα, δε γκοιμήθηκα ούτε λεπτο από την υπερένταση, θέλω καφέ αλλά βαριέμαι να φτιάξω, επίσης με έχει πιάσει μια τρομερή νευρικότητα στους τραπεζίτες μου. ΓΚΡΡΡΡ...

Οικονομική κρίση ε;

Δημοσ.

o insomniac τρακαρε..

85862204.jpg

εγινε κομματια...

67248496.jpg

και οι γιατροι τον εκαναν insorobocop:mrgreen:

45043977.jpg

και προστατευει το insomnia:p

εχω 38,2 πυρετο:-(

λέτε να εχω τη γριπη των ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ;

Να κα ένα άλλο τέλος =P

(Πως λέμε "Παιδί και πατέρας". Κάτι τέτοιο παίζει στην εικόνα κάτω =P)

post-99457-129063030752_thumb.jpg

Δημοσ.
Δείτε εδώ που θα με βγάλουν και ψεύτη :mad:

Προτελευταίο post μέχρι την άλλη σελίδα(σελίδα 2). Ρίξτε μια ματιά :mad:

Δίκιο έχει. Άν δεν σου αρέσει η άποψη του άλλου μην ανοίγεις θέμα. Αυτουνού του φάνηκε οτι είναι automated. Άποψη του. End. Ένα απλό "όχι δεν είναι" θα αρκούσε.. Δεν σε είπε και καμπούρη όπως λέει κάποιος και δεν έχεις και ιδιαίτερο δικαίωμα να αρπαχτείς με κάποιον στην τελική δεν σου λέει κάτι κακοπροαίρετα..

Άκους εκεί "μη μιλάς"... Θράσος..

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα το ψαράκι μου έχει να κουνηθεί από προχθές. Μόνο τα μάτια του κουνάει.

Άσε που κολλάω το δάχτυλο στο ενυδρείο (κάτι που το "τρέλαινε" παλιότερα) και δεν κάνει τίποτα!

Λέτε να είναι τυφλό; Λέτε να έχει κατάθλιψη;...

:fear: ανησυχώ...

Δημοσ.
Δίκιο έχει. Άν δεν σου αρέσει η άποψη του άλλου μην ανοίγεις θέμα. Αυτουνού του φάνηκε οτι είναι automated. Άποψη του. End. Ένα απλό "όχι δεν είναι" θα αρκούσε.. Δεν σε είπε και καμπούρη όπως λέει κάποιος και δεν έχεις και ιδιαίτερο δικαίωμα να αρπαχτείς με κάποιον στην τελική δεν σου λέει κάτι κακοπροαίρετα..

Άκους εκεί "μη μιλάς"... Θράσος..

Την γνώμη του να τη κρατήσει για εκείνον. Μπορούσε να ρωτήσει απλά αν είναι φτιαγμένα με "το χέρι" ή όχι. Εκείνος είπε κιόλας ότι ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι με το χέρι.

Τέλος, το μη μιλάς, το είπα οταν είπα πρώτα να ψάχνει για στοιχεία, και μετά να λέει τη γνώμη του. Αν πάει ο άλλος και δει οτι και καλά δεν τα φτάχνω εγώ, αλλά ένα πρόγραμμα; Πάει η σελίδα, χαντακώθηκε.

Αυτά :o

Δημοσ.

Βασικά αν ήταν να κρατήσει τη γνώμη του για τον εαυτό του το topic δε θα είχε νόημα. Ούτε τα forums, οι συζητήσεις, τα πρόστυχα βρωμόλογα κλπ.

Δημοσ.

Πλάκα-πλάκα το ψαράκι μου έχει να κουνηθεί από προχθές. Μόνο τα μάτια του κουνάει.

Άσε που κολλάω το δάχτυλο στο ενυδρείο (κάτι που το "τρέλαινε" παλιότερα) και δεν κάνει τίποτα!

Λέτε να είναι τυφλό; Λέτε να έχει κατάθλιψη;...

:fear: ανησυχώ...

Αχμ, πρώτα από όλα, δες αν τρώει, γιατί αν δε τρώει, θα καταλήξει σαν τον Omni παραπάνω.:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...