washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αμφιβάλω. Use strike σιγά μη γιουζ και ντιαντόρα ...είπε, και πήδηξε από το παράθυρο. ...κι έπεσε πάνω στην Ελπίδα που πέρναγε από κάτω και πήγαινε για ψώνια
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ο χρήστης Lucifer λέει: η sweet_dreams ειναι συμπαθητικη. Ο χρήστης teo64x λέει: Είναι. Ο χρήστης Lucifer λέει: ναι. \ Ο χρήστης teo64x λέει: Ε, τι. Ο χρήστης Lucifer λέει: οχι, δε διαφωνησα. Ο χρήστης teo64x λέει: Με ποιον ρε Ο χρήστης teo64x λέει: Με τον εαυτό σου; Ο χρήστης Lucifer λέει: μονο αυτος αξιζει προσοχη Ο χρήστης teo64x λέει: Δεν είπα ότι γουστάρω τη sweet_dreams Ο χρήστης teo64x λέει: Αν και γενικώς Ο χρήστης teo64x λέει: Τρομάζω να ακολουθήσω Ο χρήστης teo64x λέει: τους συνειρμούς σου Ο χρήστης Lucifer λέει: στην προκειμενη εγω δεν ειπα κατι τετοιο Ο χρήστης Lucifer λέει: και εσυ ειπες "ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι γουσταρω τη sweet_dreams" Ο χρήστης Lucifer λέει: αντι για "δε γουσταρω τη sweet_dreams" Ο χρήστης teo64x λέει: Γι' αυτό είσαι μαλάκας. Ο χρήστης Lucifer λέει: και μισο να το κανω κοπη πεηστ Ο χρήστης Lucifer λέει: στο οφτοπικ Ο χρήστης teo64x λέει: Γιατί διαβάζεις πίσω από τις γραμμές. Ο χρήστης teo64x λέει: Είσαι βλάκας ρε Ο χρήστης teo64x λέει: Και το χειρότερο Ο χρήστης teo64x λέει: Με κάνεις να θυμάμαι την τριβή
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 σιγά μη γιουζ και ντιαντόρα ...κι έπεσε πάνω στην Ελπίδα που πέρναγε από κάτω και πήγαινε για ψώνια Τι πήγαινε να πάρει; Κινίνο;
eSATA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 o insomniac τρακαρε.. εγινε κομματια... και οι γιατροι τον εκαναν insorobocop:mrgreen: και προστατευει το insomnia:p εχω 38,2 πυρετο λέτε να εχω τη γριπη των ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ;
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ο χρήστης Lucifer λέει:η sweet_dreams ειναι συμπαθητικη. Ο χρήστης teo64x λέει: Είναι. Ο χρήστης Lucifer λέει: ναι. \ Ο χρήστης teo64x λέει: Ε, τι. Ο χρήστης Lucifer λέει: οχι, δε διαφωνησα. Ο χρήστης teo64x λέει: Με ποιον ρε Ο χρήστης teo64x λέει: Με τον εαυτό σου; Ο χρήστης Lucifer λέει: μονο αυτος αξιζει προσοχη Ο χρήστης teo64x λέει: Δεν είπα ότι γουστάρω τη sweet_dreams Ο χρήστης teo64x λέει: Αν και γενικώς Ο χρήστης teo64x λέει: Τρομάζω να ακολουθήσω Ο χρήστης teo64x λέει: τους συνειρμούς σου Ο χρήστης Lucifer λέει: στην προκειμενη εγω δεν ειπα κατι τετοιο Ο χρήστης Lucifer λέει: και εσυ ειπες "ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι γουσταρω τη sweet_dreams" Ο χρήστης Lucifer λέει: αντι για "δε γουσταρω τη sweet_dreams" Ο χρήστης teo64x λέει: Γι' αυτό είσαι μαλάκας. Ο χρήστης Lucifer λέει: και μισο να το κανω κοπη πεηστ Ο χρήστης Lucifer λέει: στο οφτοπικ Ο χρήστης teo64x λέει: Γιατί διαβάζεις πίσω από τις γραμμές. Ο χρήστης teo64x λέει: Είσαι βλάκας ρε Ο χρήστης teo64x λέει: Και το χειρότερο Ο χρήστης teo64x λέει: Με κάνεις να θυμάμαι την τριβή Ρε κόψ'τε τα ναρκωτικά. Δε φτάνουν για όλους.
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 5 κιλά πατάτες για την προπόνηση. Πάμε γερά για το 51k.
teo64x Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ο χρήστης Lucifer λέει:η sweet_dreams ειναι συμπαθητικη. Ο χρήστης teo64x λέει: Είναι. Εν τω μεταξύ δε μιλούσαμε καν για τη Sweet Dreams. Έκανε copy-paste και replace στο όνομα ο βλαμμένος. Αλλά δε θα το συζητήσω παραπάνω, γιατί το πόσο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε είναι πολλά χιλιόμετρα κάτω ακόμη, και ξέρω ότι ο Λούσιφερ έχει όλη την καλή διάθεση.
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 [...] ο Λούσιφερ έχει όλη την καλή διάθεση. Κι εμείς όλον το χρόνο
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Εν τω μεταξύ δε μιλούσαμε καν για τη Sweet Dreams. Έκανε copy-paste και replace στο όνομα ο βλαμμένος. Αλλά δε θα το συζητήσω παραπάνω, γιατί το πόσο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε είναι πολλά χιλιόμετρα κάτω ακόμη, και ξέρω ότι ο Λούσιφερ έχει όλη την καλή διάθεση. Κάποιος έχει πολύ ελεύθερο χρόνο.
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Weirdos φδσφδσφσδγφ Έχει όλα τα φόντα να γίνει serial killer.
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά, τα προσωπικά σας σε πμ ε. ε; .........
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καμιά ιδέα; Θέλω να παραγγείλω σήμερα. Όλο πράματα αγοράζεις να πούμε. Δώσε κάτι και σε μας, θέλω να πάρω καινούργιο νεφρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.