SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Kαλημέρα Βροχη και κρυο αλλά θα επιμείνω στο κοντομάνικο! Θα επιμείνεις στο κοντομάνικο από άποψη, ή επειδή -απλά- δεν κρυώνεις; Ναι, πες το μας κι αυτό. Πες μας ότι δεν κρυώνεις με 8°C κι εγώ θα πιώ το νερό της γυάλας του χρυσόψαρού μου.
Chrisxxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Κοντομανικο γιατι: 1. μ'αρεσει 2. νταξ' κανει κρύο αλλά όχι τόόόόόόσο πολυ. 3. για την ώρα είμαι μέσα στο σπίτι 4. θα βγω με ελαφρυ μπουφανακι και κοντομάνικο.. Δεν κάνει κρυο λέμε!!! Όλα είναι στο μυαλο.. 40°C έχει!
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Κοντομανικο γιατι: 1. μ'αρεσει 2. νταξ' κανει κρύο αλλά όχι τόόόόόόσο πολυ. 3. για την ώρα είμαι μέσα στο σπίτι 4. θα βγω με ελαφρυ μπουφανακι και κοντομάνικο.. Δεν κάνει κρυο λέμε!!! Όλα είναι στο μυαλο.. 40°C έχει! Εντάξει. Να δούμε...θα λες τα ίδια όταν πάθεις πνευμονία; Άσχετο: Το "Ναι, πες το μας κι αυτό. Πες μας ότι δεν κρυώνεις με 8°C κι εγώ θα πιώ το νερό της γυάλας του χρυσόψαρού μου." μου θύμισε το "...θα κάψω για χάρη σου και το φεγγάρι-σκληρό μου αγόρι-χλωμό παλικάρι..." κι άλλα τέτοια κουλά. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=TWzExo1vMBs[/ame]
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καημένο ψαράκι. Δεν έχεις κι άδικο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:33 ---------- Αυτός θα την πάθει. Εσύ πίνε. Γκλουκ. .....
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τι είναι αυτά ρεεεεεε. Στο μακρινό Χορτερό το χειμώνα όταν χιονίζει και το μέρος θυμίζει μια λευκή Πομπηία ο Στογιάνοφ παίζει με αμάνικο φανελάκι.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 antonl, δεν έγραφα πριν αρχίσω να περπατάω......χαλάρωξε
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Τι είναι αυτά ρεεεεεε. Στο μακρινό Χορτερό το χειμώνα όταν χιονίζει και το μέρος θυμίζει μια λευκή Πομπηία ο Στογιάνοφ παίζει με αμάνικο φανελάκι. Πω πωω...! Πρώτα θα πεθάνει η ΕΛΠΙΣ και μετά εσύ ε;...
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Κοντομανικο γιατι: 1. μ'αρεσει 2. νταξ' κανει κρύο αλλά όχι τόόόόόόσο πολυ. 3. για την ώρα είμαι μέσα στο σπίτι 4. θα βγω με ελαφρυ μπουφανακι και κοντομάνικο.. Δεν κάνει κρυο λέμε!!! Όλα είναι στο μυαλο.. 40°C έχει! ρε χαλάς το φιξ!
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 [...] δεν έγραφα πριν αρχίσω να περπατάω. [...] Αμφιβάλω. ρε χαλάς το φιξ! Use strike
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Η Ελπίς δε πεθαίνει ποτέ. ...είπε, και πήδηξε από το παράθυρο.
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 @lucifer:Τεχνικά ναι αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν ασύμφορο. Οι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας μας ενδιαφέρουν. @sw: Δεν παίζει, φοβάμαι τα ύψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.