washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ένα αφιέρωμα στον washcloud: >http://www.youtube.com/watch?v=4PlxgQZlAwY&fmt=22 Φρέσκο-φρέσκο, μόλις τέλειωσε το encoding σε HD ι γιουτιούμπς... ...άφωνος... (χα και το 'χε πει τις προάλλες ότι κάτι σκάρωνε...και το εννοούσε...) Κι εδώ το original 720p MKV που ανέβηκε στο YouTube. Είναι μικρότερο (~23MB) από το 720p FLV που έχει δημιουργήσει το YT (~34MB)!Η βέλτιστη εμπειρία viewing επιτυγχάνεται με χρήση video player που έχει επιλογή για resize της ορατής περιοχής ώστε να έχουμε 1:1 scaling. Προτείνω τον Media Player Classic - HomeCinema που έχει το σχετικό shortcut ALT+2. μόνο τι μάρκα φιστίκια να τρώνε όσο βλέπουν το βίντεο δεν έγραψες πανάθεμά σε... Κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε σ' έναν αληθινό επαγγελματία (διότι ο αληθινός επαγγελματίας ξεχωρίζει με το πάθος του για οτιδήποτε κάνει, μέσα από το αποτέλεσμα του έργου του, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, από το να γράφει κώδικα μέχρι ν' αλλάζει χαρτί στο μπάνιο....) Μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον απόλυτο. ...ορίστε...να...άρχισε κι όλας να εμπνέεται η νέα γενιά... : wash ολε wash όλε να χαμε έναν αργιλέ σ' όποιο φόρουμ και αν γράφω να τα βλέπω όλα μπλε.. Mr parsiwolf, my eternal respect για τον κόπο, τη διάθεσή σας, την έμπνευσή σας, και την υλοποίηση... Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος και τιμημένος τα υπόλοιπα θα τα γράψω το σαββατοκύριακο σε ανάλογο σεντόνι
andreapaog328 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πόσο μάλλον καμία... τι καμία? την ασφάλεια και την αντίσταση που τις βάζεις?
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλά εσύ κάτι έχεις πάθει από χθες (τουλάχιστον). Από πολυμίξερ πρέπει να στα περνάνε όλα! Έτσι θα γίνουμε αν φτάσουμε τα χρόνια σου; Άσε που κρύβεις και χρόνια απ ό,τι είδα σ άλλο post σου edit: Το βιντεάκι pasrifal φαίνεται επικό αλλά δεν έχω ήχο στη δουλειά. Θα το κάνω μπουκμαρκ για να τσεκάρω στο σπίτι ...βρε χαρήκαμε είπαμε που τα ξαναείπαμε, αλλά δουλειές δεν έχεις;; που είδες τί είδες πώς το είδες πόσα είδες δε κατάλαβα...τί λες βρε μπαγλαμά...; (και σταμάτα αυτή τη δικιολογία με τον ήχο στη δουλειά...από πέρσι το ακούω...η Connex πήγε μπρόουντμπαντ στου Σουφλί, κι εσύ ακόμα δεν έχεις ήχο;;; τσ τσ)
status Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ...άφωνος... (χα και το 'χε πει τις προάλλες ότι κάτι σκάρωνε...και το εννοούσε...) μόνο τι μάρκα φιστίκια να τρώνε όσο βλέπουν το βίντεο δεν έγραψες πανάθεμά σε... Κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε σ' έναν αληθινό επαγγελματία (διότι ο αληθινός επαγγελματίας ξεχωρίζει με το πάθος του για οτιδήποτε κάνει, μέσα από το αποτέλεσμα του έργου του, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, από το να γράφει κώδικα μέχρι ν' αλλάζει χαρτί στο μπάνιο....) Μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον απόλυτο. ...ορίστε...να...άρχισε κι όλας να εμπνέεται η νέα γενιά... : Mr parsiwolf, my eternal respect για τον κόπο, τη διάθεσή σας, την έμπνευσή σας, και την υλοποίηση... Νιώθω βαθύτατα συγκινημένος και τιμημένος τα υπόλοιπα θα τα γράψω το σαββατοκύριακο σε ανάλογο σεντόνι Χα...urban idol ο washcloud:P Βοήθεια μας..:Ρ
minarokeftes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά απο iphone μπορώ να αποθηκεύσω τα mp3 στο pc??? Έσβησα τον φάκελο απο το pc ο μινάρας και τα έχω μόνο εκεί!!! Help Help Help!!! ... . . . ...
giorgos147 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 αντι να κατσω να διαβασω μαλακίζομαι Που έχεις το μυαλό σου γαμώ;!
antonl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 [...] που είδες τί είδες πώς το είδες πόσα είδες δε κατάλαβα...τί λες βρε μπαγλαμά...; (και σταμάτα αυτή τη δικιολογία με τον ήχο στη δουλειά...από πέρσι το ακούω...η Connex πήγε μπρόουντμπαντ στου Σουφλί, κι εσύ ακόμα δεν έχεις ήχο;;; τσ τσ) Σε προηγούμενο, πρόσφατο post σου -που δε μπορώ να βρω τώρα- άφηνες υπονοούμενο για την ηλικία σου, μετά την εφαρμογή 25% έκπτωσης. Τεντιμπόι. Και τι σχέση το μπρόουντμπαντ ίντερνετ με την απουσία ηχείων απ το pc της δουλειάς; Θα πρότεινα να περιοριστείς σε θέματα hardware που κατέχεις καλύτερα, πχ σκληρούς δίσκους και δισκέτες 5"1/4
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πω πωω! Είμαι κατασυγκινημένη! Αυτό το έβλεπα όταν ήμουν μικρό. Το είχαν κόψει για ένα διάστημα και είχα στενοχωρηθεί πολύ . [ame] [/ame] Έλα-μην πεις κακία. Τη νιώθω. Έρχεται.
aledjo Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εβαλα καρτα στο κινητο μου, wind των 11 ευρω και μου εβαλε 10 ευρω! τι εγινε????
SweeT_DreamS Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 εβαλα καρτα στο κινητο μου, wind των 11 ευρω και μου εβαλε 10 ευρω! τι εγινε???? 1. Είχες χρέος 1 ευρώ από την προηγούμενη κάρτα. 2. Σε μισούν.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Χα...urban idol ο washcloud:PΒοήθεια μας..:Ρ μεγάλη η χάρη μου
eSATA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Πω πωω! Είμαι κατασυγκινημένη! Αυτό το έβλεπα όταν ήμουν μικρό. Το είχαν κόψει για ένα διάστημα και είχα στενοχωρηθεί πολύ . Έλα-μην πεις κακία. Τη νιώθω. Έρχεται. κι εγω το εβλεπα τα σπαει (αν θες μια συλλογή απο 30 επεισόδια στειλε πμ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.