Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ο Εdith Piaf ήταν μαθητευόμενος του Εθνικού μας σταρ; Καληνύχτα σας παιδάκια. Πάω να πεθάνω. Φιλάκια.
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 -2 έξω. Τη Δευτέρα πάμε για -5. Αρίμπα.
Höfdingadrapa Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 my eyes!!!my eyeeeees!!!! ''Η''. Σόρυ. Καλά υπάρχει και τραγουδιάρα και συγγραφέας με το ίδιο όνομα; WTF? Τα lyrics έχουν τρελή φάση. Τα διαβάζεις σα να διαβάζεις λατινικά ας πούμε, προφορά μηδέν, και τονίζεις πολύ το ''ΓΚ''. Έτσι να ακούγεται και να ηδονίζεται το ακουστικό σου νεύρο. Να γαργαλάει το σάλιο σου τον ουρανίσκο ρε παιδί μου. Φεύγω φεύγω...οκ...
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Το έγραψα πριν, τώρα θα το γράψω ξανά. Οι Rammstein διασκεύασαν για λίγο το Non, je ne regrette rien. Όλοι οι άλλοι είναι λάθος.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ε καλά τώρα κι εσύ, φόρα παρτίδα το έχεις... είστε όλοι εδώ μέσα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αμφιφιλόφιλοι...
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν ισχύει αυτό που φαντάζομαι,δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο να μην μπορεί ένας μοντ να μήν μπορεί να σβήσει θέματα απο άλλη κατηγορία... Έτσι ο οποιωσδήποτε μπορεί να μπέι κατα τις 4-5 και να αφήσει (καλή ώρα) ένα φόρουμ μπουρδ3λ@ κάνοντας απλά σπάμ πόστ(πρίν μπαναριστεί όπως ο συγκεκριμένος μπαγλαμάς) σε όλες τις κατηγορίες... Τώρα δηλαδή πρέπει να έρθει ένας απο κάθε section ή ένας smod...? Φέξε μου και γλύστρησα.. Σκέψου να ήταν pedopics και τέτοια..
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ενδιαφέρομαι για λεξικό φορουμικών εννοιών.
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Αν ισχύει αυτό που φαντάζομαι,δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνο να μην μπορεί ένας μοντ να μήν μπορεί να σβήσει θέματα απο άλλη κατηγορία...Έτσι ο οποιωσδήποτε μπορεί να μπέι κατα τις 4-5 και να αφήσει (καλή ώρα) ένα φόρουμ μπουρδ3λ@ κάνοντας απλά σπάμ πόστ(πρίν μπαναριστεί όπως ο συγκεκριμένος μπαγλαμάς) σε όλες τις κατηγορίες... Τώρα δηλαδή πρέπει να έρθει ένας απο κάθε section ή ένας smod...? Φέξε μου και γλύστρησα.. Σκέψου να ήταν pedopics και τέτοια.. Εγώ τα έχω προβλέψει αυτά, ο καιρός γαρ εγγύc κλπ. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2462212&postcount=18157 Αλλά ο Hal αντί άλλης απάντησης, μας έβαλε περισσότερα νυχτερινά νούμερα τους mods!
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ενδιαφέρομαι για λεξικό φορουμικών εννοιών. 0:10 και μετά.
status Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλώς σας βρήκα pilgrims...I curse τον αρχ@@δι τον στάτους που με κόλλησε με τον dexter. ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ!?! Ναι ναι εμένα περίμενες για να καείς! :Ρ -2 έξω. Τη Δευτέρα πάμε για -5. Αρίμπα. Άντε μπορείτε ακόμα να πάτε να κάνετε μπάνιο στην θάλασσα:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.