status Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εγώ κάνω διάλειμμα από το φαΐ για να καπνίσω ένα τσιγάρο απόλαυσης πάντως. Σόρυ. Αλλά στο δωμάτιό μου δεν καπνίζω, γενικά μέσα στο σπίτι δηλαδή. Πέρασα;;; Ταυτόχρονα λέω.!
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εγώ κάνω διάλειμμα από το φαΐ για να καπνίσω ένα τσιγάρο απόλαυσης πάντως. Σόρυ. Αλλά στο δωμάτιό μου δεν καπνίζω, γενικά μέσα στο σπίτι δηλαδή. Πέρασα;;; για τον αδερφο μου περασες,8α σε η8ελε για συγκατοικο αντι για μενα...Εγω στο δικο μου υπνοδωματιο δν καπνιζω...Αλλα με τοσο π#$!@κρυο εξω ανετα κανω τσιγαρακι στο σαλονι...
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Σταματήστε δε γκζέρετε. ΜΠΑΟΚ και συ?
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γίνε Άρης για να γουστάρεις. Καμία σχέση, νότος εδώ. Πολύ νότος...απλά έχω τσακωθεί με το γραπτό λόγο.
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 καλώς ηρ8ε και μεγα dota player της πολης μας! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:34 ---------- Γίνε Άρης για να γουστάρεις. Καμία σχέση, νότος εδώ. Πολύ νότος...απλά έχω τσακωθεί με το γραπτό λόγο. γιατι στον Νοτο δν υπαρχουν μπαογκια?
status Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 καλώς ηρ8ε και μεγα dota player της πολης μας! grappling hook, grappling hook, grappling hook,GRAPPLING HOOK λολ!!!!!
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα καλως... αντε πανε για ντουζζζζζ!
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γιατι στον Νοτο δν υπαρχουν μπαογκια? Όχι γιατί...
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Γλύφω μια halls ανάβω ένα τσιγάρο.Γλύφω μια halls ανάβω ένα τσιγάρο. Γλύφω μια halls ανάβω ένα τσιγάρο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Höfdingadrapa Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Το ζητάει το κωλαράκι σου μου φαίνεται το screenshot...πάντως δεν τα κάνω ταυτόχρονα ρε =ρ.
washcloud Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Ταυτόχρονα λέω.! ...εγώ το κάνω ενίοτε... Höfdingadrapa, που το βλέπεις εσύ το κωλαράκι μου ρε και θα του πάρεις και σκρήνσοτ;! ...λέω να σε κάνω φρεντ ινβάιτ.....για το υποκοριστικό.....
Mojito Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 ΡΕ παιδια παιζει κανεις 4 story????παιζουν ενα σωρο πιτσιρικαδες και εχουν και ηαψκ για one hit kill και εγω δεν μπορω να βρω με τιποτα.....αν ξερει κατι καποιος ας μου απαντησει....στωωωωώ
klainmaingr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 καλώς ηρ8ε και μεγα dota player της πολης μας! Καλώς σας βρήκα pilgrims... I curse τον αρχ@@δι τον στάτους που με κόλλησε με τον dexter. ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.