PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ε και που ειναι το αστειο οτι η ερη σου εκανε fw το μαιλ απο το φατσιμπουκ που λεει οτι της εστειλε η αγγελικη μηνυμα; ε μετα απο τοσο εξηγηση εχασε το γουστο του...Αν και ακομα περναει το μυνημα το ποσο ανιδεες μπορει να ειναι μερικες με τα pc/net κτλ αλλα το facebook ,facebook. Εδω εχω ακουσει να λενε.. -Παμε για καφε? -Oχι 8α παω σπιτι,εχω να μπω στο facebook να κανω κατι στο εστιατοριο μου...
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...μωρέ καλά κάνω εγώ και δεν έχω σχέση με αυτή την γουεμποανωμαλία... ινσόμνια ρουλζ! εδώ τουλάχιστον σου εξηγούνε τί δεν έχουν πιάσει... ...ε στάτους; ...σωστά κατάλαβες...ΑΚΟΜΑ δεν το έχω πιάσει
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Συγνώμη για την καθυστέρηση. Όταν κάποιος χρήστης κάνει login με nickname που ξεκινάει από Wash και τελειώνει σε cloud, να του απαγορεύεται η χρήση spoiler tag, εισαγωγικών, και να έχει όριο χαρακτήρων αριθμό 50. Γίνεται; (oops, λαθος thread). +1
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ στο "Audacity" να κάνω αυτόματα πολλά κομμάτια ένα αρχείο και να τα εξάγει;
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Ξανθός κ εσύ ε...:Ρ FW: H Αγγελική ---- σας έστειλε ένα μήνυμα στο facetsimpouk Από: ΕΡΙ --- ε και που ειναι το αστειο οτι η ερη σου εκανε fw το μαιλ απο το φατσιμπουκ που λεει οτι της εστειλε η αγγελικη μηνυμα; ...εγώ το λέω από 'δω και πέρα faetsimpouk και τέλος... *...δεν υπάρχει αστείο Εύα... Μόνο κούραση (ξέρει αυτός) *...antonέλε, κοπρίτη, ελπίζω να μην το βαθμολόγησες κι όλας με +1 το ποστ του πουστ ...για να τερώ, που λέει κι ο Αλέκος.... edit : πάλι καλά...
status Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...εγώ το λέω από 'δω και πέρα faetsimpouk και τέλος... *...δεν υπάρχει αστείο Εύα... Μόνο κούραση (ξέρει αυτός) Δε μπλοντ αμπίσιον :Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 να αναψω τα καλοριφερια?το τζακι?η τπτ?
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Στέλιο, γρήγορα για ύπνο είπαμε....(συνεχίζεις τα ακατάληπτα) *...Πανάγο, υποννοέις τπτ με το αποπάνω;
status Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχχαχα http://failblog.files.wordpress.com/2008/07/fail-owned-blonde.jpg
PaokToTheBone Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Στέλιο, γρήγορα για ύπνο είπαμε....(συνεχίζεις τα ακατάληπτα) εδω κολλαει και το "Στελλιο παμε για υπνο...κλεισε την λαμπα και ελα να την φας" ?
little loulou Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 @esata:για να ξεμυρισει χωρος με μικρο παραθυρο,αρχικα ανοιγεις το παραθυρο... επειτα βαζεις μπροστα στην πορτα του δωματιου εναν ανεμιστηρα και ψεκαζεις τον χωρο με "oust"..διωχνει ολες τις οσμες. τελος βαζεις ενα αποσμητικο χωρου(απο αυτα που λειτουργουν με μπαταρια) να ψακαζει καθε μισαωρο κι εισαι τζιτζι! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ και τωρα η σημερινη ιστορια μας: αυπνη δυο μερες και με στελνουν αγια παρασκευη να καταθεσω κατι χαρτια. ξεκιναω λοιπον απο το σπιτι,βρισκω ενα ταξι στο δρομο και του λεω:"γουναρη 25" ξεκιναει λοιπον ο ταξιτζης..εμενα τα ματια μου μισοκλειναν. σε καποια στιγμη μου λεει:"εδω ειμαστε" γυρναω,βλεπω την περιοχη και λεω" εδω δεν ειναι η αγ.παρασκευη!!" με κοιταει απο τον καθρεπτη και μου λεει με υφος ετοιμος να με σκοτωσει:"δεν ειπες για αγια παρασκευη!!!!" "λαθος μου"απανταω.."συγγνωμη" μαλακια μου νουμερο 1 φθανουμε αγια και με ρωταει.."σιγουρα ειναι γουναρη 25?" "ετσι μου ειπαν"απανταω..στο 25 ηταν μια πολυκατοικια ομως.δεν θελαμε αυτο.. τεσπα..βλεπω το κτιριο και τελικα ηταν νουμερο 22. δεν πιανεται για μαλακια αυτο κατεβαινω,καταθετω τα χαρτια και για να μην γυρισω με ταξι,λεω να παρω λεωφορειο. ξαφνου βλεπω μπροστα μου ενα λεωφορειο που γραφει"αγια παρασκευη-αγιοι αναργυροι" "αααα.."σκεφτομαι."αγιοι αναργυροι!!!""στο μαρουσι εχουμε αγ.αναργυρους!αρα θα πηγαινει μαρουσι!!!"μπαινω και ξεκιναμε.... τα ματια μου κλεινανε..τα ανοιγω σε μια στιγμη και βλεπω ταμπελα να γραφει "νεα ιωνια" ..."καλα πηγαινουμε σκεφτηκα" αλλα μετα βλεπω μπροστα μου "ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ" !#@$@!#@#$ που βρεθηκα?????????????? 2 μαλακια κατεβαινω στο τερμα και αρχιζω να περπαταω.. μετα απο κανενα 20λεπτο περπατημα βλεπω μια σταση λεωφορειου απο οπου περνουσε το 747 που πηγαινε σταθ.αττικης-πετροπουλη. "χα!!!γιεα!!τωρα το βρηκα τελικα!!"σκεφτομαι "θα παρω το λεωφορειο,θα με παει αττικη και μετα ηλεκτρικος" ανεβαινω λοιπον και τσουπ τσουπ αρχισε να ανεβαινει κατι ανηφορες. "δεν θυμαμαι να ειναι αυτος ο δρομος.." περιμενω λοιπον να φθασει στο τερμα που πιστευα πως ειναι η αττικη. τελικα ηταν η πετρουπολη τεεεεεεεεεεερμα!πανω στα βουνα και τα λαγκαδια! 3 μαλακια με βλεπει ο οδηγος,του λεω τι μαλακια εκανα και περιμενω να ξαναξεκινησει για να φθασω τελικα αττικη. και ναι τα καταφερα!!!κατεβηκα αττικη!!!! αφου καπνισαμε ενα για να ηρεμησω,εριξα μια ματια και στα σπριντερ που ηταν διπλα μπηκα στον ηλεκτρικο για κηφισια!!!να το τονισω αυτο..μπηκα με την πρωτη στο σωστο κι εφθασα τελικα μαρουσι.....the end
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 όποιος σχολιάσει ειρωνικά την αποπάνω, θα έχει να κάνει μαζί μου
Members gsarig Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 @esata:για να ξεμυρισει χωρος με μικρο παραθυρο,αρχικα ανοιγεις το παραθυρο... επειτα βαζεις μπροστα στην πορτα του δωματιου εναν ανεμιστηρα και ψεκαζεις τον χωρο με "oust"..διωχνει ολες τις οσμες. τελος βαζεις ενα αποσμητικο χωρου(απο αυτα που λειτουργουν με μπαταρια) να ψακαζει καθε μισαωρο κι εισαι τζιτζι! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ και τωρα η σημερινη ιστορια μας: αυπνη δυο μερες και με στελνουν αγια παρασκευη να καταθεσω κατι χαρτια. ξεκιναω λοιπον απο το σπιτι,βρισκω ενα ταξι στο δρομο και του λεω:"γουναρη 25" ξεκιναει λοιπον ο ταξιτζης..εμενα τα ματια μου μισοκλειναν. σε καποια στιγμη μου λεει:"εδω ειμαστε" γυρναω,βλεπω την περιοχη και λεω" εδω δεν ειναι η αγ.παρασκευη!!" με κοιταει απο τον καθρεπτη και μου λεει με υφος ετοιμος να με σκοτωσει:"δεν ειπες για αγια παρασκευη!!!!" "λαθος μου"απανταω.."συγγνωμη" μαλακια μου νουμερο 1 φθανουμε αγια και με ρωταει.."σιγουρα ειναι γουναρη 25?" "ετσι μου ειπαν"απανταω..στο 25 ηταν μια πολυκατοικια ομως.δεν θελαμε αυτο.. τεσπα..βλεπω το κτιριο και τελικα ηταν νουμερο 22. δεν πιανεται για μαλακια αυτο κατεβαινω,καταθετω τα χαρτια και για να μην γυρισω με ταξι,λεω να παρω λεωφορειο. ξαφνου βλεπω μπροστα μου ενα λεωφορειο που γραφει"αγια παρασκευη-αγιοι αναργυροι" "αααα.."σκεφτομαι."αγιοι αναργυροι!!!""στο μαρουσι εχουμε αγ.αναργυρους!αρα θα πηγαινει μαρουσι!!!"μπαινω και ξεκιναμε.... τα ματια μου κλεινανε..τα ανοιγω σε μια στιγμη και βλεπω ταμπελα να γραφει "νεα ιωνια" ..."καλα πηγαινουμε σκεφτηκα" αλλα μετα βλεπω μπροστα μου "ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ" !#@$@!#@#$ που βρεθηκα?????????????? 2 μαλακια κατεβαινω στο τερμα και αρχιζω να περπαταω.. μετα απο κανενα 20λεπτο περπατημα βλεπω μια σταση λεωφορειου απο οπου περνουσε το 747 που πηγαινε σταθ.αττικης-πετροπουλη. "χα!!!γιεα!!τωρα το βρηκα τελικα!!"σκεφτομαι "θα παρω το λεωφορειο,θα με παει αττικη και μετα ηλεκτρικος" ανεβαινω λοιπον και τσουπ τσουπ αρχισε να ανεβαινει κατι ανηφορες. "δεν θυμαμαι να ειναι αυτος ο δρομος.." περιμενω λοιπον να φθασει στο τερμα που πιστευα πως ειναι η αττικη. τελικα ηταν η πετρουπολη τεεεεεεεεεεερμα!πανω στα βουνα και τα λαγκαδια! 3 μαλακια με βλεπει ο οδηγος,του λεω τι μαλακια εκανα και περιμενω να ξαναξεκινησει για να φθασω τελικα αττικη. και ναι τα καταφερα!!!κατεβηκα αττικη!!!! αφου καπνισαμε ενα για να ηρεμησω,εριξα μια ματια και στα σπριντερ που ηταν διπλα μπηκα στον ηλεκτρικο για κηφισια!!!να το τονισω αυτο..μπηκα με την πρωτη στο σωστο κι εφθασα τελικα μαρουσι.....the end Νομίζω πάντως πως η ιστορία σου δικαιολογεί την τοποθεσία που έχεις δηλώσει στο προφίλ σου edit: @washcloud, κακός συγχρονισμός
dark_banishing Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 εγώ πάντως έχω κάνει φάκελο και αποθηκεύω όλες τις ιστορίες της
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 [...]και τωρα η σημερινη ιστορια μας: αυπνη δυο μερες και με στελνουν αγια παρασκευη να καταθεσω κατι χαρτια. ξεκιναω λοιπον απο το σπιτι,βρισκω ενα ταξι στο δρομο και του λεω:"γουναρη 25" ξεκιναει λοιπον ο ταξιτζης..εμενα τα ματια μου μισοκλειναν. σε καποια στιγμη μου λεει:"εδω ειμαστε" γυρναω,βλεπω την περιοχη και λεω" εδω δεν ειναι η αγ.παρασκευη!!" με κοιταει απο τον καθρεπτη και μου λεει με υφος ετοιμος να με σκοτωσει:"δεν ειπες για αγια παρασκευη!!!!" "λαθος μου"απανταω.."συγγνωμη" μαλακια μου νουμερο 1 φθανουμε αγια και με ρωταει.."σιγουρα ειναι γουναρη 25?" "ετσι μου ειπαν"απανταω..στο 25 ηταν μια πολυκατοικια ομως.δεν θελαμε αυτο.. τεσπα..βλεπω το κτιριο και τελικα ηταν νουμερο 22. δεν πιανεται για μαλακια αυτο κατεβαινω,καταθετω τα χαρτια και για να μην γυρισω με ταξι,λεω να παρω λεωφορειο. ξαφνου βλεπω μπροστα μου ενα λεωφορειο που γραφει"αγια παρασκευη-αγιοι αναργυροι" "αααα.."σκεφτομαι."αγιοι αναργυροι!!!""στο μαρουσι εχουμε αγ.αναργυρους!αρα θα πηγαινει μαρουσι!!!"μπαινω και ξεκιναμε.... τα ματια μου κλεινανε..τα ανοιγω σε μια στιγμη και βλεπω ταμπελα να γραφει "νεα ιωνια" ..."καλα πηγαινουμε σκεφτηκα" αλλα μετα βλεπω μπροστα μου "ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ" !#@$@!#@#$ που βρεθηκα?????????????? 2 μαλακια κατεβαινω στο τερμα και αρχιζω να περπαταω.. μετα απο κανενα 20λεπτο περπατημα βλεπω μια σταση λεωφορειου απο οπου περνουσε το 747 που πηγαινε σταθ.αττικης-πετροπουλη. "χα!!!γιεα!!τωρα το βρηκα τελικα!!"σκεφτομαι "θα παρω το λεωφορειο,θα με παει αττικη και μετα ηλεκτρικος" ανεβαινω λοιπον και τσουπ τσουπ αρχισε να ανεβαινει κατι ανηφορες. "δεν θυμαμαι να ειναι αυτος ο δρομος.." περιμενω λοιπον να φθασει στο τερμα που πιστευα πως ειναι η αττικη. τελικα ηταν η πετρουπολη τεεεεεεεεεεερμα!πανω στα βουνα και τα λαγκαδια! 3 μαλακια με βλεπει ο οδηγος,του λεω τι μαλακια εκανα και περιμενω να ξαναξεκινησει για να φθασω τελικα αττικη. και ναι τα καταφερα!!!κατεβηκα αττικη!!!! αφου καπνισαμε ενα για να ηρεμησω,εριξα μια ματια και στα σπριντερ που ηταν διπλα μπηκα στον ηλεκτρικο για κηφισια!!!να το τονισω αυτο..μπηκα με την πρωτη στο σωστο κι εφθασα τελικα μαρουσι.....the end Προτείνω να μην κοιμηθείς ούτε απόψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.