status Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα ρεμάλια γκόου σι ιφ γουί αρ κόμινκ ρε :ρ
Harkon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 καλημέρα σας, μια αποροία μου δημιουργήθηκε χθες, για όσους γνωρίζουν. ακούμε συχνά πυκνά για άτομα (επιχειρηματίες και μη) που τα τίναξαν όλα στον αέρα και για κάποιο έγκλημα ή χρέη ή ξέρω γω γιατί, έφυγαν στο εξωτερικό, Βραζιλία, Αυστραλία και αλλού (νομίζω εκτός Ευρώπης - έχει σημασία; ) με αυτούς τί γίνεται; τους κυνηγάνε και έξω; ή απλά όταν γυρίσουν στην Ελλάδα;
Vatos_locos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 γκόου σι ιφ γουί αρ κόμινκ ρε :ρ φακ οφφ ρα ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:51 ---------- καλημέρα σας,μια αποροία μου δημιουργήθηκε χθες, για όσους γνωρίζουν. ακούμε συχνά πυκνά για άτομα (επιχειρηματίες και μη) που τα τίναξαν όλα στον αέρα και για κάποιο έγκλημα ή χρέη ή ξέρω γω γιατί, έφυγαν στο εξωτερικό, Βραζιλία, Αυστραλία και αλλού (νομίζω εκτός Ευρώπης - έχει σημασία; ) με αυτούς τί γίνεται; τους κυνηγάνε και έξω; ή απλά όταν γυρίσουν στην Ελλάδα; μετά από κάποια χρόνια 15+ νομίζω αν δεν σε πιάσουν παραγράφεται το αδίκημα ή κάτι τέτοιο
caution Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 νιώθεις λίγο σαν τον Kevin Smith, ε Μπααα... απλά ο απολογισμός της χθεσινής μέρας ήταν sureal Harkon ετοιμάζεις κανόνι ρε;;;
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...κάτσε να δούμε αν έχει βάλει καμμιά αγγελία στο ινσόμνια...
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τέλεψε ο αλέκος με τις σελίδες του για το νέο τεύχος... ωραία στιγμή αυττή...
o_magazatoras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...κάτσε να δούμε αν έχει βάλει καμμιά αγγελία στο ινσόμνια... Κι η κοσκινού τον άντρα της με τους πραματευτάδες...
eSATA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 πως γινεται να 'ξεμυρισει' απο μια μυρωδια ενας χωρος που εχει ενα μικρο παραθυρο;
Harkon Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 μετά από κάποια χρόνια 15+ νομίζω αν δεν σε πιάσουν παραγράφεται το αδίκημα ή κάτι τέτοιο αν δε σε πιασουν έξω; εκεί που θα πας;
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ...μέσα-έξω, ΚΑΠΟΙΑ στιγμή παραγράφονται. Παλιότερα θυμάμαι για 20 χρόνια (αν και παίζει να είναι ανάλογα το αδίκημα)
eSATA Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Μου σταλθηκε αυτο το email:rolleyes: Η ΝΑΝΤΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥΣΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ 4 ΕΤΩΝ ΑΡΠΑΧΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 14-09. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ/ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 100 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ
Αδμιν Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Τους εκαστοτε παραγοντες τους ξερω, τον εκαστοτε προεδρο τον ξερω, η εκαστοτε κατευθυνση, τι ειναι;
antonl Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Τους εκαστοτε παραγοντες τους ξερω, τον εκαστοτε προεδρο τον ξερω, η εκαστοτε κατευθυνση, τι ειναι; Η κατεύθυνση του εκάστοτε παράγοντα/προέδρου. Απλή μαθηματική λογική
alexzzz Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Έχω μία οθόνη 22άρα... θέλω να βάλω δίπλα σε αυτήν μία ακόμα. Να πάρω 24άρα και συγκεκριμένα αυτήν; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169579 παιχνίδια δεν θα παίζει, ούτε καν πολλά βίντεο... επίσης για να προλάβω τον θρες δεν διαλέγω μία με 1920 x 1200 γιατί ξεφεύγουμε αρκετά στην τιμή... η άλλη λύση είναι να πάρω μία 22άρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.