Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι Αγία Παρασκευή;; =ρ

δε το λέω κακοήθως ρε, χαλάρωσε, απλώς το "καμιά βιταμίνη τίποτα" μου έκατσε κάπως.

θέλω να σου πω κ κάτι εσένα!!1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μην ανοίξω ολόκληρο θέμα τώρα για μια αποριούλα, ας την κάνω εδώ:

Ξέρει κανείς αν είχε κάνει μια έρευνα ο Ευαγγελάτος στις αποδείξεις, όπου παρίστανε μέσω ίντερνετ ότι είναι 15 χρονών κοριτσάκι και ψάχνει για άντρα, για να προσελκύσει παιδεραστές, και μάλιστα ανταποκρίθηκαν και αρκετοί;

Μου το είπε ένας φίλος μου, αλλά εγώ θυμάμαι ότι με 15 χρονών κορίτσι δεν είναι παράνομο να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις, όπως είχε γράψει κάποτε ο paredwse.

Τελικά τι ακριβώς ισχύει; Αφενός η εκπομπή έχει γίνει; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Αφετέρου, είναι παράνομο κάποιος 30 χρονών να κάνει έρωτα με κάποια 15;

paredwse, αν μπορείς δώσε τα φώτα σου!

Αφετέρου, είναι παράνομο κάποιος 30 χρονών να κάνει έρωτα με κάποια 15;

Όχι. Σίγουρα. Είχα ρωτήσει 3 δικηγόρους, ο ένας ήταν ο παρεδώσε.

Τον οποίο ρώτησα τελευταίο ε, μη νομίζει πως δν τον εμπιστεύομαι.

Άρα λογικά είτε η εκπομπή δεν έγινε ποτέ, είτε (η δεύτερη εκδοχή που είχα στο μυαλό μου), δεν παριστάναν κορίτσι 15 χρονών, αλλά πχ 12 χρονών.

Thanx Lucie. Αν έχει δει και κάποιος την εκπομπή, ας ενημερώσει.

Μην ανοίξω ολόκληρο θέμα τώρα για μια αποριούλα, ας την κάνω εδώ:

Ξέρει κανείς αν είχε κάνει μια έρευνα ο Ευαγγελάτος στις αποδείξεις, όπου παρίστανε μέσω ίντερνετ ότι είναι 15 χρονών κοριτσάκι και ψάχνει για άντρα, για να προσελκύσει παιδεραστές, και μάλιστα ανταποκρίθηκαν και αρκετοί;

Μου το είπε ένας φίλος μου, αλλά εγώ θυμάμαι ότι με 15 χρονών κορίτσι δεν είναι παράνομο να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις, όπως είχε γράψει κάποτε ο paredwse.

Τελικά τι ακριβώς ισχύει; Αφενός η εκπομπή έχει γίνει; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Αφετέρου, είναι παράνομο κάποιος 30 χρονών να κάνει έρωτα με κάποια 15;

paredwse, αν μπορείς δώσε τα φώτα σου!

πφφφ ... πες οτι σου γυάλισε ανήλικο και φοβάσαι τα βραχιολάκια και άσε τους Ευαγγελάτους και τις δήθενμου τάχαμου απορίες :P:p:p:p:p

Αφού αυτό το λύσαμε βρε και το είχαμε ξανασυζητήσει. Για την εκπομπή ρωτάω.

Δεν καταλαβαίνω τι δείχνει μέσα στο spoiler. Μια θολούρα μαύρη κυκλωμένη βλέπω.

Μπαίνω στο B'n'B της Πάτρας και περιμένω έναν φίλο να σηκωθεί για να φύγουμε..Στον διπλανό υπολογιστή υπάρχει ένα πρόβλημα και δεν μπαίνει στο Internet..Οπως περιμένω λοιπόν ακούω άθελα μου(που να ξέρω τι με περίμενε:cry:) το παιδί που καθόταν στον προβληματικό υπολογιστή να ξεκινάει συζήτηση με τον τεχνικό..

-Ποιες κάρτες γραφικών είναι οι καλύτερες, ρωτάει το παιδί..

-Είναι δύσκολη η απάντηση, απαντάει ο τεχνικός..

-Ε σκέψου και πες μου..(το παιδί)

-Κοίτα...Η ΑΤΙ ενώθηκε με την AMD πρόσφατα οπότε καταλαβαίνεις ότι πλέον δεν έχει ανταγωνισμό..Από εκεί και πέρα μερικές ATI με Geforce πυρήνα είναι καλύτερες από άλλες με gpu πυρήνα..(ο τεχνικός :fear:)

-A..(παιδί)

-Nαι..Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Nvidia έχει χάσει το παιχνίδι από τότε που έβγαζε τις Voodoo..Επίσης καλές είναι και οι Albatron...

:eek::fear::eek::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...