Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Τι Αγία Παρασκευή;; =ρ δε το λέω κακοήθως ρε, χαλάρωσε, απλώς το "καμιά βιταμίνη τίποτα" μου έκατσε κάπως. θέλω να σου πω κ κάτι εσένα!!1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 αγ παρασκευη δεν μενεις ρα? στειλε π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μην ανοίξω ολόκληρο θέμα τώρα για μια αποριούλα, ας την κάνω εδώ: Ξέρει κανείς αν είχε κάνει μια έρευνα ο Ευαγγελάτος στις αποδείξεις, όπου παρίστανε μέσω ίντερνετ ότι είναι 15 χρονών κοριτσάκι και ψάχνει για άντρα, για να προσελκύσει παιδεραστές, και μάλιστα ανταποκρίθηκαν και αρκετοί; Μου το είπε ένας φίλος μου, αλλά εγώ θυμάμαι ότι με 15 χρονών κορίτσι δεν είναι παράνομο να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις, όπως είχε γράψει κάποτε ο paredwse. Τελικά τι ακριβώς ισχύει; Αφενός η εκπομπή έχει γίνει; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Αφετέρου, είναι παράνομο κάποιος 30 χρονών να κάνει έρωτα με κάποια 15; paredwse, αν μπορείς δώσε τα φώτα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Αφετέρου, είναι παράνομο κάποιος 30 χρονών να κάνει έρωτα με κάποια 15; Όχι. Σίγουρα. Είχα ρωτήσει 3 δικηγόρους, ο ένας ήταν ο παρεδώσε. Τον οποίο ρώτησα τελευταίο ε, μη νομίζει πως δν τον εμπιστεύομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Άρα λογικά είτε η εκπομπή δεν έγινε ποτέ, είτε (η δεύτερη εκδοχή που είχα στο μυαλό μου), δεν παριστάναν κορίτσι 15 χρονών, αλλά πχ 12 χρονών. Thanx Lucie. Αν έχει δει και κάποιος την εκπομπή, ας ενημερώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 O paredwse πρέπει να ξέρει πολλά για όλους εδω μέσα ! lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ως οφείλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ποιος ήρθε; Δεν κατάλαβα τίποτα από το τελευταίο ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Tη φωτογραφία την παρατήρησες καλά; το spoiler το ανοιξες;; :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gang Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 λολ...τώρα το 'βαλες το σπόιλερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Οχι ρε, το εχω απο τις 23:00 Και εγώ δεν το είχα πιάσει το νοήμα, μόλις το κατάλαβα απο hint σε αλλο φορουμ φρίκαρα :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μην ανοίξω ολόκληρο θέμα τώρα για μια αποριούλα, ας την κάνω εδώ: Ξέρει κανείς αν είχε κάνει μια έρευνα ο Ευαγγελάτος στις αποδείξεις, όπου παρίστανε μέσω ίντερνετ ότι είναι 15 χρονών κοριτσάκι και ψάχνει για άντρα, για να προσελκύσει παιδεραστές, και μάλιστα ανταποκρίθηκαν και αρκετοί; Μου το είπε ένας φίλος μου, αλλά εγώ θυμάμαι ότι με 15 χρονών κορίτσι δεν είναι παράνομο να έχει κανείς σεξουαλικές σχέσεις, όπως είχε γράψει κάποτε ο paredwse. Τελικά τι ακριβώς ισχύει; Αφενός η εκπομπή έχει γίνει; Υπάρχει τέτοιο πράγμα; Αφετέρου, είναι παράνομο κάποιος 30 χρονών να κάνει έρωτα με κάποια 15; paredwse, αν μπορείς δώσε τα φώτα σου! πφφφ ... πες οτι σου γυάλισε ανήλικο και φοβάσαι τα βραχιολάκια και άσε τους Ευαγγελάτους και τις δήθενμου τάχαμου απορίες :p:p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Αφού αυτό το λύσαμε βρε και το είχαμε ξανασυζητήσει. Για την εκπομπή ρωτάω. Δεν καταλαβαίνω τι δείχνει μέσα στο spoiler. Μια θολούρα μαύρη κυκλωμένη βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Μπαίνω στο B'n'B της Πάτρας και περιμένω έναν φίλο να σηκωθεί για να φύγουμε..Στον διπλανό υπολογιστή υπάρχει ένα πρόβλημα και δεν μπαίνει στο Internet..Οπως περιμένω λοιπόν ακούω άθελα μου(που να ξέρω τι με περίμενε) το παιδί που καθόταν στον προβληματικό υπολογιστή να ξεκινάει συζήτηση με τον τεχνικό.. -Ποιες κάρτες γραφικών είναι οι καλύτερες, ρωτάει το παιδί.. -Είναι δύσκολη η απάντηση, απαντάει ο τεχνικός.. -Ε σκέψου και πες μου..(το παιδί) -Κοίτα...Η ΑΤΙ ενώθηκε με την AMD πρόσφατα οπότε καταλαβαίνεις ότι πλέον δεν έχει ανταγωνισμό..Από εκεί και πέρα μερικές ATI με Geforce πυρήνα είναι καλύτερες από άλλες με gpu πυρήνα..(ο τεχνικός ) -A..(παιδί) -Nαι..Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Nvidia έχει χάσει το παιχνίδι από τότε που έβγαζε τις Voodoo..Επίσης καλές είναι και οι Albatron... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.