PaokToTheBone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Κακέ, ρεμάλι, φαυλεπίφαυλε! :Ρ Τα μισα να μου λεγαν.... Οh Wait... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:37 ---------- "Καντε Ενα Δωρο Στην Γυναικα Σας" http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337854 -Μωρη Ελα εδω να σε κανω να νιωσεις Γυναικα.... Παρτο ,ΣΙΔΕΡΩΣΕ!
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, λόγω του ότι ήρθε σπίτι η ΠΕΘΕΡΑ!!!! Αυτό θα πει ότι τον βλέπει η πεθερά του και βγάζει καπνούς...:Ρ Τι καλός γαμπρός..:Ρ
slipknot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Slipknot, χωρίς παρεξήγηση. Μόνο τα δεδομένα: WAT? Του μικρού γιατρού παράγγειλα, μια ακτινογραφία Μην έχω κάτι σοβαρό, ίσως μια πνευμονία Γιατί τον τελευταίο τον καιρό, νιώθω αδιαθεσία και όταν τελειώσω θα επισκεφθώ, το forum Αϋπνία
zoya Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 -Τι περιμένουμε στο ακτινολογικό συναθροισμένοι;Είναι οι ακτινολόγοι να φθάσουν σήμερα. -Γιατί μέσα στο ακτινολογικό μιά τέτοια απραξία; Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε; -Γιατί οι ακτινολόγοι θα φθάσουν σήμερα. Τι ακτινογραφίες πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι ακτινολόγοι σαν έλθουν θα ακτινολογίσουν.. Κάποιας συκιάς τα κόκαλα αυτή την στιγμή τρίζουν :Ρ ...Και τώρα τι θα γένουμε χωρις ακτινολόγους; Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις...
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 >Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ Μού 'παν έλα να πάμε να δεις, τί πλάκες σου βγάλανε στην άκρη της γης. Κι εγώ γυρεύω απόψε στον ουρανό, το %$^&%$^νο το ακτινολογικό ραμ παμ παμ παμ, ραμ παμ παμ παμ, Μες στη νύχτα τα ζώα ξυπνούν στο δίπλα θάλαμο είναι δυό που βογκούν. Στου ΑΧΕΠΑ είναι κρυμμένο την αγκαλιά σιγά μην το βρεις, για κάτσε καλά ραμ παμ παμ παμ, ραμ παμ παμ παμ. Μες στη νύχτα παιδί μοναχό, δεν φτάνει που τράκαρα, να έχω κι αυτό! Φέρνω το τύμπανο που μόνο κρατώ τραγούδι να παίξω για το Ακτινολογικό ραμ παμ παμ παμ, ραμ παμ παμ παμ. Το πιο ωραίο τραγούδι θα πω για το Ακτινολογικό
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 >Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ Μού 'παν έλα να πάμε να δεις, τί πλάκες σου βγάλανε στην άκρη της γης. Κι εγώ γυρεύω απόψε στον ουρανό, το %$^&%$^νο το ακτινολογικό ραμ παμ παμ παμ, ραμ παμ παμ παμ, Μες στη νύχτα τα ζώα ξυπνούν στο δίπλα θάλαμο είναι δυό που βογκούν. Στου ΑΧΕΠΑ είναι κρυμμένο την αγκαλιά σιγά μην το βρεις, για κάτσε καλά ραμ παμ παμ παμ, ραμ παμ παμ παμ. Μες στη νύχτα παιδί μοναχό, δεν φτάνει που τράκαρα, να έχω κι αυτό! Φέρνω το τύμπανο που μόνο κρατώ τραγούδι να παίξω για το Ακτινολογικό ραμ παμ παμ παμ, ραμ παμ παμ παμ. Το πιο ωραίο τραγούδι θα πω για το Ακτινολογικό Οκ κ μετά λέει ο Αλέκος για εμένα...:Ρ
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Αν είσαι κι αν δεν είσαι απ'την ακτινολογική απ'την ακτινολογικ'η, ω, ω εγώ θα σε #!@%!#% κι ας κάμω φυλακή Οι πλάκες, οι πλάκες, οι πλάκες οι ακτίνες καλές και θολές του στήθους, του θώρακα, της πλάτης ο ακτινολόγος θα μείνει σακάτης... ω, ωωωωω Εσύ ’σαι το καθίκη, βλαμάδη φανερό βλαμάδη φανερό, ω, ω που άμα σε πετύχω θα δεις τι θα σου πω Οι πλάκες, οι πλάκες, οι πλάκες οι ακτίνες καλές και θολές του στήθους, του θώρακα, της πλάτης ο ακτινολόγος θα μείνει σακάτης... ω, ωωωωω (δις)
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Οι πλάκες, οι πλάκες, οι πλάκες οι ακτίνες καλές και θολές του στήθους, του θώρακα, της πλάτης ο ακτινολόγος θα μείνει σακάτης... ΟΚ, γέλασα.
antonl Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Απάτη. Το θέμα με τ αφεντικά τι έφταιγε και πήγε άκλαφτο;
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ο τόπικ στάρτερ εξαπέλυσε μια σεξουαλικώς κακοήθη επίθεση ενάντια στην κοινωνία μας και μιας και έφυγε αυτός, ε να μην έφευγε και το θρεντ του.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα. Γυρίσαμε από σχολειό, κάναμε κοπάνα από το ένα φροντιστήριο, πήραμε το λεωφορείο, φάγαμε, χαπακωθήκαμε για το μπούκωμα, και τώρα είναι ώρα να γράψουμε αγγλικά.
Lucifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Επίσης θέλω να διαμαρτυρηθώ γιατί μόνο εμένα ψάχνουν κάθε φορά στο σούπερμάρκετ.
insomniaK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Έχω έναν κινέζο συνάδελφο που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, μόνο που αυτός είναι γύρω στα 40 με γυναίκα και παιδιά... η ίδια που τον ψάχνει έχει τούρκικες ρίζες. Και αμφιβάλω αν μιλάει κανένας από τους δύο γερμανικά. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:17 ---------- Και ένα σχόλιο για το "αφεντικό επώνυμο", ο χρήστης που προκάλεσε το χαμούλι με το ειρωνικό πρώτο μήνυμα του (που δεν είναι και η πρώτη φορά που το κάνει) ακόμα εδώ είναι :p (Γαλανομάτης με κατακόκκινη γλώσσα.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.