liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Aυτό είναι το σωστό -αυτό είναι το σωστό - βενζίνη και μπουκάλι στο ακτινολογικό! (έχω κι άλλα).
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 βάλτε φωτιάαααα.... κάψτε καλάααααααα ... προθάλαμους και ακτινολογικάααααααα!!!
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν τέρμα τα καφριλίκια, στροφή στην ποιότητα. Από χαρτί πλασμένα στο ακτινολογικό, ανδρείκελα, στης Μοίρας τα τυφλά δυο χέρια, χορεύουμε, δεχόμαστε τον εμπαιγμό, άτονα κοιτώντας, παθητικά, τ' αστέρια.
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 με άδειασε ο άλτερ... που να βρω ποιότητα ο κάφρος;
teo64x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ... Slipknot, χωρίς παρεξήγηση. Μόνο τα δεδομένα:
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 -Τι περιμένουμε στο ακτινολογικό συναθροισμένοι; Είναι οι ακτινολόγοι να φθάσουν σήμερα. -Γιατί μέσα στο ακτινολογικό μιά τέτοια απραξία; Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε; -Γιατί οι ακτινολόγοι θα φθάσουν σήμερα. Τι ακτινογραφίες πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι ακτινολόγοι σαν έλθουν θα ακτινολογίσουν.. Κάποιας συκιάς τα κόκαλα αυτή την στιγμή τρίζουν :Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 -Τι περιμένουμε στο ακτινολογικό συναθροισμένοι;Είναι οι ακτινολόγοι να φθάσουν σήμερα. -Γιατί μέσα στο ακτινολογικό μιά τέτοια απραξία; Τι κάθοντ' οι Συγκλητικοί και δεν νομοθετούνε; -Γιατί οι ακτινολόγοι θα φθάσουν σήμερα. Τι ακτινογραφίες πια θα κάμουν οι Συγκλητικοί; Οι ακτινολόγοι σαν έλθουν θα ακτινολογίσουν.. Κάποιας συκιάς τα κόκαλα αυτή την στιγμή τρίζουν :Ρ ενταξει ο ΜΕΓΑΣ STATUS και η ποιηση...
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 κουμπάρε θα ήτο μια κάλη ιδέα να ελάττωνες τώρα πια την αντιβίωση...
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 κουμπάρε θα ήτο μια κάλη ιδέα να ελάττωνες τώρα πια την αντιβίωση... Τζάμπα πράγμα..δεν παίρνω χάπια ρε κ σπάνια αντιβιώσεις ;Ρ
PaokToTheBone Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Τζάμπα πράγμα..δεν παίρνω χάπια ρε κ σπάνια αντιβιώσεις ;Ρ τωρα ολοι καταλαβαμε τι παιρνει! και ειδου το αποτελεσμα...
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 και το έγραψες αυτό νηφάλιος δηλαδή; χωρίς ούτε καν-καν έναν πυρετό; λίγο διάσειση;
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 τωρα ολοι καταλαβαμε τι παιρνει!και ειδου το αποτελεσμα... Κακέ, ρεμάλι, φαυλεπίφαυλε! :Ρ
liopyr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Το ντύμα πάρε του φιδιού και δωσ'μου ένα μαντίλι. Εγώ, -και σ'έγδυσα μπροστά στο γέρο Τισιανό. Βίρα, Κεφαλλονίτισσα, και μάινα το καντήλι. Σε λόφο γιαπωνέζικο, γαμιέται το ακτινολογικό! (where is your God now)?
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 και το έγραψες αυτό νηφάλιος δηλαδή; χωρίς ούτε καν-καν έναν πυρετό; λίγο διάσειση; Δέκατα έχω ρε κ ένα γαμωπονοκέφαλο :\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.