papahlamidas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι... Πες τα ρε αλέκο αν και δεν έχω κοιλιά
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι... Σπίτι χωρίς μπαλκόνι, βυζιά δίχως σιλικόνη!
Garnele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Βυζιά δίχως σιλικόνη, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι.
teo64x Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Combo χωρίς combo breaker, ψάρι χωρίς ποδήλατο.
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Βυζιά δίχως σιλικόνη, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι. Ερμ, αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι;
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Αγόρια ατσίδες, κορίτσια κατσαρίδες! Δεν κάνει ρίμα όμως ='( (χ2) Άλλος έχει δέκατα...άλλοι παραληρούν :Ρ Συγγνώμη κυρία μου κ κύριε μου..εγώ είμαι άρρωστος why you play along?
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ραπ- ραπ, τσουρέκι με κεμπαπ... Γιού σερ αρ σικ!
Garnele Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Άλλος έχει δέκατα...άλλοι παραληρούν :Ρ Συγγνώμη κυρία μου κ κύριε μου..εγώ είμαι άρρωστος why you play along? Σοβαρά, έχω χτυπήσει στο κεφάλι και χάνω διάφορα τις τελευταίες μέρες. Αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν το είδα. Δηλαδή ορκίζομαι ότι το έγραψα για στάτους και τεο και δεν παρεμβαλλόταν τίποτα. Ούτε μετά που το ξαναείδα. Πω. Θα ξαναπάω για ακτινογραφίες. Πάρσι απατεώνα!!!
alexzzz Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Γιού σερ αρ σικ! τσουρέκι με κέτσαπ είχα στο μυαλό μου αρχικά αλλά δεν ακούγεται ωραία...
status Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σοβαρά, έχω χτυπήσει στο κεφάλι μου και χάνω διάφορα τις τελευταίες μέρες. Αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν το είδα. Δηλαδή ορκίζομαι ότι το έγραψα για στάτους και τεο και δεν παρεμβαλλόταν τίποτα. Πω. Θα ξαναπάω για ακτινογραφίες. Πάρσι απατεώνα!!! Πόσες φορές θα το πούμε οι ιχνογραφίες δεν πιάνονται για ακτινογραφίες! :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:48 ---------- πλιζ κιλλ μι νάου! :Ρ
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Σοβαρά, έχω χτυπήσει στο κεφάλι και χάνω διάφορα τις τελευταίες μέρες. Αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν το είδα. Δηλαδή ορκίζομαι ότι το έγραψα για στάτους και τεο και δεν παρεμβαλλόταν τίποτα. Ούτε μετά που το ξαναείδα. Πω. Θα ξαναπάω για ακτινογραφίες. Πάρσι απατεώνα!!! Ακτινολόγοι, αλήτες, παλιο-χαρα-κτήρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.