Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
κ για πείτε, αν έχεις 24 ώρες σερί 39 πυρετό αλλά κανένα άλλο σύμπτωμα, πονόλαιμους, βήχα, καταρροή κτλ, τι παίζει;

Ακριβώς την ίδια απορία είχα πριν μερικά χρόνια. Είχα 39-40 πυρετό χωρίς άλλο σύμπτωμα. Την δεύτερη-τρίτη μέρα κατάλαβα ότι είχα κολλήσει ανεμοβλογιά παρ΄ότι την είχα ξαναπεράσει μικρος! Ο ντοκ μου είχε πει ότι μπορεί να το ξαναπάθεις σε μεγαλύτερη ηλικία αν έχει εξασθαινήσει ο οργανισμός σου. Φυσικά δεν είναι κάτι συνηθισμένο και το πιθανότερο είναι να μην έχεις πάθει το ίδιο (κάτι που εύχομαι γιατί την περνάς βαριά σε αυτήν την ηλικία), αλλά ούτως ή άλλως φώναξε έναν γιατρό να σε δει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ποτε δε σκουριαζει αυτο, οποτε το σκεφτομαι γελαω :D

η αληθεια ειναι οτι χασαμε τα ιχνη του παρεδωσε τωρα τελευταια, λες να εχει καμια σχεση με αυτο τον κυβερνοπολεμο που ηταν ειδηση στο insomnia τις προαλλες;;

μμμμμ....

η αληθεια ειναι οτι χασαμε τα ιχνη του παρεδωσε τωρα τελευταια, λες να εχει καμια σχεση με αυτο τον κυβερνοπολεμο που ηταν ειδηση στο insomnia τις προαλλες;;

μμμμμ....

image.php?u=1585&dateline=1194851044+hudson_m1garand_modelgunreplica_wwii.jpg VS 800px-Flag_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg.png

:P

Έλα, και εγώ ξανακύλησα με το λαιμό μου. Μετά τη ρινοφαρυγγίτιδα, έχουμε και φαρυγγοαμυγδαλίτιδα (πως λέγεται τέλος πάντων).

Σύμφωνα με τη συμπαθέστατη ιατρό που με εξέτασε, οι συνεχόμενες ασθένειες οφείλονται αφενός στο ότι δεν έχω αναρρώσει από τη λοιμώδη μονοπυρήνωση του καλοκαιριού και αφετέρου από την κακή διατροφή. Φάτε φρούτα παιδιά.

Πάντως πυρετό δεν έχω, αλλά... η αντιβίωση συνεχίζεται. Από τα μέσα Ιουλίου με αντιβιώσεις είμαι ρε γμτ...

Βιταμίνη τίποτα: συναντάται στα φωσφορίζοντα ψάρια του Ινδικού ωκεανού, στις μαύρες αρβύλες και την κούπα ΟΥΕΦΑ. Κάνει καλό στα κόκκαλα και τις γιαγιάδες καθώς και στις γραμμές στην άσφαλτο.

Εσύ κοροϊδεύεις, αλλά ο 1980 δεν έχει καθόλου άδικο. Αν κάνεις σαβουροδιατροφή, δε βοηθάς καθόλου τον οργανισμό σου για να σε βοηθάει κι αυτός με τη σειρά του. Όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά πάντα ξεχνούν να το εφαρμόσουν...

Τρώω άψογα άμα θες να ξέρεις. Ειδικά αυτές τις μέρες εξαναγκάζομαι να πίνω τετρακόσια δισεκατομμύρια εξακόσιες δύο χιλιάδες πορτοκαλάδες.

Ανά ώρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...