paschalia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Τι εννοείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 κ για πείτε, αν έχεις 24 ώρες σερί 39 πυρετό αλλά κανένα άλλο σύμπτωμα, πονόλαιμους, βήχα, καταρροή κτλ, τι παίζει; Ακριβώς την ίδια απορία είχα πριν μερικά χρόνια. Είχα 39-40 πυρετό χωρίς άλλο σύμπτωμα. Την δεύτερη-τρίτη μέρα κατάλαβα ότι είχα κολλήσει ανεμοβλογιά παρ΄ότι την είχα ξαναπεράσει μικρος! Ο ντοκ μου είχε πει ότι μπορεί να το ξαναπάθεις σε μεγαλύτερη ηλικία αν έχει εξασθαινήσει ο οργανισμός σου. Φυσικά δεν είναι κάτι συνηθισμένο και το πιθανότερο είναι να μην έχεις πάθει το ίδιο (κάτι που εύχομαι γιατί την περνάς βαριά σε αυτήν την ηλικία), αλλά ούτως ή άλλως φώναξε έναν γιατρό να σε δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Τι εννοείς ? Λογικα μιλαει για το hackin. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Λολ . Αυτό σκούριασε πιά . Κανένας δεν με θέλει . Λες να με πούλησε ο συνέταιρος κ να χακάρει μόνος του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 ποτε δε σκουριαζει αυτο, οποτε το σκεφτομαι γελαω η αληθεια ειναι οτι χασαμε τα ιχνη του παρεδωσε τωρα τελευταια, λες να εχει καμια σχεση με αυτο τον κυβερνοπολεμο που ηταν ειδηση στο insomnia τις προαλλες;; μμμμμ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 η αληθεια ειναι οτι χασαμε τα ιχνη του παρεδωσε τωρα τελευταια, λες να εχει καμια σχεση με αυτο τον κυβερνοπολεμο που ηταν ειδηση στο insomnia τις προαλλες;; μμμμμ.... + VS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Αυτό το Frikipaideia έχει κάψει πολλούς... http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%A4%CE%BF_%CE%A1%CE%B5%CF%84%CE%B9%CF%81%CE%AD Έχω λιώσει :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Χθες 36.6, σήμερα 40. έλα, ποιος θα κρατάει τα στοιχήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Έλα, και εγώ ξανακύλησα με το λαιμό μου. Μετά τη ρινοφαρυγγίτιδα, έχουμε και φαρυγγοαμυγδαλίτιδα (πως λέγεται τέλος πάντων). Σύμφωνα με τη συμπαθέστατη ιατρό που με εξέτασε, οι συνεχόμενες ασθένειες οφείλονται αφενός στο ότι δεν έχω αναρρώσει από τη λοιμώδη μονοπυρήνωση του καλοκαιριού και αφετέρου από την κακή διατροφή. Φάτε φρούτα παιδιά. Πάντως πυρετό δεν έχω, αλλά... η αντιβίωση συνεχίζεται. Από τα μέσα Ιουλίου με αντιβιώσεις είμαι ρε γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 με κολλήσατε ... αρρωστιάριδες 38 χθες κ σήμερα.. μπουχου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 ρε τι εχετε παθει. παρτε καμια βιταμινη τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Βιταμίνη τίποτα: συναντάται στα φωσφορίζοντα ψάρια του Ινδικού ωκεανού, στις μαύρες αρβύλες και την κούπα ΟΥΕΦΑ. Κάνει καλό στα κόκκαλα και τις γιαγιάδες καθώς και στις γραμμές στην άσφαλτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Εσύ κοροϊδεύεις, αλλά ο 1980 δεν έχει καθόλου άδικο. Αν κάνεις σαβουροδιατροφή, δε βοηθάς καθόλου τον οργανισμό σου για να σε βοηθάει κι αυτός με τη σειρά του. Όλοι το ξέρουν αυτό, αλλά πάντα ξεχνούν να το εφαρμόσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Τρώω άψογα άμα θες να ξέρεις. Ειδικά αυτές τις μέρες εξαναγκάζομαι να πίνω τετρακόσια δισεκατομμύρια εξακόσιες δύο χιλιάδες πορτοκαλάδες. Ανά ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 καλα ενταξει αγ. παρασκευη εγω το λεω με καλη διαθεση και εσυ ειρωνευεσε. ελπιζω να ειναι το γνωστο σου χουμορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.