Φρού-Φρού Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Από τη μειωμένη λίμπιντο την δική σου ή την δική μου ???? :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 των μοντς ! Μουααααααχαχαχαχαααα... Εγώ ξέρω αλλά δε θέλω να σου πω ! :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 μπααα δεν τα πάω καλά με την Αστρολογια :p:p:p:p οκ... βρηκα καινουρια υπογραφη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 των μοντς ! veritas vos liberabit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 yeah right P http://www.maxpower.co.uk/article.asp?asset=2768 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 την δική σου ή την δική μου ???? :p:p:p χο χο. τη δική σου βέβαια. δεν υπάρχει πιο ντεκαβλέ επάγγελμα από τους λογιστές. εδιτ: μπα; εγώ νόμιζα ότι ήσουν του δόγματος ότι η δουλειά θα σε απελευθερώσει, κι όχι η αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 αυτό το λέγαμε στους οβραίους γτ είναι τεμπέληδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 WTF γιατί όποτε χαζεύω μπορώ να κάτσω άγρυπνος για μέρες; Πάλι χτες είχα το φαινόμενο του στιγμιαίου ύπνου (βλ. λιποθυμία ορ σαμθιν) , έστριψα πλευρό γιατί δε βολευόμουν στο διάβασμα και ξύπνησα σημερα :? Κάπου έπρεπε να ξεσπάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Εγώ το ζηλεύω αυτό το sudden hibernation feature που έχεις. Granted, σε καθιστά κοινωνικά και ερωτικά άχρηστο, έτσι που ταβλιάζεσαι ξαφνικά. Αλλά από την άλλη, ξεκουράζεσαι. Εγώ έχω χαζέψει εντελώς από τον ελάχιστο ύπνο, κοντά ένα χρόνο τώρα. Πολύ δράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ακριβώς, όπως το λέει ο αποπάνω. Μην τρελλένεσαι. It's not a bug, it's a feature. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Harkon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 πόσος είναι πάνω κάτω ο ελάχιστος ύπνος σου; απλά για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης και να δω πόσο με παίρνει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Το γμτ είναι ότι το παθαίνω όποτε δε πρέπει να κοιμηθώ. Viva la revolution :? Μια τυπική μέρα, κοιμάμαι γύρω στις τέσσερις με έξι ώρες. (Χτές πάντως που με πήρε ο ύπνος trouble free κατά τις μία , ξύπνησα σήμερα κατα τις μία δύο - 12 ώρες ύπνος :? Ούτε ξυπνητήρι δεν έβαλα, πάνε τα μαθήματα που έδινα :? ) Δεν έχετε και άδικο, έχει και τα καλά του, και σε ένα μπαράκι με ελλεινη μουσική το είχα πάθει και δε με χάλασε καθόλου. Οι άλλοι νομίζαν οτι μέθυσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ααα btw, διάβασα κάποιες κριτικές και κατάλαβα ότι smartphone < pocket pc, κάτι που δεν ήξερα.. Οπότε πάμε για το htc touch, πως σας φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
punky Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Κινούμαι ανάμεσα στις 3 με 4 ώρες. Κι αν αναλογιστείς ότι πάω σχεδόν κάθε μέρα γυμναστήριο, κι παίζω και 1-2 φορές τη βδομάδα μπάλα, ε σε ένας βάθος χρόνου έτους σε εξαντλεί. Αν το καλοσκεφτώ, ως γοητευτικός και καταραμένα ξάγρυπνος, εγώ θα έπρεπε να έχω το άβαταρ του κβσν. Οπότε πάμε για το htc touch, πως σας φαίνεται; Εγώ βλέπω πως ακόμη δεν κυκλοφόρησε, και το βρίσκω σε αγγελίες. Κάτι πρέπει να λέει αυτό. Και ρε παιδί μου, δεν ξέρω. Θεωρώ ότι έχουν βγει πολύ φόλα τα WM smarthphones. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2007 Ήπια τώρα μια κρύα βότκα με πορτοκάλι στη δουλειά, είχα χρόνια να πιω βότκα, ωραία ήταν. Α ρε να 'χαμε κι άλλο ένα ποτήρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.