Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν έχω συνάχι, κ ήμουν στο wc κ μου ήρθε ταυτόχρονα, κουράδα, ρέψιμο κ φτάρμισμα...καμία προτεραιότητα..άτιμη ζωή...

Δημοσ.
Λοιπόν έχω συνάχι, κ ήμουν στο wc κ μου ήρθε ταυτόχρονα, κουράδα, ρέψιμο κ φτάρμισμα...καμία προτεραιότητα..άτιμη ζωή...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα Τέλειο πόστ για υπογραφή!!!!! αχχαχαχαχα

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα Τέλειο πόστ για υπογραφή!!!!! αχχαχαχαχα

Εσύ έχεις a priori άρνηση πρόσβασης στο σταθμό ρεμαλομιναροκιοφτέ:Ρ

Δημοσ.
Αν κανονιστεί φιλικό με την Ελπίς (που λογικά θα είναι είτε καλοκαίρι είτε σε άλλες διακοπές απ' τις επίσημες υποχρεώσεις) πρέπει οπωσδήποτε να κανονιστεί insomniaκή εκδρομή.

Αγ.Αντρέας - Ελπίς;

Το ντέρμπυ των αιωνίων... Μα τους χίλιους ιαγουάρους θα είμαι εκεί πρώτη θέση...

Ρίχοντας μια ματιά στον καιρό της εβδομάδας είδα βουτιά απο τους 25 σημερινούς βαθμούς, στους 10....

ΦΑΚ!!

Δημοσ.

Το ματς Αγ. Ανδρέας - Ελπίς θα είναι μια αληθινή γιορτή του ποδοσφαίρου. Γιατί;

- Θα είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων που δεν ανήκουν στο κατεστημένο της ελληνικής super league. Οι παίχτες των ομάδων δε ντοπάρονται αλλά παίζουν για τη φανέλα. Με λίγα λόγια, καθαρό ποδόσφαιρο.

- Οι οπαδοί των ομάδων είναι μεν φανατισμένοι αλλά και πολιτισμένοι. Δε θα γίνουν έκτροπα.

- Είναι τόσο φανατισμένοι και πολιτισμένοι που όποιος και να βάλει γκολ θα πανηγυρίσουν, όποιος και να κερδίσει θα φωνάξουν με τη ψυχή τους.

- Αν ο Αγ. Ανδρέας χάσει, θα είναι ίσως η πρώτη φορά που παράγοντας ομάδας πανηγυρίζει για την ήττα της ομάδας του.

It will fuckin' rock!

edit: Wtf, στην ΕΤ1 έχει το Clerks και στο Σταρ το Clerks 2. Πλάκα κάνουν.

Δημοσ.

Αγ.Αντρέας - Ελπίς;

Το ντέρμπυ των αιωνίων... Μα τους χίλιους ιαγουάρους θα είμαι εκεί πρώτη θέση...

Ρίχοντας μια ματιά στον καιρό της εβδομάδας είδα βουτιά απο τους 25 σημερινούς βαθμούς, στους 10....

ΦΑΚ!!

Δε μου λες το 2012 πλησιάζει απειλητικά έτσι...βγήκε το πασοκ, κερδίζει ο άγιος αντρέας... we are walking to certain doom:P

Δημοσ.
Δε μου λες το 2012 πλησιάζει απειλητικά έτσι...βγήκε το πασοκ, <--> κερδίζει ο άγιος αντρέας... we are walking to certain doom:P

...προσδωκώ ανάσταση νεκρών, και ζωή του μέλλοντος αιώνος - αμήν.

βρε λες;

Δημοσ.
...προσδωκώ ανάσταση νεκρών, και ζωή του μέλλοντος αιώνος - αμήν.

βρε λες;

Κουάϊτ πρόπαμπλι μάϊ ντίαρ φρέντ!:Ρ

Δημοσ.

edit: Wtf, στην ΕΤ1 έχει το Clerks και στο Σταρ το Clerks 2. Πλάκα κάνουν.

Μόλις έβγαλες το τηλεοπτικό σήμα της tv μου απο την μιζέρια του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...