eSATA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 πουτανιτσες εχει γεμισει ο τοπος.. τωρα για τα αλλα που λετε καπως θα βολευτούμε...
insomniaK Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Πιστεύετε πως θα βρεθεί κάποιος αγοραστής για αυτό;
minarokeftes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Axaxaxaxaxaxax η γιαγιά μου έφτιαχνε κάτι τέτοια!!! Μάλλον θα τα πήρε πρίκα και δεν έχει τί να τα κάνει....
eSATA Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 έλεος πουλάνε γραμματοσειρές 100$ http://greekhouseoffonts.com/:whistle:
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Νιώθω μαλάκας Ενώ ο GeorgeMan λείπει, του μιλούσα Ο χρήστης Γιώργος λέει: *στιλ καφέινκ; =P Δι εντλες κοφι. =p Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) Αυτ*ματο μήνυμα: Γιατι στελνεις? Δεν βλεπεις οτι ειμαι για καφε? Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψω? Ο χρήστης Γιώργος λέει: *Σκάσε=p *Είπα σκάσε. Δε θα με ξαναρωτήσεις γιατί μιλάω; =p *Μπα. Δε θα ξαναρωτήσεις *Αντε, ρώτα αν σε βαστάει. *Αν η CPU σου έχει μπαλάκια, ας μου ξαναμιλήσει. *Η CPU σου είναι άμπαλη =p *Χμ *Γαμώτο *Νιώθω μαλάκας =p *Και ναι. Ενώ νιώθω ήδη μαλάκας, συνεχίζω το masturbating. *Και η CPU σου με έχει γραμμένο στα αιδοία της. *Νομίζω κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω. *3 *2 *1 *Επιτυχής αποσύνδεση. *Ευχαριστούμε για την επιλογή που κάνατε. Καλό βράδυ, καλή ανάσταση. Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) Αυτ*ματο μήνυμα: Γιατι στελνεις? Δεν βλεπεις οτι ειμαι για καφε? Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψω? Ο χρήστης Γιώργος λέει: *Φακ. Η CPU σου έχει αρχίδια. *Μίλησες. *Ήδη νιώθω μαλάκας, αλλά θα συνεχίσω ακάθεκτος. *Βαρέθηκες; *Τότε σταμάτησε να διαβάζεις. *Γιατί συνεχίζεις να διαβάζεις, ενώ νιώθεις ηλίθιος; *Θα υποθέσω οτι μόλις πω 1, θα ξαναμιλήσεις. *10 *9 *8 *7 *6 *5 *4 *3 *2 *1 *Φακ *Λάθος υπόθεση. *Γιατί δε μιλάς; *Έχεις κάποιο πρόβλημα; *Επειδή θα βαρέθηκες, καλό βράδυ. *Να σου υπενθυμίσω να κοιτάξεις πάνω πάνω γιατί σου είχα πει κάτι λογικό =p *11:21: Νυστάζω. Νομίζω θα γράψω ό,τι είπα εδώ, στο ΟΟΤ. Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) Αυτ*ματο μήνυμα: Γιατι στελνεις? Δεν βλεπεις οτι ειμαι για καφε? Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψω? Ο χρήστης Γιώργος λέει: *ΓΑΜΩ. Γιατί μιλάς; =p *Αααααχ. Ωραία νυχτιά. Πάω να κλάσω, να γράψω στο OOT, και να τη πέσω.
slipknot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 έλεος πουλάνε γραμματοσειρές 100$ http://greekhouseoffonts.com/:whistle: Φαντάζομαι ότι είναι για τις αδελφότητες στα πανεπιστήμια.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Νιώθω μαλάκας Ενώ ο GeorgeMan λείπει, του μιλούσα Ο χρήστης Γιώργος λέει: *στιλ καφέινκ; =P Δι εντλες κοφι. =p Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) Αυτ*ματο μήνυμα: Γιατι στελνεις? Δεν βλεπεις οτι ειμαι για καφε? Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψω? Ο χρήστης Γιώργος λέει: *Σκάσε=p *Είπα σκάσε. Δε θα με ξαναρωτήσεις γιατί μιλάω; =p *Μπα. Δε θα ξαναρωτήσεις *Αντε, ρώτα αν σε βαστάει. *Αν η CPU σου έχει μπαλάκια, ας μου ξαναμιλήσει. *Η CPU σου είναι άμπαλη =p *Χμ *Γαμώτο *Νιώθω μαλάκας =p *Και ναι. Ενώ νιώθω ήδη μαλάκας, συνεχίζω το masturbating. *Και η CPU σου με έχει γραμμένο στα αιδοία της. *Νομίζω κάπου εδώ πρέπει να σταματήσω. *3 *2 *1 *Επιτυχής αποσύνδεση. *Ευχαριστούμε για την επιλογή που κάνατε. Καλό βράδυ, καλή ανάσταση. Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) Αυτ*ματο μήνυμα: Γιατι στελνεις? Δεν βλεπεις οτι ειμαι για καφε? Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψω? Ο χρήστης Γιώργος λέει: *Φακ. Η CPU σου έχει αρχίδια. *Μίλησες. *Ήδη νιώθω μαλάκας, αλλά θα συνεχίσω ακάθεκτος. *Βαρέθηκες; *Τότε σταμάτησε να διαβάζεις. *Γιατί συνεχίζεις να διαβάζεις, ενώ νιώθεις ηλίθιος; *Θα υποθέσω οτι μόλις πω 1, θα ξαναμιλήσεις. *10 *9 *8 *7 *6 *5 *4 *3 *2 *1 *Φακ *Λάθος υπόθεση. *Γιατί δε μιλάς; *Έχεις κάποιο πρόβλημα; *Επειδή θα βαρέθηκες, καλό βράδυ. *Να σου υπενθυμίσω να κοιτάξεις πάνω πάνω γιατί σου είχα πει κάτι λογικό =p *11:21: Νυστάζω. Νομίζω θα γράψω ό,τι είπα εδώ, στο ΟΟΤ. Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) Αυτ*ματο μήνυμα: Γιατι στελνεις? Δεν βλεπεις οτι ειμαι για καφε? Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γραψω? Ο χρήστης Γιώργος λέει: *ΓΑΜΩ. Γιατί μιλάς; =p *Αααααχ. Ωραία νυχτιά. Πάω να κλάσω, να γράψω στο OOT, και να τη πέσω. Σύμφωνα με τον ΓιώργηΜαν, ο διάλογος μεταξύ εμού και του Script του, είναι επικός. Δε με πιστεύετε ρε κουλόπιδα; =P Ορίστε! Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) λέει: *βασικα δε περιμενα ΚΑΝ να υπαρξει τετοιος διαλογος ποτε Ο χρήστης Γιώργος λέει: *Α =p *Είναι EPIC τότε. Ο χρήστης GeorgeMan - not spiti --> Café time (O) λέει: *λολενς Το λολένς κατά ΓιώργηΜαν, είναι Positive στοιχείο
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν ειναι επικος, ανυπαρκτος ειναι
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Οχι δεν ειναι επικος, ανυπαρκτος ειναι Δε σου μιλάω εσένα.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 giorgos147 για ξάπλωσε λίγο, πάρε το λάπτοπ στην αγκαλιά σου, και μίλα μας για τα παιδικά σου χρόνια oh wait...fail
slipknot Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Έχετε δει την καινούργια διαφήμιση του eshop σχετικά με τις ταχύτητες παράδοσης; Ειλικρινά, αν δούλευα στις παραδόσεις παραγγελιών αυτή η διαφήμιση θα με προσέβαλε.
giorgos147 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 giorgos147 για ξάπλωσε λίγο, πάρε το λάπτοπ στην αγκαλιά σου, και μίλα μας για τα παιδικά σου χρόνια oh wait...fail Δύσκολα χρόνια.
Höfdingadrapa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Το λες και κοκκινίζεις ε; Μικρή παπαρουνίτσα.
washcloud Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Πιστεύετε πως θα βρεθεί κάποιος αγοραστής για αυτό; απ' το συγκεκριμένο ειδικά, πιο εύκολα πουλάς αφίσα με τη φάτσα του Τσεγκεβάρα από την τελετή για το La Coubre
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.