Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σώτο είναι ξενόφοβοι και σωβινιστές και σνομπ.

Και το παίζουν κοσμοπολίτες και εγώ τους λέω ότι η Κοπεγχάγη είναι πανέμορφο χωριό και τσαντίζονται και με ρωτάνε εγώ που έμενα πριν. Και εγώ τους λέω πως ΑΑΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, απλώς έχω συνηθίσει από την Αθήνα που 'χει πληθυσμό όσο όλη η Δανία και εκεί βγάζουν καρκίνο από το κακό τους και μου λένε πως δίκιο έχω αλλά πως είναι ωραία εδώ αλλά ντάξει το κλίμα της Ελλάδας δεν το χει αλλά είναι ωραία εδώ και η βασίλισσα είναι καλή και είναι ωραία εδώ και έχουμε όλοι ποδηλατάκια και εγώ εκεί τους λέω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, αναγκαστικά παίρνω το αμάξι που ΕΧΩ γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ και αυτοί εκνευρίζονται πάλι και μου λένε για την περιβαντολλογική πολιτική της Δανίας και εγώ λέω Α ΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, μακάρι να μπορούσαν να γυρνάνε και όταν δε φυσάει ή όταν φυσάει περισσότερο απ' όσο πρέπει για να λειτουργούν και ξανασκάνε και μου λένε να πάω και στα περίχωρα να δω τι ωραία φύση έχουν και εγώ λέω Α ΝΑΙ, Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ευτυχώς πήγαινα τουλάχιστον στις παραλίες και ψηνόμουν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΧΕΡΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ και εκεί έχω κάνει έναν εχθρό για όλη μου τη ζωή.

εντιτ, σόρρυ, έχεις την προσοχή μου άλεξζζζζ.

... και μου λένε να κάνω την τζιβάνα δυο λεπτά να πεταχτεί στον ξάδερφο να το φέρει και λέω οκ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

σίριουσλι νάου

Ψιλοπροέκυψε ενδεχόμενο ταξιδιού με σχολή στην Κοπενχάγη. Το κακό είναι ότι θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και εφόσον το ότι είναι της σχολής σημαίνει ότι απλά θα ναι κι ενας καθηγητής και μια αφορμή, και τίποτα άλλο, το οικονομικό θέμα προβλέπεται ολίγον λούκι αν είναι τόσο νωρίς. Δώσε καμιά συμβουλάρα αν παίζει τρόπος να πάει και να ρθει κανείς τέλη οκτώβρη-αρχες νοέμβρη χωρίς να κατέβει οικονομική κλίμακα, κι αν είναι τόσο άσχημα πια εκεί, πες να μην ερθουμε κιόλα.

Tο οικονομικό δεν είναι ανέφικτο από μεριά μου από μόνο του, αλλά προβλέπεται ταξίδι αργότερα σε ισπανία και αν μας φωτίσει το lhc ίιιιιιιισως ελβετία. Γι' αυτό...

και alexzzz,

PioneerSignDemolished.jpg

Δημοσ.
... και μου λένε να κάνω την τζιβάνα δυο λεπτά να πεταχτεί στον ξάδερφο να το φέρει και λέω οκ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ

σίριουσλι νάου

Ψιλοπροέκυψε ενδεχόμενο ταξιδιού με σχολή στην Κοπενχάγη. Το κακό είναι ότι θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και εφόσον το ότι είναι της σχολής σημαίνει ότι απλά θα ναι κι ενας καθηγητής και μια αφορμή, και τίποτα άλλο, το οικονομικό θέμα προβλέπεται ολίγον λούκι αν είναι τόσο νωρίς. Δώσε καμιά συμβουλάρα αν παίζει τρόπος να πάει και να ρθει κανείς τέλη οκτώβρη-αρχες νοέμβρη χωρίς να κατέβει οικονομική κλίμακα, κι αν είναι τόσο άσχημα πια εκεί, πες να μην ερθουμε κιόλα.

Tο οικονομικό δεν είναι ανέφικτο από μεριά μου από μόνο του, αλλά προβλέπεται ταξίδι αργότερα σε ισπανία και αν μας φωτίσει το lhc ίιιιιιιισως ελβετία. Γι' αυτό...

και alexzzz,

PioneerSignDemolished.jpg

Πες νούμερα ρε αδερφέ να σου πω αν βγαίνεις. Και επειδή δεν έπιασα και πολλά, τι ακριβώς θες να ξέρεις επί του οικονομικού; Αεροπορικά, ξενοδοχεία, τι;

Δημοσ.

Tα νούμερα είναι πολύ νωρίς για να κριθούν, δεν έχω ιδέα ακόμη. Βασικά πολύ νωρίς στο είπα χωρίς να έχω τσεκάρει κάτι επειδή μίλαγες για Δανία. Από εσένα βασικά θα περίμενα πρόταση αεροπορικής που τις έχεις γυρίσει κι όλες. Αν μάθω τίποτα ακόμα θα σ πω, αλλά γενικά λίγες πιθανότητες να έρθω έτσι κι αλλιώς

Δημοσ.
Tα νούμερα είναι πολύ νωρίς για να κριθούν, δεν έχω ιδέα ακόμη. Βασικά πολύ νωρίς στο είπα χωρίς να έχω τσεκάρει κάτι επειδή μίλαγες για Δανία. Από εσένα βασικά θα περίμενα πρόταση αεροπορικής που τις έχεις γυρίσει κι όλες. Αν μάθω τίποτα ακόμα θα σ πω, αλλά γενικά λίγες πιθανότητες να έρθω έτσι κι αλλιώς

Οι αεροπορικές με απευθείας από Ελλάδα είναι μόνο η Cimber-Sterling και η SAS. Η πρώτη είναι η φθηνότερη λύση, αλλά δεν πετάει από Νοέμβρη και μετά, αν κλείσεις τέλη Οκτώβρη είσαι οκ, ή στη χειρότερη έρχεσαι με αυτή και γυρνάς με SAS. Σε κάθε περίπτωση το πήγαινε-έλα θα είναι από 220 και πάνω -συνήθως 260.

Για να ζήσεις εδώ, σε μπάτζετ επίπεδα (σάντουιτς, ντονέρ, πίτσες) με 20 ευρώ τη μέρα είσαι οκ. Τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, αλλά σίγουρα θα βρεθούν μόντες. Στη χειρότερη σε φιλοξενώ εγώ κάποιες από τις μέρες (δεν είμαι για πολλά λόγω γυναίκας).

Δημοσ.
Οι αεροπορικές με απευθείας από Ελλάδα είναι μόνο η Cimber-Sterling και η SAS. Η πρώτη είναι η φθηνότερη λύση, αλλά δεν πετάει από Νοέμβρη και μετά, αν κλείσεις τέλη Οκτώβρη είσαι οκ, ή στη χειρότερη έρχεσαι με αυτή και γυρνάς με SAS. Σε κάθε περίπτωση το πήγαινε-έλα θα είναι από 220 και πάνω -συνήθως 260.

Για να ζήσεις εδώ, σε μπάτζετ επίπεδα (σάντουιτς, ντονέρ, πίτσες) με 20 ευρώ τη μέρα είσαι οκ. Τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, αλλά σίγουρα θα βρεθούν μόντες. Στη χειρότερη σε φιλοξενώ εγώ κάποιες από τις μέρες (δεν είμαι για πολλά λόγω γυναίκας).

Το χα υπόψη. Θα γίνει ένα τσεκ με τη φαμίλια για οικονομικό και καθηγητάδες για το τι τρέχει και σε λέω αν είναι

Δημοσ.
Σου χω πει να μη με σκεφτεσαι βραδυατικα με ματιαζεις..

you wish!:P

δεν είδαμε το φύλο. Είμαι σίγουρος όμως πως είναι κορίτσι. Ο μικρός μου φυσικά θέλει αγόρι, για να παίζουνε σφαλιάρες λέει :-D

με το καλοοοο!!!:-D

μακαρι να ειναι κοριτσακι..να σου φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχεις γερασει και θα καθεσαι στην κουνιστη καρεκλιτσα σου,διαβαζοντας εφημεριδα...

με 20 ευρώ τη μέρα είσαι οκ....

ενταξει...σε καμια 30αρια χρονακια πιστευω να εχω μαζεψει τα χρηματα για να μεινω καμια βδομαδουλα..

Στην αρχή δεν ήξερα καν για τι πρόκειται.

Μου είπε κάτι σαν αυτό. Στο τέλος όμως μου είπε κάτι για Party. Είναι για σχολικό Party; =P

απ`οτι καταλαβα θελει μια αφισα που θα προσκαλουνται ολοι οι μαθητες του σχολειου να ερθουν στην παρταρα που θα κανουν σε κανα κλαμποεστιατοριομπαρακι...

Δημοσ.

μακαρι να ειναι κοριτσακι..να σου φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχεις γερασει και θα καθεσαι στην κουνιστη καρεκλιτσα σου,διαβαζοντας εφημεριδα...

γιατί το αγοράκι δεν θα του φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχει γερασει και θα καθεται στην κουνιστη καρεκλιτσα του,διαβαζοντας εφημεριδα...?:mad:

Δημοσ.
γιατί το αγοράκι δεν θα του φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχει γερασει και θα καθεται στην κουνιστη καρεκλιτσα του,διαβαζοντας εφημεριδα...?:mad:

Ε δε συνηθίζεται :P

---->

[ame]

[/ame]

---->

Πού 'σαι 'συ βρε Λουλού;...χάθηκες.:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...