Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337743 άντε Alexzzz ώρα να βοηθήσεις
status Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337743 Γιατί ντε και καλά ροζ χρώμα...πόσο μέσος χρήστης μπορεί να είναι κάποιος που να νομίζει ότι ένα ροζ χρώμα λαπτοπ ότι είναι καλό.
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 σώτο είναι ξενόφοβοι και σωβινιστές και σνομπ.Και το παίζουν κοσμοπολίτες και εγώ τους λέω ότι η Κοπεγχάγη είναι πανέμορφο χωριό και τσαντίζονται και με ρωτάνε εγώ που έμενα πριν. Και εγώ τους λέω πως ΑΑΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, απλώς έχω συνηθίσει από την Αθήνα που 'χει πληθυσμό όσο όλη η Δανία και εκεί βγάζουν καρκίνο από το κακό τους και μου λένε πως δίκιο έχω αλλά πως είναι ωραία εδώ αλλά ντάξει το κλίμα της Ελλάδας δεν το χει αλλά είναι ωραία εδώ και η βασίλισσα είναι καλή και είναι ωραία εδώ και έχουμε όλοι ποδηλατάκια και εγώ εκεί τους λέω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, αναγκαστικά παίρνω το αμάξι που ΕΧΩ γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ και αυτοί εκνευρίζονται πάλι και μου λένε για την περιβαντολλογική πολιτική της Δανίας και εγώ λέω Α ΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, μακάρι να μπορούσαν να γυρνάνε και όταν δε φυσάει ή όταν φυσάει περισσότερο απ' όσο πρέπει για να λειτουργούν και ξανασκάνε και μου λένε να πάω και στα περίχωρα να δω τι ωραία φύση έχουν και εγώ λέω Α ΝΑΙ, Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ευτυχώς πήγαινα τουλάχιστον στις παραλίες και ψηνόμουν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΧΕΡΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ και εκεί έχω κάνει έναν εχθρό για όλη μου τη ζωή. εντιτ, σόρρυ, έχεις την προσοχή μου άλεξζζζζ. ... και μου λένε να κάνω την τζιβάνα δυο λεπτά να πεταχτεί στον ξάδερφο να το φέρει και λέω οκ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ σίριουσλι νάου Ψιλοπροέκυψε ενδεχόμενο ταξιδιού με σχολή στην Κοπενχάγη. Το κακό είναι ότι θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και εφόσον το ότι είναι της σχολής σημαίνει ότι απλά θα ναι κι ενας καθηγητής και μια αφορμή, και τίποτα άλλο, το οικονομικό θέμα προβλέπεται ολίγον λούκι αν είναι τόσο νωρίς. Δώσε καμιά συμβουλάρα αν παίζει τρόπος να πάει και να ρθει κανείς τέλη οκτώβρη-αρχες νοέμβρη χωρίς να κατέβει οικονομική κλίμακα, κι αν είναι τόσο άσχημα πια εκεί, πες να μην ερθουμε κιόλα. Tο οικονομικό δεν είναι ανέφικτο από μεριά μου από μόνο του, αλλά προβλέπεται ταξίδι αργότερα σε ισπανία και αν μας φωτίσει το lhc ίιιιιιιισως ελβετία. Γι' αυτό... και alexzzz,
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 ... και μου λένε να κάνω την τζιβάνα δυο λεπτά να πεταχτεί στον ξάδερφο να το φέρει και λέω οκ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕ σίριουσλι νάου Ψιλοπροέκυψε ενδεχόμενο ταξιδιού με σχολή στην Κοπενχάγη. Το κακό είναι ότι θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα και εφόσον το ότι είναι της σχολής σημαίνει ότι απλά θα ναι κι ενας καθηγητής και μια αφορμή, και τίποτα άλλο, το οικονομικό θέμα προβλέπεται ολίγον λούκι αν είναι τόσο νωρίς. Δώσε καμιά συμβουλάρα αν παίζει τρόπος να πάει και να ρθει κανείς τέλη οκτώβρη-αρχες νοέμβρη χωρίς να κατέβει οικονομική κλίμακα, κι αν είναι τόσο άσχημα πια εκεί, πες να μην ερθουμε κιόλα. Tο οικονομικό δεν είναι ανέφικτο από μεριά μου από μόνο του, αλλά προβλέπεται ταξίδι αργότερα σε ισπανία και αν μας φωτίσει το lhc ίιιιιιιισως ελβετία. Γι' αυτό... και alexzzz, Πες νούμερα ρε αδερφέ να σου πω αν βγαίνεις. Και επειδή δεν έπιασα και πολλά, τι ακριβώς θες να ξέρεις επί του οικονομικού; Αεροπορικά, ξενοδοχεία, τι;
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Tα νούμερα είναι πολύ νωρίς για να κριθούν, δεν έχω ιδέα ακόμη. Βασικά πολύ νωρίς στο είπα χωρίς να έχω τσεκάρει κάτι επειδή μίλαγες για Δανία. Από εσένα βασικά θα περίμενα πρόταση αεροπορικής που τις έχεις γυρίσει κι όλες. Αν μάθω τίποτα ακόμα θα σ πω, αλλά γενικά λίγες πιθανότητες να έρθω έτσι κι αλλιώς
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Κι όλα αυτά αλλάζοντας προπονητή; Πού να βάλετε και λίνουξ δηλαδή. βρε θα απογειωθούμε σε λέω... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=337743 άντε Alexzzz ώρα να βοηθήσεις ουστ...
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Tα νούμερα είναι πολύ νωρίς για να κριθούν, δεν έχω ιδέα ακόμη. Βασικά πολύ νωρίς στο είπα χωρίς να έχω τσεκάρει κάτι επειδή μίλαγες για Δανία. Από εσένα βασικά θα περίμενα πρόταση αεροπορικής που τις έχεις γυρίσει κι όλες. Αν μάθω τίποτα ακόμα θα σ πω, αλλά γενικά λίγες πιθανότητες να έρθω έτσι κι αλλιώς Οι αεροπορικές με απευθείας από Ελλάδα είναι μόνο η Cimber-Sterling και η SAS. Η πρώτη είναι η φθηνότερη λύση, αλλά δεν πετάει από Νοέμβρη και μετά, αν κλείσεις τέλη Οκτώβρη είσαι οκ, ή στη χειρότερη έρχεσαι με αυτή και γυρνάς με SAS. Σε κάθε περίπτωση το πήγαινε-έλα θα είναι από 220 και πάνω -συνήθως 260. Για να ζήσεις εδώ, σε μπάτζετ επίπεδα (σάντουιτς, ντονέρ, πίτσες) με 20 ευρώ τη μέρα είσαι οκ. Τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, αλλά σίγουρα θα βρεθούν μόντες. Στη χειρότερη σε φιλοξενώ εγώ κάποιες από τις μέρες (δεν είμαι για πολλά λόγω γυναίκας).
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Οι αεροπορικές με απευθείας από Ελλάδα είναι μόνο η Cimber-Sterling και η SAS. Η πρώτη είναι η φθηνότερη λύση, αλλά δεν πετάει από Νοέμβρη και μετά, αν κλείσεις τέλη Οκτώβρη είσαι οκ, ή στη χειρότερη έρχεσαι με αυτή και γυρνάς με SAS. Σε κάθε περίπτωση το πήγαινε-έλα θα είναι από 220 και πάνω -συνήθως 260. Για να ζήσεις εδώ, σε μπάτζετ επίπεδα (σάντουιτς, ντονέρ, πίτσες) με 20 ευρώ τη μέρα είσαι οκ. Τα ξενοδοχεία είναι ακριβά, αλλά σίγουρα θα βρεθούν μόντες. Στη χειρότερη σε φιλοξενώ εγώ κάποιες από τις μέρες (δεν είμαι για πολλά λόγω γυναίκας). Το χα υπόψη. Θα γίνει ένα τσεκ με τη φαμίλια για οικονομικό και καθηγητάδες για το τι τρέχει και σε λέω αν είναι
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έτοιμο και το Poster που μου ζήτησε ο eSATA =P
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Αυτό το cocaine sold here θα το κάνει πολύ δημοφιλές στο γονέων και κηδεμόνων.
giorgos147 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Στην αρχή δεν ήξερα καν για τι πρόκειται. Μου είπε κάτι σαν αυτό. Στο τέλος όμως μου είπε κάτι για Party. Είναι για σχολικό Party; =P
little loulou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Σου χω πει να μη με σκεφτεσαι βραδυατικα με ματιαζεις.. you wish! δεν είδαμε το φύλο. Είμαι σίγουρος όμως πως είναι κορίτσι. Ο μικρός μου φυσικά θέλει αγόρι, για να παίζουνε σφαλιάρες λέει με το καλοοοο!!! μακαρι να ειναι κοριτσακι..να σου φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχεις γερασει και θα καθεσαι στην κουνιστη καρεκλιτσα σου,διαβαζοντας εφημεριδα... με 20 ευρώ τη μέρα είσαι οκ.... ενταξει...σε καμια 30αρια χρονακια πιστευω να εχω μαζεψει τα χρηματα για να μεινω καμια βδομαδουλα.. Στην αρχή δεν ήξερα καν για τι πρόκειται.Μου είπε κάτι σαν αυτό. Στο τέλος όμως μου είπε κάτι για Party. Είναι για σχολικό Party; =P απ`οτι καταλαβα θελει μια αφισα που θα προσκαλουνται ολοι οι μαθητες του σχολειου να ερθουν στην παρταρα που θα κανουν σε κανα κλαμποεστιατοριομπαρακι...
andreapaog328 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 μακαρι να ειναι κοριτσακι..να σου φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχεις γερασει και θα καθεσαι στην κουνιστη καρεκλιτσα σου,διαβαζοντας εφημεριδα... γιατί το αγοράκι δεν θα του φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχει γερασει και θα καθεται στην κουνιστη καρεκλιτσα του,διαβαζοντας εφημεριδα...?
SweeT_DreamS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 γιατί το αγοράκι δεν θα του φερνει κι ενα ποτηρι νερο οταν πια θα εχει γερασει και θα καθεται στην κουνιστη καρεκλιτσα του,διαβαζοντας εφημεριδα...? Ε δε συνηθίζεται ----> [ame] [/ame]----> Πού 'σαι 'συ βρε Λουλού;...χάθηκες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.