Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 A researcher from the University of Copenhagen discovered that for years, IKEA has named their cheap rugs after Danish places, while the more expensive and luxurious furniture was named after Swedish places.
parsifal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 A researcher from the University of Copenhagen discovered that for years, IKEA has named their cheap rugs after Danish places, while the more expensive and luxurious furniture was named after Swedish places. Foreign affairs iz srz bznz...
status Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 A researcher from the University of Copenhagen discovered that for years, IKEA has named their cheap rugs after Danish places, while the more expensive and luxurious furniture was named after Swedish places. Φθηνά τη γλυτώσαμε :Ρ
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλά τους κάνανε τους κωλοφάκην σωβινιστές. Άντε και κωλόχαρτο με τη δανέζικη σημαία.
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Καλά τους κάνανε τους κωλοφάκην σωβινιστές.Άντε και κωλόχαρτο με τη δανέζικη σημαία. Go on, τι τρέχει με δανέζους;
teo64x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Λίγο την προσοχή σας, ο Άλεξ. Κάνε παιχνίδι τώρα.
Lucifer Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 σώτο είναι ξενόφοβοι και σωβινιστές και σνομπ. Και το παίζουν κοσμοπολίτες και εγώ τους λέω ότι η Κοπεγχάγη είναι πανέμορφο χωριό και τσαντίζονται και με ρωτάνε εγώ που έμενα πριν. Και εγώ τους λέω πως ΑΑΑ ΔΕ ΤΟ ΠΑ ΓΙΑ ΚΑΚΟ, απλώς έχω συνηθίσει από την Αθήνα που 'χει πληθυσμό όσο όλη η Δανία και εκεί βγάζουν καρκίνο από το κακό τους και μου λένε πως δίκιο έχω αλλά πως είναι ωραία εδώ αλλά ντάξει το κλίμα της Ελλάδας δεν το χει αλλά είναι ωραία εδώ και η βασίλισσα είναι καλή και είναι ωραία εδώ και έχουμε όλοι ποδηλατάκια και εγώ εκεί τους λέω ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, αναγκαστικά παίρνω το αμάξι που ΕΧΩ γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΙ και αυτοί εκνευρίζονται πάλι και μου λένε για την περιβαντολλογική πολιτική της Δανίας και εγώ λέω Α ΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ, μακάρι να μπορούσαν να γυρνάνε και όταν δε φυσάει ή όταν φυσάει περισσότερο απ' όσο πρέπει για να λειτουργούν και ξανασκάνε και μου λένε να πάω και στα περίχωρα να δω τι ωραία φύση έχουν και εγώ λέω Α ΝΑΙ, Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ευτυχώς πήγαινα τουλάχιστον στις παραλίες και ψηνόμουν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΟΧΕΡΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ και εκεί έχω κάνει έναν εχθρό για όλη μου τη ζωή. εντιτ, σόρρυ, έχεις την προσοχή μου άλεξζζζζ.
alexzzz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως θα το πω... έχω δεν έχω την προσοχή σας... ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- ΑΕ Πιερέων 4-0 Ευχαριστώ....
Members gsarig Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως θα το πω... έχω δεν έχω την προσοχή σας... ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα- ΑΕ Πιερέων 4-0 Ευχαριστώ.... πώς γένεν αυτό! (ρεπορτάζ δεν έχει; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.