soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα Νίκησα στο Pro με την Ελλάδα την Βραζιλία 4-2 στα πέναλτι και στο πιο δύσκολο επίπεδο! To πιο δύσκολο επίπεδο είναι με άνθρωπο μαν...
jason_rethymno Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα Εννοείς online και σε δικτυο ε?
slipknot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Θελω να σας ρωτησω εαν εχετε δει και εσεις η αν γνωρίζετε για ενα περιστατικο που μου συναίβει σήμερα.Ειμουν μαζι με αλλα ατομα βολτα σε αυτο το σημείο http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=37.931459,23.683991&daddr=&hl=el&geocode=&mra=mi&mrsp=0&sz=18&sll=37.931624,23.684828&sspn=0.002099,0.004801&ie=UTF8&t=h&z=18 οπου υπήρχε ενας πλωτηρας κάπως.. Εγω κατεβηκα και @#$#@$@ . Σε καποια φαση καθως κοιτούσα τη θάλασσα ξεπετάχτηκε ενα περιέργο πλάσμα.. Δεν εκανε αλμα σαν ψαρι απλα εβγαλε το κεφάλι του για 2-3 δευτερολεπτα και το ξαναβαλε μέσα Αρχικα λεω μεσα μου...Τι είναι αυτο;! Μαλλον θα ειναι καποιο είδος που δε ξέρω,πολυ περιέργο... Το ειδαν και οι υπολοιποι που ημουν μαζί και ειχαν μείνει.. Λεω τι εγινε; Μου λενε τι ηταν αυτο; Λεω δε ξερετε τι είναι; Και δεν ξέραν !! Και δεν ηταν ασχετα ατομα ηταν ψαροντουφεκάδες χρόνια.. Και ειχαμε δει ολοι το ιδιο.. Εγω που ημουν πιο κοντα επειδη ειχα κατεβει στο πλωτήρα το ειδα πιο κοντά... Τωρα αναλυτικά.... Εμένα μου φάνηκε σαν κεφάλι φώκιας!Και τωρα που βλεπω στο ιντερνετ μοιάζει πολυ.. Αλλα τι δουλεια εχουν φωκιες στο Φάληρο; Ειχε στρογγυλο κεφάλι και μεγάλα μαυρα μάτια.. Το χρωμα του ηταν σαν σκουρο χρυσαφί.Οι αλλοι συμφωνησαν ειχαν δει το ιδιο.. και ειπαν οτι ηταν σαν να εχει δερμα κροκοδειλου...Εγω εχω την εντυπωση χωρις να ειμαι σιγουρος πως ειχε κατι σαν φλέβες γυρω γυρω.. Οπως ειναι αυτοι που απο τη πολύ γυμναστικη πετάγονται οι φλέβες.... Αργοτερα έιδαμε σε αλλα σημεία και αλλα τετοια και ακουσαμε κατι απο αλλα ατομα να συζητανε μαλλον για αυτο το θεμα αλλα δεν το ψαξαμε παραπάνω... Εχει προσεξει κανεις τιποτα παρόμοιο; Δε θα μου έκανε εντύπωση αν πρόκειται για κάτι μεταλλαγμένο. Γκοτζίρααααααα.
little loulou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 σκεψεις,σκεψεις,σκεψεις... τοση σκεψη δεν επεσε ουτε στο θεμα 2 στα μαθηματικα κατευθυνσης γ λυκειου..!!! ooh my god leave me alooooone!!! Μετα. κι ενας βασιλης λεκκας..η ωρα το απαιτει... [ame] [/ame]
Chrisxxx Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Σου χω πει να μη με σκεφτεσαι βραδυατικα με ματιαζεις..
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 που'σαι συ ωρε! Καλημερούδια. Οι οικογενειάρχες ανοίγουν το οφτόπικ κάθε κυριακή πρωί νομίζω...
Achilles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Έτσι,έτσι. Τι κάνεις, καλά είσαι; Σαν να πήρε κάπου το μάτι μου πως περιμένεις 2ο;
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 το περιμένω. Καλά πήρε το μάτι σου Κατα τα λοιπά καλά. Ετοιμάζομαι για βολτίτσα νέα παραλία στην λιακάδα, να (ξανα)δούμε λίγο τα νέα πάρκα που μας έφτιαξε ο ατσαλάκωτος. Μετά παιδικό θέατρο (εγώ δεν θα πάω, με την μάνα του, δεν μπορώ κουλτούρα εγώ ούτε σε παιδικό επίπεδο ) και μετά αθλητισμό και υγεία: άρση μπυρών, μπριζολών και σουβλακίων Παραδοσιακή ελληνική κυριακή, κατά τα εθίματα. Εσείς όλα καλά;
Achilles Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Με το καλό ρε φίλε. Εύχομαι όλα να κυλήσουν ιδανικά. Είδες μήπως το φύλο; Θα κατουράει όρθιο και το 2ο; Έτσι εννοώ και 'γω τον αθλητισμό, με παρόμοιες "καταπονήσεις". Και 'μεις καλά είμαστε. Γυναίκα και παιδί δεν έχουν ανάγκη, εγώ πάω κάπως έτσι. Άντε καλημέρα.
leftermann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 δεν είδαμε το φύλο. Είμαι σίγουρος όμως πως είναι κορίτσι. Ο μικρός μου φυσικά θέλει αγόρι, για να παίζουνε σφαλιάρες λέει Καλημέρα και σε σας, τε λέμε αργότερα...
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δε θα μου έκανε εντύπωση αν πρόκειται για κάτι μεταλλαγμένο. Γκοτζίρααααααα. Γιατί; το λες αυτό;
soturin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 χαχαχα Εννοείς online και σε δικτυο ε? Kαι δίπλα σου με δεύτερο χειριστήριο γίνεται.
teo64x Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 (Nothing to see here.) [Εκτός από: The Game]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.