Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 γνωστο και χιλιοειπωμενο Don't shoot the messenger.. αψαψαψψααψαψαψαψ
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 (dirty) fix δεν καταλαβενω γτ αυτο το φιξ ειναι ντερτι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:37 ---------- Τι καυ που είναι τα 1000άρια τα ντεπόν. σου πεσαν βαρια; εμενα ουτε που με πιανουν πλεον κι οχι μονο ενα αλλα και 3 μαζι @@
insomniaK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 δε μιλάει, αλλά φαίνεται και είναι κάπως... για τυφλούς να το πω, βέβαια εκεί κάνει pasok που λεει και ο washcloud.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Τι σας λέει; μου βγαινει το συχνες ερωτησεις πανω στο about de sign
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Οκ για πονοκέφαλο τα παίρνω όχι για ανώδυνη αυτοκτονία, πάντως και 'μενα 1000 mg δε με πιάνουν, απ' το σφυρί καλύτερα. Ντε γκαμείς.
Garnele Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Εμένα με έπιασε αλλεργικό σοκ την πρώτη φορά που τα πήρα και είχα κάνει κοτλέ τα χέρια μου από το ξύσιμο. Τόσο που δε θυμάμαι αν πέρασε ο πονοκέφαλος.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 lol δεν πεφτεις βρε κοπελια με την μια στα βαρια ξεκινας απο 500ρια και ανεβενεις αν δεις οτι δεν σε πιανουν. εγω προσωπικα εχω παρει τοσα πολλα παυσιπονα στην ζωη μου που πλεον δεν με πιανουν και προσπαθω να κοιμαμαι για να μου περναν κατι τετοιοι πονοι γι αλλους εχω βρει αλλη λυση
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω να ΜΗΝ είπες κοπελιά τη γαρίδα γιατί τηγάνησες.
freedubus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά μήπως θυμάστε μια 80's ταινία τρόμου οπού ο Σατανάς ήταν ένας καράφλας χοντρός με άσπρο κοστούμι και άσπρα αθλητικά παπούτσια;
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ίσως το αγαπημένο μου blog! το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Αγαπημένος μου ήρωας ο Carl Panzram (έχει 4-5 posts αφιερωμένα σε αυτόν). Είναι πράγματι φοβερό blog απλά αν το διαβάζεις μεταμεσονύκτιες ώρες όπως εγώ πρέπει να κάνεις κάνα διάλειμμα που και που για να χαλαρώνει το μυαλό. Έχει βέβαια και άρθρα για Έλληνες δολοφόνους αλλά οι ξένοι είναι το κάτι άλλο. "Το βαμπίρ του Düsseldorf" (Ι και ΙΙ) υπόσχεται να σχηματίσει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του Lu. Μόλις τέλειωσα (εγώ και άλλα 3 άτομα) απο το σκουπισμα της αυλής από τα βελλανίδια και τα φύλλα.Και μαζέψαμε 4 σακούλες καρπούς βελλανιδιών τις οποιες θα δώσουμε σε ένα φίλο μας τα οποια θα δώσει στα αγριογουρουνα του για να τραφουν.Και ώς αντάλαγμα θα μας δώσει μπόλικο κρέας αγριογουρουνου για να το φάμε.Τέλος. Jason boy, κάτι μου λέει ότι οι τέσσερις σακούλες δεν περιέχουν καρπούς βελανιδιών.
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 δεν καταλαβενω γτ αυτο το φιξ ειναι ντερτι ain't typing frοm a distance wοnderful προσπαθω να κοιμαμαι για να μου περναν κατι τετοιοι πονοι γι αλλους εχω βρει αλλη λυση είμαστε όλοι οθόνες
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Εύα όχι στον φρηντάμπα πήγαινε. Είναι το όνομα της ταινίας στα λατινομεξικανοισπανικά. Παρενέργειες του ντεπόν, don't mind me.
evabb Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ain't typing frοm a distance wοnderful μεταφραση πλιζ αγνωστες λεξεις δεν εχω αλλα ολο μαζι δεν το πιανω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ---------- Εύα όχι στον φρηντάμπα πήγαινε. Είναι το όνομα της ταινίας στα λατινομεξικανοισπανικά. Παρενέργειες του ντεπόν, don't mind me. λολ παρθενος οργανισμος
Höfdingadrapa Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ναι δεν έχω κάνει σεξ, τι σχέση έχει με το ντεπόν; Ουφ τέλος το οφφτόπικειν πάω να πλύνω κανά δόντι να φύγει η μερέντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.