Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(dirty) fix

δεν καταλαβενω γτ αυτο το φιξ ειναι ντερτι:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:37 ----------

Τι καυ που είναι τα 1000άρια τα ντεπόν.

σου πεσαν βαρια; εμενα ουτε που με πιανουν πλεον κι οχι μονο ενα αλλα και 3 μαζι @@ :fear:

Δημοσ.

δε μιλάει, αλλά φαίνεται και είναι κάπως... για τυφλούς να το πω, βέβαια εκεί κάνει pasok που λεει και ο washcloud.

Δημοσ.

Εμένα με έπιασε αλλεργικό σοκ την πρώτη φορά που τα πήρα και είχα κάνει κοτλέ τα χέρια μου από το ξύσιμο. Τόσο που δε θυμάμαι αν πέρασε ο πονοκέφαλος.

Δημοσ.

lol δεν πεφτεις βρε κοπελια με την μια στα βαρια ξεκινας απο 500ρια και ανεβενεις αν δεις οτι δεν σε πιανουν. εγω προσωπικα εχω παρει τοσα πολλα παυσιπονα στην ζωη μου που πλεον δεν με πιανουν και προσπαθω να κοιμαμαι για να μου περναν κατι τετοιοι πονοι γι αλλους εχω βρει αλλη λυση

Δημοσ.

Παιδιά μήπως θυμάστε μια 80's ταινία τρόμου οπού ο Σατανάς ήταν ένας καράφλας χοντρός με άσπρο κοστούμι και άσπρα αθλητικά παπούτσια;

Δημοσ.
ίσως το αγαπημένο μου blog! το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό.

Αγαπημένος μου ήρωας ο Carl Panzram (έχει 4-5 posts αφιερωμένα σε αυτόν).

Είναι πράγματι φοβερό blog απλά αν το διαβάζεις μεταμεσονύκτιες ώρες όπως εγώ πρέπει να κάνεις κάνα διάλειμμα που και που για να χαλαρώνει το μυαλό.

Έχει βέβαια και άρθρα για Έλληνες δολοφόνους αλλά οι ξένοι είναι το κάτι άλλο.

"Το βαμπίρ του Düsseldorf" (Ι και ΙΙ) υπόσχεται να σχηματίσει σίγουρα ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του Lu.

Μόλις τέλειωσα (εγώ και άλλα 3 άτομα) απο το σκουπισμα της αυλής από τα βελλανίδια και τα φύλλα.Και μαζέψαμε 4 σακούλες καρπούς βελλανιδιών τις οποιες θα δώσουμε σε ένα φίλο μας τα οποια θα δώσει στα αγριογουρουνα του για να τραφουν.Και ώς αντάλαγμα θα μας δώσει μπόλικο κρέας αγριογουρουνου για να το φάμε.Τέλος.

Jason boy, κάτι μου λέει ότι οι τέσσερις σακούλες δεν περιέχουν καρπούς βελανιδιών.

Δημοσ.
δεν καταλαβενω γτ αυτο το φιξ ειναι ντερτι:rolleyes:

ain't typing frοm a distance wοnderful :-)

προσπαθω να κοιμαμαι για να μου περναν κατι τετοιοι πονοι γι αλλους εχω βρει αλλη λυση

είμαστε όλοι οθόνες

Δημοσ.
ain't typing frοm a distance wοnderful :-)

μεταφραση πλιζ αγνωστες λεξεις δεν εχω αλλα ολο μαζι δεν το πιανω:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:48 ----------

Εύα όχι στον φρηντάμπα πήγαινε. Είναι το όνομα της ταινίας στα λατινομεξικανοισπανικά. Παρενέργειες του ντεπόν, don't mind me.

λολ παρθενος οργανισμος :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...