giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ε το επόμενο είναι το "κέλτες" :Ρ Μίλα ξεκάθαρα και άσε τις δικαιολογίες: Τι σημαίνει κελτές;
status Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μίλα ξεκάθαρα και άσε τις δικαιολογίες: Τι σημαίνει κελτές; http://www.kaissagames.com/displayITM2.asp?ITMID=4114 Μα σε σπηλιά ζείς; Το google δεν το ξέρεις; ;Ρ
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μα σε σπηλιά ζείς; Το google δεν το ξέρεις; ;Ρ Είσαι ακατανόητος μικρέ. Πονάει ο λαιμός μου.
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ...έγραψα caveman google - και κοιτάξτε ποιανού σόι βρήκα...
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ναι. . Ανακάλυψα στα bookmarks μου ένα ελληνικό blog με τέτοια πράματα (serial killers, παιδιά δολοφόνοι, εσφαλμένες καταδίκες) και άρχισα να το διαβάζω. Ε, είχαν άρθρο και γι' αυτόν, τον θυμήθηκα και ελπίζω το forum να έχει άτομα που φοβούνται τους clowns. Σκότωνε (σ)την ώρα του... Έτσι όπως ντυνόταν πάντως, καρφωνόταν άγρια. Shitclown.
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ανακάλυψα στα bookmarks μου ένα ελληνικό blog με τέτοια πράματα (serial killers, παιδιά δολοφόνοι, εσφαλμένες καταδίκες) και άρχισα να το διαβάζω. Ε, είχαν άρθρο και γι' αυτόν, τον θυμήθηκα και ελπίζω το forum να έχει άτομα που φοβούνται τους clowns. Μπορώ να έχω το Blog; Θέλω να σκοτώσω... Λίγη ώρα από τη ζωή μου, μιας που βαριέμαι.
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μπορώ να έχω το Blog;Θέλω να σκοτώσω... Λίγη ώρα από τη ζωή μου, μιας που βαριέμαι. Όχι φυσικά, το blog είναι πολύ wtf. Το γράφουν και οι ίδιοι άλλωστε: "ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω της θεματολογίας του, το «Έγκλημα και Τιμωρία» απευθύνεται σε ενηλίκους. Το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες και περιγραφές με βία, αίμα ή/και γυμνό που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. " Απολαύστε με μέτρο, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε άλλο ή αν αρχίσετε να υποπτεύεστε πως κάποιος άγνωστος βρίσκεται σπίτι σας θα ήταν καλή ιδέα να παρατήσετε το blog και να κάνετε κάτι άλλο.
status Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Όχι φυσικά, το blog είναι πολύ wtf. Το γράφουν και οι ίδιοι άλλωστε: "ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω της θεματολογίας του, το «Έγκλημα και Τιμωρία» απευθύνεται σε ενηλίκους. Το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες και περιγραφές με βία, αίμα ή/και γυμνό που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. " Απολαύστε με μέτρο, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε άλλο ή αν αρχίσετε να υποπτεύεστε πως κάποιος άγνωστος βρίσκεται σπίτι σας θα ήταν καλή ιδέα να παρατήσετε το blog και να κάνετε κάτι άλλο. γαμάτο βλογκ :)
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το πόσταρα και στα βίντεο αλλα είναι πραγματικά κρίμα να μην έχετε δεί τουλάχιστον το πρώτο... Εξωφρενικά γαμάτη και όμορφη γκόμενα... Χρησιμοποιεί φανταστικά τα χέρια της... Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο βίντεο.
teo64x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Χθες μου το έστειλαν. Μήπως έχουμε κοινούς γνωστούς;
Chrisxxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 To εβγαλαν πριν κανα 10ημερο ή στο men24 ή σε αυτό του contra.. Λογικό να έχει διαδωθεί σε πολύ κόσμο.
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το πόσταρα και στα βίντεο αλλα είναι πραγματικά κρίμα να μην έχετε δεί τουλάχιστον το πρώτο... Εξωφρενικά γαμάτη και όμορφη γκόμενα... Χρησιμοποιεί φανταστικά τα χέρια της... Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο βίντεο. Γαμάει η κοπέλα. Τέτοια ταλέντα αξίζουν, όχι όπως πέρσι σε εμάς.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Χθες μου το έστειλαν. Μήπως έχουμε κοινούς γνωστούς; Βασικά είναι άπειρα viral. Στα highlights του fb μονοπωλεί. Αξίζει όμως..
Members gsarig Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Όχι φυσικά, το blog είναι πολύ wtf. Το γράφουν και οι ίδιοι άλλωστε: "ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω της θεματολογίας του, το «Έγκλημα και Τιμωρία» απευθύνεται σε ενηλίκους. Το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες και περιγραφές με βία, αίμα ή/και γυμνό που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. " Απολαύστε με μέτρο, αν δείτε ότι δεν μπορείτε να διαβάσετε άλλο ή αν αρχίσετε να υποπτεύεστε πως κάποιος άγνωστος βρίσκεται σπίτι σας θα ήταν καλή ιδέα να παρατήσετε το blog και να κάνετε κάτι άλλο. ίσως το αγαπημένο μου blog! το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό. Αγαπημένος μου ήρωας ο Carl Panzram (έχει 4-5 posts αφιερωμένα σε αυτόν).
jason_rethymno Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Μόλις τέλειωσα (εγώ και άλλα 3 άτομα) απο το σκουπισμα της αυλής από τα βελλανίδια και τα φύλλα.Και μαζέψαμε 4 σακούλες καρπούς βελλανιδιών τις οποιες θα δώσουμε σε ένα φίλο μας τα οποια θα δώσει στα αγριογουρουνα του για να τραφουν.Και ώς αντάλαγμα θα μας δώσει μπόλικο κρέας αγριογουρουνου για να το φάμε.Τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.