Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι.

.

Ανακάλυψα στα bookmarks μου ένα ελληνικό blog με τέτοια πράματα (serial killers, παιδιά δολοφόνοι, εσφαλμένες καταδίκες) και άρχισα να το διαβάζω. Ε, είχαν άρθρο και γι' αυτόν, τον θυμήθηκα και ελπίζω το forum να έχει άτομα που φοβούνται τους clowns.

Σκότωνε (σ)την ώρα του...

:eek:

Έτσι όπως ντυνόταν πάντως, καρφωνόταν άγρια. Shitclown.

Δημοσ.
Ανακάλυψα στα bookmarks μου ένα ελληνικό blog με τέτοια πράματα (serial killers, παιδιά δολοφόνοι, εσφαλμένες καταδίκες) και άρχισα να το διαβάζω. Ε, είχαν άρθρο και γι' αυτόν, τον θυμήθηκα και ελπίζω το forum να έχει άτομα που φοβούνται τους clowns.

Μπορώ να έχω το Blog;

Θέλω να σκοτώσω... Λίγη ώρα από τη ζωή μου, μιας που βαριέμαι.

Δημοσ.
Μπορώ να έχω το Blog;

Θέλω να σκοτώσω... Λίγη ώρα από τη ζωή μου, μιας που βαριέμαι.

Όχι φυσικά, το blog είναι πολύ wtf.

Το γράφουν και οι ίδιοι άλλωστε:

"ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω της θεματολογίας του, το «Έγκλημα και Τιμωρία» απευθύνεται σε ενηλίκους. Το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες και περιγραφές με βία, αίμα ή/και γυμνό που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. "

Δημοσ.

"ΠΡΟΣΟΧΗ Λόγω της θεματολογίας του, το «Έγκλημα και Τιμωρία» απευθύνεται σε ενηλίκους. Το περιεχόμενο μπορεί να περιλαμβάνει εικόνες και περιγραφές με βία, αίμα ή/και γυμνό που είναι ακατάλληλες για ανηλίκους. "

γαμάτο βλογκ :):)

Δημοσ.

Το πόσταρα και στα βίντεο αλλα είναι πραγματικά κρίμα να μην έχετε δεί τουλάχιστον το πρώτο...

Εξωφρενικά γαμάτη και όμορφη γκόμενα...

Χρησιμοποιεί φανταστικά τα χέρια της...

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο βίντεο.

Δημοσ.

Το πόσταρα και στα βίντεο αλλα είναι πραγματικά κρίμα να μην έχετε δεί τουλάχιστον το πρώτο...

Εξωφρενικά γαμάτη και όμορφη γκόμενα...

Χρησιμοποιεί φανταστικά τα χέρια της...

Τα υπόλοιπα θα τα δείτε στο βίντεο.

Γαμάει η κοπέλα. Τέτοια ταλέντα αξίζουν, όχι όπως πέρσι σε εμάς.

• Members
Δημοσ.

ίσως το αγαπημένο μου blog! το παρακολουθώ εδώ και πολύ καιρό.

Αγαπημένος μου ήρωας ο Carl Panzram (έχει 4-5 posts αφιερωμένα σε αυτόν).

Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα (εγώ και άλλα 3 άτομα) απο το σκουπισμα της αυλής από τα βελλανίδια και τα φύλλα.Και μαζέψαμε 4 σακούλες καρπούς βελλανιδιών τις οποιες θα δώσουμε σε ένα φίλο μας τα οποια θα δώσει στα αγριογουρουνα του για να τραφουν.Και ώς αντάλαγμα θα μας δώσει μπόλικο κρέας αγριογουρουνου για να το φάμε.Τέλος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...