Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
έι, εγώ δεν είχα κάνει χαρ χαρ

(σλίπνοτ, κάτι του Φραγκούλη ήταν, αλλά το έκανε εντίτ ο κατά-συνθήκη-μινάρας)

...XAΡ ΧΑΡ ΧΑΡ

κοίτα ρε που μου μάθανε όλοι το μινάρας... τστστσ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χτες το βράδυ ήμουν τόσο πίτα που ούτε το αμάξι μου δεν μπορούσα να παρκάρω... και σήμερα όλα καλά... άνευ πονοκεφάλου και παρά τις 3,5 ώρες ύπνο σε αρίστη κατάσταση.

Είχα όμως ιδέα για νόμπελ χτες.... μου έστειλα σε email ότι ήθελα να θυμάμαι σήμερα από χτες το βράδυ... που τα βρίσκω ο πούστης!!!

Δημοσ.

αν θες να πεις κάτι Τεο πες το τώρα... σε λίγο θα σωριαστώ από την νύστα στο πληκτρολόγιο και δεν θα το δω.

Δημοσ.
χτες το βράδυ ήμουν τόσο πίτα που ούτε το αμάξι μου δεν μπορούσα να παρκάρω... και σήμερα όλα καλά... άνευ πονοκεφάλου και παρά τις 3,5 ώρες ύπνο σε αρίστη κατάσταση.

Είχα όμως ιδέα για νόμπελ χτες.... μου έστειλα σε email ότι ήθελα να θυμάμαι σήμερα από χτες το βράδυ... που τα βρίσκω ο πούστης!!!

Στην ιδέα σε πρόλαβε ένας συμπαθής mac user, μέλος του φόρουμ μας.

Πρακτικότατο.

(εγώ εγώ)

Δημοσ.
Στην ιδέα σε πρόλαβε ένας συμπαθής mac user, μέλος του φόρουμ μας.

Πρακτικότατο.

(εγώ εγώ)

indeed πρακτικότατο... να βρω και έναν τρόπο να κλείνει το κινητό μου όταν πίνω γιατί την πατάω συχνά... στέλνω μηνύματα και κάνω κλήσεις που δεν πρέπει...

Δημοσ.

Γύρισα από αγγλικά. Από τα καλύτερα φετινά μαθήματα =P Χάσαμε ένα μισάωρο με τον καθηγητή, για να μιλάμε με το τι θέλουμε να ασχοληθούμε, και πως πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Το άτομο(καθηγητής) γαμάει! Το εννοώ =P Βασικά. μέσα σε μιάμιση ώρα που διαρκεί το μάθημα, διορθώσαμε δυόμιση ασκήσεις =P

Τώρα... Άλλο μάθημα, και βαριέμαι!

Δημοσ.

Check dis όουτ.

Έχετε ακούσει για άτομα που φοβούνται τους clowns; Και δε μιλάω για τους τρομαχτικούς που κοιτάζουν περίεργα και έχουν μυτερά δόντια, φοβούνται ακόμα και τους χαμογελαστούς, καλοσυνάτους clowns. Ε λοιπόν, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα πάθαιναν αυτά τα άτομα σε περίπτωση που έβλεπαν από κοντά το συγκεκριμένο clown που όταν δε διασκέδαζε παιδιά και γνωστούς περνούσε την ελεύθερη του ώρα σκοτώνοντας.

john+wayne+gacy.jpg

1135.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...