andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ίσως επειδή αυτες τι μέρες άρχισα να ψάχνω και εγώ για αμάξι αρχίζω και θυμάμαι τι τρέξιμο έχω ρίξει κάμποσα χρόνια τώρα... αλλα τι έιναι αυτό που με κάνει να τρέχω όμως? δεν με ανάγκασε κανένας...αν και είχα και άλλες επιλογές για το πώς θα γυρίσω σπίτι μου..θα μου πέις είναι το τελευταίο λεωφορείο...θα μου πείς ο ομαρ ταρίφ θα μου έτρωγε 7€ στο νερό...αλλά εγώ έτρεξα...αγνοώντας ότι υπηρχε πιθανότητα 10% να πάω απο καρδιά, 40% πιθανότητα να με πατήσει καμια νταλίκα σε κανά παράδρομο έτσι όπως πήγαινα τέζα, 50% να το χάσω...και όμως έφτασα στην στάση μόνο με το κορδόνι του αριστερού παπουτσιού λυτό που μόλις το είδα δεν πρόλαβα να το δέσω γιατί ήρθε το όχημα... τέλος πάντων φιλοσοφίες τέλος για σήμερα...άουτ.
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ο χρήστης Endlösung λέει:να σου πω ρε συ Ο χρήστης Endlösung λέει: ενας ΓΚΕΗ Ο χρήστης Endlösung λέει: ωραια; Ο χρήστης Endlösung λέει: λες να τον παιζει στον καθρεφτη; Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Χμμμ Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Είναι μια καλή ερώτηση. Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Πιθανόν Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Αλλά από την άλλη δεν ξέρω Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Αλλά το πιθανότερο θα έλεγα ναι Για τοποθετηθείτε. Οι γκέη της παρέας θα προτιμηθούν.
teo64x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 αλλά εγώ έτρεξα...αγνοώντας ότι υπηρχε πιθανότητα 10% να πάω απο καρδιά, 40% πιθανότητα να με πατήσει καμια νταλίκα σε κανά παράδρομο έτσι όπως πήγαινα τέζα, 50% να το χάσω... Ανδρέα, έχεις περάσει πιθανότητες;
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Για τοποθετηθείτε. Οι γκέη της παρέας θα προτιμηθούν. Ο χρήστης Endlösung λέει: δεν απανταει κανεις Ο χρήστης Endlösung λέει: φοβερο. Ο χρήστης Endlösung λέει: φοβερο Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Αδερφάρες όλοι. Ο χρήστης Endlösung λέει: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΡΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΕΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Ο χρήστης Dark Passenger λέει: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ; Ο χρήστης Endlösung λέει: ΕΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: ΕΕΕΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: WASHCLOUD! Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Θα ενθουσιαστεί.
status Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ο χρήστης Endlösung λέει: δεν απανταει κανεις Ο χρήστης Endlösung λέει: φοβερο. Ο χρήστης Endlösung λέει: φοβερο Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Αδερφάρες όλοι. Ο χρήστης Endlösung λέει: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΡΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΕΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Ο χρήστης Dark Passenger λέει: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ; Ο χρήστης Endlösung λέει: ΕΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: ΕΕΕΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: WASHCLOUD! Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Θα ενθουσιαστεί. Συνεχές Εναλλασσόμενο κ οι καθρεπτοπουστές ;ρ
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 όχι, παραλληλίζεται με το τρέξιμο που ρίχνω πίσω απο το λεωφορείο όταν με έχει περάσει ήδη... ...ήταν μια φορά ένας andreapaog328, σ' ένα λεωφορείο με μια φίλη του. Το λεωφορείο καθυστερούσε, καθυστερούσε πολύ, σταματούσε σε κάθε στάση, κόσμος ανέβαινε, κόσμος κατέβαινε, το λεωφορείο ξεκινούσε, αλλά μετά από λίγο σταματούσε στην επόμενη στάση, κόσμος κατέβαινε, κόσμος ανέβαινε. Κι ο andreapaog328 όλο ξεφυσούσε, γκρίνιαζε, παραπονιόταν, έριχνε εσωτερικές χριστοπαναγίτσες και γαμηδοσταύρουδα, εσωτερικά κι αυτά. Φαινόταν όμως στο πρόσωπό του, ότι αυτή η μεγάλη πόλη τον είχε κουράσει αφάνταστα, με τα αργά λεωφορεία της, με τον πολύ τον κόσμο της - κι έχανε κι ο βάζελος. Σε κάποια φάση, ένα από 'κεινα τα εσωτερικά γαμοσταυρούδια, σκαρφάλωσε στον φάρυγγά του, και περίμενε τον andreapaog328 ν' αναπνεύσει. ...Με το που άνοιξε το στόμα ο andreapaog328, αυτό πήδηξε έξω - κατευθείαν μέσα στο αυτί της φίλης του andreapaog328. Αυτή, ενοχλημένη (διότι ως γνωστό αι γκόμεναι δεν έχουσιν υπομονήν), γύρισε στον andreapaog328 και του είπε : "...ντάξει, μεγάλε, άμα δε σ' αρέσει και ζορίζεσαι, γιατί δεν πας με τα πόδια;" Τότε ο andreapaog328 που δεν περίμενε την απρόσμενη αυτή εξέλιξη του μικρού δράματος των μέσων μαζικής μεταφοράς που ζούσε, έσφιξε την χειρολαβή, και της απάντησε "χα, κοίτα να δεις, σε πάω ένα στοιχηματάκι, ότι στη στάση του σουβλατζίδικου προλαβαίνω να κατέβω, να πάρω ένα με απ' όλα και κρεμμύδι, να συνεχίσω να περπατάω τρώγοντάς το, και στην επόμενη στάση να ανέβω κύριος στο λεωφορείο". "Μέσα" είπε η φίλη του, "θα μου κάνεις τα ψώνια του σούπερμάρκετ για ένα μήνα άμα χάσεις". "Πήγε - κι εσύ θα μου μαγειρεύεις κάθε βράδυ" είπε ο andreapaog328. "ΟΚ" είπε η φίλη του και ανασήκωσε την τσάντα της στον ώμο. Στην στάση του σουβλατζίδικου, ο andreapaog328 άφησε τα δάχτυλα να γλιστρίσουν από τη χειρολαβή, και με μερικές αποφασιστικές δρασκελιές βρέθηκε μπροστά στον υπάλληλο και του παρήγγελνε ένα σουβλάκι με γύρο με απ' όλα και κρεμμύδι. ... Το πιτόγυρο ήταν υπέροχο, φουλ στις βιταμίνες και τα μεταλλικά άλατα, κυρίως στα μεταλλικά άλατα, και ο andreapaog328 πετούσε την μουσκεμένη χαρτοπετσέτα στον κάδο αριστερά του στο πεζοδρόμιο, όταν πρόσεξε ότι στην επόμενη στάση βρισκόταν μόνο μια γιαγιά, η οποία με ένα θεαματικό σάλτο βρέθηκε εντός του λεωφορείου του οποίου οι πόρτες αγκάλιασαν την είσοδό της, και αυτό ξαναξεκίνησε. Κι ο andreapaog328 βάλθηκε να τρέχει, γιατί η επόμενη στάση βρισκόταν στα 500 μέτρα. Το πιτόγυρο, ανακατεμένο με μπινελίκια, όλο κι ανέβαινε στον λαιμό του andreapaog328, αλλά δε μπορούσε να κάνει κι αλλιώς, γι' αυτό και ο andreapaog328 συνέχισε να τρέχει. ...500 μέτρα πιο κάτω, η γιαγιά πήδηξε έξω απ' το λεωφορείο με την ίδια χάρη με την οποία είχε επιβιβαστεί, και συνέχισε την πορεία της προς ένα στενό δρομάκι, με το χαρακτηριστικό εκείνο αργόσυρτο γεροντικό βήμα. Ξεθεωμένος ο andreapaog328, σύρθηκε σχεδόν μέσα στο λεωφορείο μετά την αποβίβαση της γιαγιάς, και πλησίασε τη φίλη του η οποία κοίταζε προς το μέρος του με ένα βλέμμα όπως αυτό που έχει κάποιος που μόλις έμαθε ότι διορίστηκε καθηγητής στο δημόσιο. Ο andreapaog328 έπιασε τη χειρολαβή καθώς το λεωφορείο ξαναξεκίνησε, και μετά από 2 λεπτά απόλυτης σιωπής, γύρισε και κοίταξε στο πρόσωπο τη φίλη του : "-...ένα φιλάκι τουλάχιστον;" "-όχι, γιατί έχεις φάει κρεμμύδι - και να ξέρεις ότι σερβιέτες θα μου παίρνεις έξτρα slim. Πρόσεξε, όχι slim - έξτρα slim". edit : ...απ' ότι μόλις είδα, δεν είχα μόνο εγώ κέφια για γράψιμο απόψε.....
giorgos147 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Για τοποθετηθείτε. Οι γκέη της παρέας θα προτιμηθούν. Χμ... Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται. Και όποιος ψάχνει κάτι για κάποιο θέμα, αυτό το θέμα τον έχει πωρώσει, και ποθεί να το αποκτήσει. Χμ Υ.Γ. Άντε με σένα ρε Luci. Μετά τη κατσίκα, λογικό είναι το αρρωστημένο σου μυαλό να πάρει άλλη στροφή και να ψάχνει αλλού το other half του. Αλλά, από τον παππούλα, δε το περίμενα. Ειλικρινά, δε το περίμενα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:57 ---------- Καληνύχτα. Έχω να σηκωθώ 8 παρά πέντε, για να κάνω αγγλικά για το μάθημα που έχω στις 10.
soturin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ο χρήστης Endlösung λέει:δεν απανταει κανεις Ο χρήστης Endlösung λέει: φοβερο. Ο χρήστης Endlösung λέει: φοβερο Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Αδερφάρες όλοι. Ο χρήστης Endlösung λέει: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΡΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΝΕΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΡΕΥΜΑ. Ο χρήστης Dark Passenger λέει: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ; Ο χρήστης Endlösung λέει: ΕΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: ΕΕΕΕ Ο χρήστης Endlösung λέει: WASHCLOUD! Ο χρήστης Dark Passenger λέει: Θα ενθουσιαστεί.
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 teo δε θέλω να σε χαλάσω (κατά ένα περίεργο βέβαια τρόπο, το χαίρομαι), αλλά σε πρόλαβε ο FarCry το παρακατω ειναι χρησιμο για τον washcloudBEWARE!!! το έκανα λοιπόν quote πριν το δει ο FarCry και το κάνει αυτός (...όχι ότι θέλω να τον χαλάσω, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο το χαίρομαι...)
teo64x Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δεν παρακολουθώ εκείνο το thread, για να πω την αλήθεια. Όπως και να 'χει, καταλαβαίνεις ότι η καριέρα σου τελειώνει. (Κατά ένα περίεργο τρόπο, το χαίρομαι, χαρ χαρ.)
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Αγαπάμε YouTube. Περιμένω εναγωνίως να μάθω ποια τραγούδια εννοεί.
washcloud Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 έι, εγώ δεν είχα κάνει χαρ χαρ (σλίπνοτ, κάτι του Φραγκούλη ήταν, αλλά το έκανε εντίτ ο κατά-συνθήκη-μινάρας) ...XAΡ ΧΑΡ ΧΑΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.