liopyr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ο καθημερινός χρόνος που βλέπω τηλεόραση, είναι τα δευτερόλεπτα που χρειάζομαι από την στιγμή που θα την ανοίξω μέχρι να πατήσω 3 κουμπιά να πάρει σήμα από το hdmi. Ε, λοιπόν είχα την τιμή να τον πετύχω live.
minarokeftes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ρε guys κανας που αγόρασε απο eastbay???
andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 έκανα 500μ τρέξιμο για να προλάβω το διαολεμένο λεωφορείο...δεν νιώθω τα πόδια μου τώρα...
andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ναι ναι ευτυχώς δεν κυνήγαγα...αλλά το τρέξιμο...ειδικά μετα το πιτόγυρο ήταν θανατηφόρο.
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Γενικά, είσαι ευχαριστημένος με τη ζωή σου;
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Θεωρείς πως η πορεία σου στον κόσμο παραλληλίζεται με το τρέξιμο να προλάβεις ένα λεωφορείο πριν σε προσπεράσει;
teo64x Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Άλλος ένας που έχασε τη μάχη με το θάνατο στο οφφτόπικ.
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 έκανα 500μ τρέξιμο για να προλάβω το διαολεμένο λεωφορείο...δεν νιώθω τα πόδια μου τώρα... αφού δεν είσ' ο ΤhReSh, τί στεναχωριέσ' ; ναι ναι ευτυχώς δεν κυνήγαγα...αλλά το τρέξιμο...ειδικά μετα το πιτόγυρο ήταν θανατηφόρο. (...και μετά παραπονιούνται που τα εμφράγματα θερίζουν και στους 20άρηδες...)
andreapaog328 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Θεωρείς πως η πορεία σου στον κόσμο παραλληλίζεται με το τρέξιμο να προλάβεις ένα λεωφορείο πριν σε προσπεράσει; όχι, παραλληλίζεται με το τρέξιμο που ρίχνω πίσω απο το λεωφορείο όταν με έχει περάσει ήδη...
minarokeftes Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 όχι, παραλληλίζεται με το τρέξιμο που ρίχνω πίσω απο το λεωφορείο όταν με έχει περάσει ήδη... Ρε βούτα απο την αδερφή σου το όχημα!!!!!
status Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 όχι, παραλληλίζεται με το τρέξιμο που ρίχνω πίσω απο το λεωφορείο όταν με έχει περάσει ήδη... Ειλικρινά, κάθε μέρα σε βλέπω κ κυνηγάς αυτό το διαολεμένο το λεωφορείο, πάρε κανένα μεταφορικό όχημα να μην το έχεις ανάγκη, ώρες ώρες νομίζω ότι δεν είσαι άνθρωπος, αλλά σκύλος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.