eSATA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 όχι, ενσωματωμένη στο laptop...οι drivers των xp δεν μου δουλεύανε και περίμενα σαν καλό παιδί να βγάλουν για vista out. εγω φαίνεται ειμαι τυχερος δεν εχω βαλει καν drivers στο λαπτοπ τα αναγνωρισαν τα 7:p
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ...ο μόνος τρόπος άλλωστε για να εκνευριστεί ο Αλέκος μας , είναι θηλυκό να του ζητήσει σεξ xo xo xo... όχι όλες. Αλλά σε κάποιες συγκεκριμένες ναι... είναι αλήθεια.
eSATA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρισπέκτ. +1:p ,,,,,,,..,.,.,.,. σας αρεσει η serena williams;
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 σας αρεσει η serena williams; Τρικ κουέστιον ιζ δις? =P Νόου, σιζ νοτ μάι... Γιου νόου... Σι ιζεντ ιν μάι σελεξιονς. =)
eSATA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Έγκλημα στου Χαροκόπου - 6.1.1931 Ο Μίμης Αθανασόπουλος δολοφονείται από την πεθερά του και τον ανιψιό της και στη συνέχεια έκαψαν,τεμάχισαν το πτώμα και το πέταξαν σε σακιά στον Κιφησό. Είναι ένα από τα στυγερότερα εγκλήματα του περασμένου αιώνα. Ο Ιάκωβος Μοντανάρης έγραψε αυτό το τραγούδι κατά τη διάρκεια της δίκης και γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία κι ενώ σε όλη την Ελλάδα εκείνη την εποχή υπήρχαν 1.000 γραμμόφωνα ο δίσκος πούλησε 10.000 αντίτυπα (Τα νούμερα είναι ενδεικτικά) απιστευτο... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=gvOtBcrWWgQ[/ame] Τρικ κουέστιον ιζ δις? =PΝόου, σιζ νοτ μάι... Γιου νόου... Σι ιζεντ ιν μάι σελεξιονς. =) μη γραφετε ετσι ρε.... μου τη δινει να κανω δυο λεπτα να διαβασω μια γραμμη ποστ
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 [/color] μη μιλατε ετσι ρε.... μου τη δινει να κανω δυο λεπτα να διαβασω μια γραμμη ποστ Μία είναι η λύση: Μη μας δίνεις σημασία =)
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Γκόου του χελ Εν τω μεταξύ... Έχεις εγγραφεί τον Ιανουάριο του 2009, και νιώθω οτι ήσουν ήδη εδώ πριν έρθω εγώ =P
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τώρα αυτό είναι απλή τύχη;! Μπαίνω εδώ, και βλέπω 47 Σχόλια Νομίζω οτι βρήκα τον τυχερό μου αριθμό...
eSATA Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εν τω μεταξύ... Έχεις εγγραφεί τον Ιανουάριο του 2009, και νιώθω οτι ήσουν ήδη εδώ πριν έρθω εγώ =P η αλήθεια είναι ότι σας παρακολουθούσα καιρό
giorgos147 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 η αλήθεια είναι ότι σας παρακολουθούσα καιρό Βρε άντε γκόου του χελ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.