firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Οι πινακίδες στα καταστήματα "Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων" είναι νόμιμες; Αν αγοράσω ένα προϊόν και δεν το ανοίξω καθόλου ή το προϊόν δεν κάνει αυτό που πρέπει μπορώ να πάρω το ποσό πίσω και όχι πίστωση; Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος;
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ήταν μια αποτυχημένη πλάκα, εντάξει;;; Χμ. Ο Alexzzz θύμωσε, ορ ιτς μάι αιντία;
Achilles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το συγκεκριμένο χρώμα με άλλον δεν ταυτίζεται; Έχασα κάτι; /me κοιτάει τον αποπάνω Αλέκος είναι μόνο μια ένας.
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χμ. Ο Alexzzz θύμωσε, ορ ιτς μάι αιντία; ου ναι. βράζει, κι εγώ τον ξαφρίζω
eSATA Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 1) Όχι αν έχει στάμπα την Ντόρα την εξερευνήτρια.2) Μπορείς να τα αφήσεις "κάβα". 3) Δίπλα από εκεί που πουλάνε μαλλί της γριάς. Ελπίζω να βοήθησα. thx! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 /me κοιτάει τον αποπάνω me πάλι σφυρίζει αδιάφορα... Χμ. Ο Alexzzz θύμωσε, ορ ιτς μάι αιντία; όχι ρε... ήταν με φωνή γρήγορη για να καλύψεις κάποια γκάφα...
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ...ο μόνος τρόπος άλλωστε για να εκνευριστεί ο Αλέκος μας , είναι θηλυκό να του ζητήσει σεξ ...κανόνισε ν' αντιδράσεις εσύ, και βγάζω στη φόρα ένα κάρο σχετικά λινκς που έχω φυλαγμένα καιρό τώρα
jason_rethymno Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Τί έγινε ρε παιδιά? Τί ήταν άυτό το" Βαδιζουμε σαν το twiter υπομονή λιγη ώρα ακόμα"?
pappous_soulis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 μετά απο πόσο καιρό...? Μια βδομάδα και κάτι.
andreapaog328 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 όχι, ενσωματωμένη στο laptop...οι drivers των xp δεν μου δουλεύανε και περίμενα σαν καλό παιδί να βγάλουν για vista out.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.