Achilles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μην εκδηλώνεσαι τόσο και μας πιάσουν στο στόμα τους οι γνωστοί άγνωστοι... Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου λείψατε πολύ... Ειδικά εσύ. Wash, δεν είναι καλό να τον "κρατάς" γενικώς... Πρέπει και να τον "δίνεις" που και που.
teo64x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 να είπε κάτι έξυπνο η 64μπιτη μινάρα, Nigger nigger nigger my nigger nigger. [Νίγκερ]
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Wash, δεν είναι καλό να τον "κρατάς" γενικώς... Πρέπει και να μου τον "δίνεις" που και που. fixed σουτ! Εσύ μας τα 'μαθες αυτά!
Achilles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Με έστειλες αδιάβαστο.- Στο χρωστάω μικρέ car...ιόλη
jason_rethymno Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πρώτος teo64x με 9Καλύτερο combo teo64x με 4 Σημαντικότερα get: 10.000 - andreapaog328 20.000 – Toufas 30.000 – alexzzz 40.000 - jason_rethymno 50.000 – klainmaingr (ένα έχει ο πόστης στο 50.000 το έκανε) και ακόμα είναι 4... δεν περνάει η πουτάνα η ώρα σήμερα... Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είμαι στη λίστα !!
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 να πουλήσει το igay του ο klain, Δεν φταίει κανείς.. Εγώ φταίω που ρώτησα το πουλόπομ αν ζείς η αν τα τίναξες.. Βλέπω το πρώτο σου πόστ μετά απο καιρό και συνειδητοποιώ οτι μάλλον θα έπαιρνα την κουρτίνα 2 Ήρθε και ο antonl σήμερα... Μλκες ζούμε μεγάλες στιγμές
Achilles Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ...συνειδητοποιώ οτι μάλλον θα έπαιρνα την κουρτίνα 2 ... Προκαλείς την απάντησή μου... Αλλά επειδή βαριέμαι σε παραπέμπω εδώ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:09 ---------- πούλα το macbook να ολοκληρωθούν... :lol: Epic WIN !!!!!
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ...κάτι μου λέει Κλάιν πως δεν πρόσεξες ΚΑΙ αυτό : Τρέχω σαν τον klain. ...έλα τώρα, λες και δεν ξέραμε ότι θα μας αρχίσει στις γρήγορες με το που θα ερχόταν... Αλλά τί να κάνεις...
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Για δες που με το που μπήκε ο Αχιλλέας, έγραψαν τόσες σελίδες! Ολέ, ολέ, ολέ! Δεν κάνατε έτσι, ούτε όταν πιάσατε τον Alexzzz να δοκιμάζει τα ροζουλιά βρακάκια της κολλητής του!
antonl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 [...] ...να μην τον κρατάμε όμως ε! Μανία να μας διώξεις όλους εσύ. [...]Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου λείψατε πολύ... Ειδικά εσύ. [...] Το συγκεκριμένο χρώμα με άλλον δεν ταυτίζεται; Έχασα κάτι; /me κοιτάει τον αποπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.