Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
PaokToTheBone, πάει ο Ζαγόρ;

Ζαγοράκης μπάρμπα...

οταν λες παει?Δεν εχω ακουσει τπτ εδω και μια βδομαδα για τον ΠΑΟΚ γιατι δουλευω πρωι-απογευμα μεχρι να αρχισω τα εργαστηρια στην σχολη κ ετσι χα8ηκα λιγο...

Κατσε να παω να ενημερω8ω....

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε συ γιωργη αν ειναι να νυσταζεις και να βαριεσαι ολη μερα...εχεις σκεφτει μηπως φταινε τα ξενυχτια;

καθημερινα παιρνω φραπε απο ενα αναψυκτηριο με ονομα ''To Νηστικο Αρκουδι''...δουλευουν μονο γυναικες εκει και πολλες μικρες....δεν ειναι τυχαιο το ονομα:P

@alex εγω τι get ειχα κανει; μου θυμιζεις;:o

Δημοσ.

Όταν βλέπεις τον παρεδώσε να γράφει λέξεις όπως "έκκληση", "παρακαλείσθε", "προτείνω" με bold, έχεις γνωρίσει το φόβο.

Δημοσ.
Όταν βλέπεις τον παρεδώσε να γράφει λέξεις όπως "έκκληση", "παρακαλείσθε", "προτείνω" με bold, έχεις γνωρίσει το φόβο.

...που να δεις τον nickarmy να γράφει λέξεις όπως "αετός", "αδράχτι", "λιμενοφυλάκας", "νυχοκόπτης", "μπρελόκ", "ανεμογκάστρι", "Αβεσσαλώμ", "ιστιοπλόος" και "χωρίστρα"...

Τρόμος.

...μόνο τον parsifal περιμένω να το πιάσει αυτό...

Δημοσ.
...που να δεις τον nickarmy να γράφει λέξεις όπως "αετός", "αδράχτι", "λιμενοφυλάκας", "νυχοκόπτης", "μπρελόκ", "ανεμογκάστρι", "Αβεσσαλώμ", "ιστιοπλόος" και "χωρίστρα"...

Τρόμος.

...μόνο τον parsifal περιμένω να το πιάσει αυτό...

Ναι μιάς και των υπολοίπων μας τα μάτια δεν πονάνε όταν διαβάζουμε τα παραπάνω :P

Δημοσ.
Θεολόγος.

Σε ηλεκτρονικούς των Τ.Ε.Ε.

Καλά κ εγώ λέω ότι είμαι πιανίστας σε μπουρδέλο αλλά δε το κάνω ζήτημα:Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...