alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μόνο εγώ κάνω λίστες george... μόνο εγώ βαριέμαι τόσο στην δουλειά... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:30 ---------- Hard worker is hard. [δε γκέιμ] ετς... ετς...
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ελλάς το μεγαλείο σου! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:34 ---------- Τι cloud computing κ μαλακίες δηλαδήςς ς ς ς ς:Ρ
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ουφ... Σήμερα ήταν μια καλή μέρα 5gay get χααχχααχ:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Νυστάζω. Σήμερα ήταν άλλη μία χάλια μέρα στο σχολείο όπως και οι άλλες δύο μέρες που πέρασαν. Δεν έχει να κάνει με καθηγητές/βιβλία/μάθημα κ.λπ. --------------------------- Σήμερα ο πληροφοριακός, μας έβαλε και μας έμαθε κάποιες εντολές σε Logo. Κάνουν Logo στα σχολεία;
andreapaog328 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα ο πληροφοριακός, μας έβαλε και μας έμαθε κάποιες εντολές σε Logo. Κάνουν Logo στα σχολεία; άμα σας τις έκανε αυτός, σωθήκατε...
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 άμα σας τις έκανε αυτός, σωθήκατε... Ωχ, μαλακία έγραψα Συγχώρα με. Τις τελευταίες μέρες είμαι σε φάση "Τι να κάνω;".
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σε τι; Microworlds; Ναι. Σε MicroWorlds Pro. Αλλά από ο,τι τον έκοψα, δε ξέρει από Logo =P Τον ρώτησα κάτι μόλις τελειώσαμε, και μου λέει "Χμμ, αυτό δε το έχω κοιτάξει. Άλλωστε είναι για πιο μετά στην ύλη. Θα το κοιτάξουμε αργότερα". Η ερώτηση μου ήταν μια απλή απάντηση με Ναι ή Όχι.
teo64x Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το "Χμμ, αυτό δεν το έχω κοιτάξει" μου θυμίζει σε ύφος το "Χμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικά στο μήνυμά σας;". Μήπως σου κάνει ο Hal;
little loulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 τελικα το spamαρισμα κουραζει.. the end
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Το "Χμμ, αυτό δεν το έχω κοιτάξει" μου θυμίζει σε ύφος το "Χμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικά στο μήνυμά σας;". Μήπως σου κάνει ο Hal; Θέλω να φωνάξω αυτή τη στιγμή το επώνυμο του καθηγητή, αλλά δε μπορώ. Πάντως, σίγουρα δεν είναι ο Hal.
giorgos147 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Φαντάζομαι πως είναι Halης... Πάντως, παίζει να κάνει και τη βόλτα του εδώ μέσα που και που Ε, ψιτ. Αν είσαι στο γυμνάσιο Αρτάκης, φανερώσου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.