Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αυτό το βίντεο -> ΒΙΝΤΕΟ .. (ντοκ. απο Εξάντα) μας δείχνει μια ωραία ιστορία.

Εγώ δεν μένω στα κλισέ της κόκας και τα συναφή αλλα σε ένα γεγονός που με σόκαρε και το οποίο φαίνεται μέσα απο το ντοκυμαντερ.

22χρονη επαγγελαμτιας δολοφόνος μέσα απο μια ιστορία με στρατιωτικούς , παραστρατιωτικούς και ανταρτες , με καμια 20αρια θύματα στο ενεργητικό της. Προτιμάει μια σφαίρα στο κεφάλι παρα το μαχαίρι, σε μια αποστολή της δε αναγκάστηκε να στείλει μια γνωστή της , για την οποία λυπηθηκε ωστέ έπρεπε αργότερα και βγάζοντας την κουκουλα απο το κεφάλι να την επισκεφτεί στην ,..κηδεία της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανώς και τον δώσανε. Νομίζω πολλούς μας έχει σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο ή κλήση. Δε νομίζω να κοίταζαν σε κανέναν κάτω απο τα καθίσματα κτλ.

Εξαρτάται για τι ψάχνουνε και πόσο ύποπτος τους φαίνεσαι.Προσωπικά τις τρεις απ'τις δέκα φορές που με ελέγξανε αστυνομικοί ήταν για ουσίες και στις 2 από αυτές το μόνο μέρος που δεν ψαχούλεψαν ήταν ο κ@λος μου.Απλά πρέπει να ήταν εξαιρετικά γκαντέμης ή αφελής να την πάθει με τέτοια ποσότητα πάνω του τυχαία και όχι από καρφωτή, αν υποθέσουμε ότι ήταν για προσωπική χρήση και ότι συνήθως θα είχε 2-3 γραμμάρια μαζί του το πολύ.

Καλημέρα, επειδή καταστεναχωρήθηκα που βρήκαν κόκα σε ηθοποιό, εξεπλάγην θα τολμούσα να πω :P είπα να παραγγείλω και εγω παπουτσάκια!

Όποιος ξέρει τις αντιστοιχίες στα νούμερα uk vs european ας ρίξει μια ματιά να μου πεί αν αυτό που βρήκα είναι σωστό!

http://209.85.135.104/search?q=cache:BzIN9jmx5VoJ:www.dancesport.uk.com/shoes/conchart.htm+shoes+uk+sizes+vs+european&hl=el&ct=clnk&cd=2&gl=gr

(μην παραγγείλω παπούτσι και μου βγει δεξαμενή, δεν κάνει ;))

"Αγαπητοί αναγνώστες,

Τα περιοδικά ********** και ************ και η εταιρεία ******** σας προσκαλούν σε ένα πρωτότυπο κυνήγι "λαγγού"."

Ψήνεται κανείς άλλος για κυνήγι λαγγού;

Μήπως εννοεί κυνήγι του mr-magoo.jpg

Στη σύλληψη δύο ανήλικων και ενός 23χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία στη Γλυφάδα μετά από συμπλοκή νεαρών που ανήκουν σε διαφορετικές τάσεις της μόδας. Όπως έγινε γνωστό τουλάχιστον 20 νεαροί, αγόρια και κορίτσια, που ανήκουν στην τάση «emo», επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο μαθητές στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, καθώς όπως ισχυρίστηκαν δεν τους άρεσε η εμφάνιση τους.

Αιτία της αντιπαράθεσης και της επίθεσης ήταν το ότι οι δύο μαθητές ανήκαν –όπως υποστηρίχθηκε- στην τάση «trendy».

Η αστυνομία συνέλαβε ένα 15χρονο, έναν 16χρονο και έναν 23χρονο, ενώ προβληματίζεται έντονα για αυτή τη νέα μορφή νεανικής εγκληματικότητας που έκανε την εμφάνιση της στα νότια προάστια της Αθήνας.

απο το cosmo

Δεν το ηξερα οτι οι τρεντυ, ειναι αντιπαλοι των εμο. Underwold την ειδανε;;

Trendy vs Emo ... FIGHT!

Όσοι ήταν σήμερα στο underground από 12.30 και μετά, απόλαυσαν τις καταπληκτικές μου μουσικές επιλογές καθώς και των γκομενακίων που έκαναν παραγγελιές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...