Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
klain, δε γίνεται. Θέλει SQL query και δεν έχω πρόσβαση σε τόσο low-level φορουμο-πράματα. Ίσως με την Εκτενή Αναζήτηση βγάλεις άκρη, χρησιμοποιώντας τις συνθήκες που έχει ώστε να διαμερίσεις κατάλληλα σε «ξένα» μεταξύ τους υποσύνολα το σύνολο των posts που έχεις στο Μπλα Μπλα (wat?)

και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες... τζάμπα δεν γίνεται τίποτα... ρίξε κάτι να σε εξυπηρετήσουμε...

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ όταν διάβασα το "SQL query" και το "ξένα μεταξύ τους υποσύνολα" αυτό κατάλαβα. Τίποτα δε γίνεται χωρίς λίγο αιθέριο έλαιο στις μέρες μας.

Δημοσ.
C-C-COMBO BREAKER!

klain, δε γίνεται. Θέλει SQL query και δεν έχω πρόσβαση σε τόσο low-level φορουμο-πράματα. Ίσως με την Εκτενή Αναζήτηση βγάλεις άκρη, χρησιμοποιώντας τις συνθήκες που έχει ώστε να διαμερίσεις κατάλληλα σε «ξένα» μεταξύ τους υποσύνολα το σύνολο των posts που έχεις στο Μπλα Μπλα (wat?)

Orait... Thnx για τον κόπο..

:-)

το βράδυ αριστοτέλους με τσιμισκή γωνία στην 3η κολώνα θα κρατάω ένα μαύρο χαρτοφύλακα

Δημοσ.

Αχάριστοι! Να φύγετε κύριοι, να πάτε σε άλλον σμοντ! Προτείνω τον Περαδώθε που ζαχαρώνει και νέο MacBook Pro, απ' ό,τι έχει πάρει το αυτί μου...

Δημοσ.
και σε περίπτωση που δεν κατάλαβες... τζάμπα δεν γίνεται τίποτα... ρίξε κάτι να σε εξυπηρετήσουμε...

Ναι, κι εγώ όταν διάβασα το "SQL query" και το "ξένα μεταξύ τους υποσύνολα" αυτό κατάλαβα. Τίποτα δε γίνεται χωρίς λίγο αιθέριο έλαιο στις μέρες μας.

βγες τωρα να τους διαψευσεις parsi...!:P

Δημοσ.
Αχάριστοι! Να φύγετε κύριοι, να πάτε σε άλλον σμοντ! Προτείνω τον Περαδώθε που ζαχαρώνει και νέο MacBook Pro, απ' ό,τι έχει πάρει το αυτί μου...

Xm... Δεν είναι κακή ιδέα ;p και γώ θα χτυπήσω ένα imac προς τα χριστούγεννα. Μπορεί να μας κάνουν τιμή :o

Btw την αφορμή για την ερώτηση την πήρα απο εδώ

#ρανδομ πόστ

:P

Δημοσ.

προειδοποίηση για τις τιμές του είναι αυτό;

---

ας πούμε και τίποτα σοβαρό

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2942688#post2942688

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:25 ----------

Xm... Δεν είναι κακή ιδέα ;p και γώ θα χτυπήσω ένα imac προς τα χριστούγεννα. Μπορεί να μας κάνουν τιμή :o

έχασα και την τελε ελπίδα μου για τον κλαϊν πλέον...

Δημοσ.

έχασα και την τελε ελπίδα μου για τον κλαϊν πλέον...

Το πρόβλημα μου είναι με λειτουργικά εκτός windows καθώς δεν υπάρχουν raid drivers για Linux και hackintosh για το raid της μητρικής μου. Αυτός είναι ένας μεγάλος βραχνάς όταν θέλω να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.

Μα η χαρά δεν τον αφήνει... :P

Δημοσ.
Btw την αφορμή για την ερώτηση την πήρα απο εδώ

#ρανδομ πόστ

:P

Ε, το μέλος in question είχε όλα κι όλα 20 posts. Κάνοντας κλικ στο nick του και επιλέγοντας «Εύρεση όλων των μηνυμάτων από τάδε», εμφανίζονταν και τα 20. Ο μέγιστος αριθμός αποτελεσμάτων που εμφανίζει αυτή η αναζήτηση είναι 500. Εσύ έχεις πάνω από 500 στο OOT (όχι σε όλο το Μπλα Μπλα) μόνο τον τελευταίο χρόνο! όπως και πολλοί άλλοι post-ηδες, είμαι σίγουρος. Εγώ έχω 287!.

Τέλος πάντων, αφήστε τώρα τις post-ιες και πάμε για το 50K GET! deliberate contradiction is deliberate...

Δημοσ.

ναι... τώρα που το ξαναβλέπω καταλαβαίνω ότι όση δεν ξέρουν την σχέση του κλαϊν με το α) μακ, β) wii γ) winnie the pooh μπορούν να το καταλάβουν αλλιώς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...