little loulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 τι ακριβως θα μου μαθει αυτο? να σταματησω να βγαινω? ξεχασα να πω πως ειχε και σηκωμενο το γιακα απο το πουκαμισο.. 45χρονος πρεπει να ηταν...καθοταν ακριβως απεναντι μου..μεχρι που αλλαξα θεση..δεν αντεξα
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ω θεοί... Τίποτα νόμιζα οτι η περιγραφή που έκανες είναι κανένας που ζεί ανάμεσα μας (εδώ) και σκιάχτηκα
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Όλα τα μέλη του insomnia έχουν γούστο, δε θα μπορούσε να είναι κάποιος από εδώ. Μα πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι το μαύρο-άσπρο είναι αυτοκτονικός συνδυασμός; Φωτιά στο κιτσαριό.
little loulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Όλα τα μέλη του insomnia έχουν γούστο.. seriously...what???
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 seriously...what??? :lol: Oh how i love Muse... Δίνω δεξί νεφρό για συναυλία asap...
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 seriously...what??? Well, μέχρι να τους δεις από κοντά (όλους) that is. Oh how i love Muse... Δίνω δεξί νεφρό για συναυλία asap... Η πικρή αλήθεια είναι ότι με τη δημοτικότητα τους και τις τιμές των εισιτηρίων, ένα νεφρό δε φτάνει.
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ok.. 2... Είναι ελάχιστα τα συγκροτήματα για τα οποία θα έκανα σαν 15χρονο για να πάω... Οι muse είναι ένα απο αυτά.. Tool απο πίσω και πάνω απο όλους και όλα και τους 12 θεούς, οι soad (πούστη serj που ψωλάρεις γ@μώ τη μάνα σου και δεν κάνατε συναυλία στην ελλάδα πριν διαλυθείτε ζώα) > Slipknot δές κάτι ενδιαφέρον... Σε ρίχνω ΑΚΡΙΒΩΣ 100 πόστ.
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ok.. 2... Είναι ελάχιστα τα συγκροτήματα για τα οποία θα έκανα σαν 15χρονο για να πάω... Οι muse είναι ένα απο αυτά.. Tool απο πίσω και πάνω απο όλους και όλα και τους 12 θεούς, οι soad (πούστη serj που ψωλάρεις γ@μώ τη μάνα σου και δεν κάνατε συναυλία στην ελλάδα πριν διαλυθείτε ζώα) > Οι Tool είναι πράγματι ένα συγκρότημα για το οποίο θα πούλαγα το νεφρό του διπλανού για να πάω. Έχουν έρθει βέβαια εδώ (στο πρόσφατο παρελθόν πάντα), τη μία με εισιτήριο σε ξεφτιλισμένη τιμή. Αλλά πρέπει να είχαν παίξει και σε ξεφτίλα χώρους, τη μία φορά τουλάχιστον. Οι soad είχαν έρθει μια φορά ως support στους slayer και τους πέταγαν μπουκάλια, γιουχάρανε, τέτοια φάση. Επειδή τότε ήταν ψιλοάγνωστοι, στην πορεία που γίνανε πιο γνωστοί και πολλοί από αυτούς που τους πέταγαν μπουκάλια ίσως να παρακαλούσαν να έρθουν, δεν το έκαναν. Χοχο, τραγική ειρωνεία. Slipknot δές κάτι ενδιαφέρον...Σε ρίχνω ΑΚΡΙΒΩΣ 100 πόστ. 1000 εννοείς και shame on you, είσαι μέλος απ' τον Μάρτιο του 2005. Τι θα πει Ο μέντορας;
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ναι ξέρω το στόρυ με το support... Σκατά στον τάφο αυτωνών που τους μπρίζωσαν να μην ξανάρθουν... Ναι 1000 εννοώ.. ;p Είμαι πολύ περίεργος παρόλα αυτά να δώ πόσα έχω ΜΑΖΙ με όλα του Μπλα μπλα (όχι μόνο το οφτόπικ)... Πιστεύω είναι διπλάσια (το λιγότερο) απο το τρέχων post count. Και ένας ακόμα λόγος να βάλετε λinux
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Είναι πράγματι μαλακία το να βρίσκονται λίγα άτομα (γιατί πόσα να ήταν) και να αντιδρούν έτσι. Αν δε γουστάρεις κάποιο συγκρότημα μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, δεν είναι ανάγκη να τους ακούς. Ήλπιζα βέβαια να έρθουν οι soad μεμονωμένα για live, δηλαδή serj tankian και scars on broadway, όχι στον ίδιο χώρο ή φεστιβάλ. Ή έστω ένας απ' τους δύο. Δεν το κόβω όμως. Αυτό για τα αόρατα posts του Μπλα Μπλα είναι μία άποψη. Σκέψου όμως ότι αν τα προσμετρούσαν στο post counter, Ο μέντορας θα γινόταν Super Poster level 5. Η πατέντα με το drive καλή, στο τέλος θα χαλάσει όμως.
jason_rethymno Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα ..Μόλις επεστρεψα απο την εξοδο μου. Νέκρα τελείως..
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε συ ωραία κοπέλα είναι χώσου, χώσου. Καμιά ποιο κοντινή υπάρχει; φρόντισε μόνο να μην φτάσει η φωτό στον γουός!!! άντε μέρες...
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Kύριοι καλήμέρα, 7+8 ώρες ακόμα για σαββατοκύριακο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.