gang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Πως να σου στείλω χωρίς να πέσει στα πινέλα του γουός δεν ξέρω... θα κάνει μια εξέρεση το παιδί για το καλό του φόρουμ... ε, γουος:;;;
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 pm, pm.... ok... σε τι πόζα;; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:24 ---------- θα κάνει μια εξέρεση το παιδί για το καλό του φόρουμ... ε, γουος:;;; ένα είναι το καλό του φόρουμ...
insomniaK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 το πιο fail προξενιό σήμερα. Είμαι σε δουλειά και μου τηλ να πάω για καφεπότο... πάω και εντελώς τυχαία δεν είναι όλοι όσοι θα έπρεπε αλλά μια φίλη μου με την φίλη της που πάλι εντελώς τυχαία χώρισε και το κονέ ψήνεται μερικές μέρες τώρα... όχι από την δική μου πλευρά. Και πάλι εντελώς τυχαία η φίλη μου πρέπει να φύγει και μένουμε οι δυο μας... Αλλά ο Αλέκος... παλιά πουτάνα στο κουρμπέτι έκανε κίνηση σαχ ματ: "και για πες μου τώρα... τι έγινε και χώρισες; μίλα μου για αυτό το θέμα"... χο χο χο.. η βραδιά εκτροχιάστηκε και ο αλέκος ξέφυγε!!! Σκέψου όμως να εκτιμήσει που είσαι άντρας με υπομονή και ότι θες να την ακούς να μιλάει και ότι έδειξες πολύ κατανόηση και δεν της την έπεσες σα λιγούρι...;
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 θα κάνει μια εξέρεση το παιδί για το καλό του φόρουμ... ε, γουος:;;; κάνε μια αίτηση, και μέχρι 32 Οκτώβρη θα έχει αναγνωσθεί... όχι, σοβαρά τώρα, είναι πάνω απ' τις δυνάμεις μου... Μια φορά σηκώθηκα από τον ύπνο, εντίταρα, πόσταρα, και ξανάπεσα για ύπνο... Το κατάλαβα την άλλη μέρα από το "created:" στις properties...
alexzzz Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Σκέψου όμως να εκτιμήσει που είσαι άντρας με υπομονή και ότι θες να την ακούς να μιλάει και ότι έδειξες πολύ κατανόηση και δεν της την έπεσες σα λιγούρι...; μαλακία... θα μπορούσα να το σιγουρέψω με ένα απλό ρέψιμο... φτουυυυ κάνε μια αίτηση, και μέχρι 32 Οκτώβρη θα έχει αναγνωσθεί... όχι, σοβαρά τώρα, είναι πάνω απ' τις δυνάμεις μου... Μια φορά σηκώθηκα από τον ύπνο, εντίταρα, πόσταρα, και ξανάπεσα για ύπνο... Το κατάλαβα την άλλη μέρα από το "created:" στις properties... και ακόμα δεν έχει φτάσει στο πικ των πικ του...
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 κάνε μια αίτηση, και μέχρι 32 Οκτώβρη θα έχει αναγνωσθεί... όχι, σοβαρά τώρα, είναι πάνω απ' τις δυνάμεις μου... Μια φορά σηκώθηκα από τον ύπνο, εντίταρα, πόσταρα, και ξανάπεσα για ύπνο... Το κατάλαβα την άλλη μέρα από το "created:" στις properties... Κινδυνεύουμε; Μπα είμαστε σε απόσταση ασφαλείας εντάξει :Ρ Σκέψου όμως να εκτιμήσει που είσαι άντρας με υπομονή και ότι θες να την ακούς να μιλάει και ότι έδειξες πολύ κατανόηση και δεν της την έπεσες σα λιγούρι...; ξέρεις ε το ξυρισμένο στήθος λείπει το γυμνασμένο σώμα και καμία μπλούζα με έντονα χρώματα. :Ρ
washcloud Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ...λοιπόν σε 'σενα δίνω μία ασυλία για το "πικ των πικ".... ...ΜΙΑ ε, μη το ξεσκίσουμε
firewalker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε συ ωραία κοπέλα είναι χώσου, χώσου. Καμιά ποιο κοντινή υπάρχει;
gang Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε συ ωραία κοπέλα είναι χώσου, χώσου. Καμιά ποιο κοντινή υπάρχει; και σε είχα για συμφορουμίτη... καληνύχταααααααααα
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 #4990? hell yeah.... Πλησιάζει η μέρα... Σηκωθείτε απο καρέκλες και ντιβάνια!
insomniaK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Έχεις δει κάποιο όραμα την Αγ. Παρασκευή;;; #4990
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 4990 είναι η σελίδα στην οποία μόλις πόσταρες ;p (με default post per page settings) Η κεντρική ιδέα είναι οτι φτάνει το #50000 ποστ στην 5000page... Αχ... μεγάλωσε το οφτόπικ.. απο τόσο δα το νταχταρίζαμε στα γόνατα μας..
little loulou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ζαλιζομαι ακομη...προσπαθησα να ηρεμησω αλλα οσο το σκεφτομουν τοσο ιδρωνα.. μαυρο παπουτσακι...παντελονακι με τσακιση παρακαλω..ζωνουλα και πουκαμισο ασπρο με 4(τεσσερα σε οσους δεν καταλαβαν) 4 λεμε!!! κουμπια ξεκουμπωτα!!! το δασιτριχο στηθος να ξεπροβαλλει και η λαμψη της χρυσης αλυσιδας να με εχει τυφλωσει και να μην μπορω να δω μπροστα μου!!:shock: ενα εγκεφαλικο το επαθα..really...
klainmaingr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 This will teach you έχω να πω εγώ... ;p Ποιός όλα ετούτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.