KWSN_Men Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ό,τι κάνω, το κάνω με όρεξη, γι' αυτό με γουστάρουν οι γυναίκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κομμένη η ανάγνωση ποστ του αλέτζο όμως, χάνεις κύτταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Χαχα! Μπράβο ρε παιδιά, με κάνατε και γέλασα πρωί πρωί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Τι βαρεμάρα !!!! Κι είναι Τρίτη ακόμα, το φελέκι μου.... έντιτ/ τραπέζι τραπεζαρίας 2500 Ευρώ ?Πάνε καλά οι άνθρωποι ?.. έντιτ2/ ...και δεν είναι καν αυτοκινούμενο...Να του φωνάζεις ας πούμε "Προσελθε τραπέζι !" και να έρχεται !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 αστα φιλενάς και εχω και ένα πονοκέφαλο αστα να πάνε... χμμμ... αυτό με το τραπέζι είναι μπηχτή για το δώρο που περιμένεις ? :p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά άκουσε κανένας ποιος είναι αυτός ο περίφημος ζεν πρεμιέ - ηθοποιός ίνδαλμα που πιάσανε με 45γρ κοκαινη? για προσωπική χρήση βεβαίως βεβαίως.. αν ήταν κανένας φουκαράς θα μαθαίναμε όλο του τον φάκελο στην ασφάλεια και τα ρεπορτάζ θα ήταν του στυλ "εξιχνιάστηκε η σπείρα που έσπερνε τον θάνατο..." "συνελήφθει ο διαβόητος κακοποιός" αλλά για τα παιδιά του star system όλοι μούγγα.. γ@μ|μεν0 system... ανακάλυψε αίφνης και η ελληνική τηλεόραση τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Και κανείς δε σκέφτηκε ποτέ να μπει στη θέση της κοκαΐνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Γκριζομάλλης ζεν πρεμιέ, έχει υποδυθεί το διαφημιστή, γιατρό, σκηνοθέτη τελευταίως... Διατηρούσε σχέση παλαιότερα με άλλον ζεν πρεμιέ που έχει υποδυθεί τον παππά sex symbol. Τα παραπάνω περίπου μου ήρθαν με SMS από πρώην μου, ηθοποιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neurotic_Fest Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ποσότητα για 2 μήνες λελογισμένης χρήσης, ή πήγαινε σε τρελό τσιμπούσι ή μόλις την είχε αγοράσει, όπως και να χει επιστρέφει κανείς στο προφανές, τον δώσανε στεγνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flo1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 από πρώην μου, ηθοποιό. τσσσσσσσσ στο εχω πει εγω αλλα δε μ'ακους.... σαν καλοι γειτονες που ειμαστε πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον! δε μου δινεις το κινητο της αφου ετσι κι'αλλιως ειναι πρωην? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 οκ.αυτη τη στιγμη ειμαι στο 4ο (οχι μπουκαλι). black label.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ποσότητα για 2 μήνες λελογισμένης χρήσης, ή πήγαινε σε τρελό τσιμπούσι ή μόλις την είχε αγοράσει, όπως και να χει επιστρέφει κανείς στο προφανές, τον δώσανε στεγνά. Προφανώς και τον δώσανε. Νομίζω πολλούς μας έχει σταματήσει η αστυνομία για έλεγχο ή κλήση. Δε νομίζω να κοίταζαν σε κανέναν κάτω απο τα καθίσματα κτλ. aledjo σου ρίχνει 10+ χρόνια, σου κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Σεργιανόπουλοι και πρώην ηθοποιοί και μόνο εγώ δεν έχω κόκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.