washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 έλα ρε, "run for office"& "κατεβαίνω στην πολιτική" = "κατεβαίνεις for office"... Μά τους άγιους πάντες και τις 3 x meissels που ήπια pro-login δεν κατάλαβα το θεό μου απο "να κατεβαίνεις for office" xαχα
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Οκ το κατεβαίνεις ήταν ένα lead απλά ήθελα μια ρημάδα επιβεβαίωση The answer is: NO F**KIN WAY! Είναι τόση η απέχθεια μου για όλο αυτό, ώστε η κοντινότερη επαφή μου με το πολιτικό μας σύστημα να είναι η επι σειρά ετών διενέργεια exit poll.. (και αυτά τα έκοψα απο τις προηγούμενες ευρωεκλογές) Επειδή όμως μας βλέπω να λουκετιαζόμαστε πάλι, άς μιλήσουμε για άλλες ειδήσεις και τον καιρό...
washcloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Είναι τόση η απέχθεια μου για όλο αυτό, ώστε η κοντινότερη επαφή μου με το πολιτικό μας σύστημα να είναι η επι σειρά ετών διενέργεια exit poll ....ΩΧ! (....είπες τα έκοψες βέβαια..............ΟΚ-stay clean ) ...Γιατί ρε να μας λουκετιάσουν; Δε μιλάμε επί ονομάτων κτλ... ...οπότε ας μείνουμε οντόπικ (looney tunes > all) [ame]http://www.youtube.com/watch?v=iBFnuScfizc[/ame]
alexis333 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τι ειναι ο Λαζοπουλος ?? Ενα δευτερο δελτιο ειδησεων οπως του σταρ. Αφου ολη την ωρα ασχολειται με τετοιου ειδους θεματα που ασχοληται και και κοροιδευει το σταρ . Επισης μου τη δινει που ολη την ωρα βριζει.Δε ξερει οτι τον βλεπουν και τα μικρα παιδια ?? Τι παραδειγμα ειναι αυτο ?? Oτι ειναι καλο να λεμε βρισιες ?? Με λιγα λογια εχει καταντησει αηδια η εκπομπη του Ελα να ξυπναμε. Αντε υπναραδες. Καλημερες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:11 ---------- Πως γινεται να ειναι ο Ψωμιαδης και στο ΑΝΤ1 και στο ΑΛΤΕΡ ταυτοχρονα live ?? Eιναι παντου ο ποστης
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ...Klain ;Από Έλληνες, με ποιούς ψυχαγωγείσαι; με τον Afentiko7... άντε καλημέρες... έχουμε εξέλιξης στα διοικητικά δρώμενα στα ποδοσφαιρικά του Νομού Καβάλας... με τον Αλέκο ξαφνικά από το πουθενά παρών και με σίγουρη θέση αν βγει η παράταξη... χο χο χο... Αν γίνει καμιά στραβή και βγω... θα γίνω πολύ εκδικητικός!!!
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ηλεκτρονική διακυβέρνησης;??!! WAT!!!??!! alexzzz που χάθηκε αυτή η ψυχή; Τον άγχωσε η δημοσιότητα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Ηλεκτρονική διακυβέρνησης;??!! WAT!!!??!! σαν το remote desktop μια φάση
status Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 σαν το remote desktop μια φάση Πως λέμε "Η εφορία" τώρα θα λέμε e-εφορία :Ρ
alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 alexzzz που χάθηκε αυτή η ψυχή; Τον άγχωσε η δημοσιότητα; τέτοιοι που είστε το αγχώσατε το παιδί...
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τσκ τσκ.. Τον είχα για πιό "δημόσιο πρόσωπο"... Amateurs..
status Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Τσκ τσκ.. Τον είχα για πιό "δημόσιο πρόσωπο"...Amateurs.. Βρήκα μια φωτογραφία σου από Γκαλά..φιλοζωικό, ήσουν επίτιμος προσκεκλημένος :Ρ Elite is elite δεν είμαστε όλοι για μεγαλεία :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:40 ---------- Απλά απόλαυσε την μοναξιά της κορυφής κλάϊν :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Βρήκα μια φωτογραφία σου από Γκαλά..φιλοζωικό, ήσουν επίτιμος προσκεκλημένος :Ρ Elite is elite δεν είμαστε όλοι για μεγαλεία :Ρ Eεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Σκοτεινό παρελθόν! ;p Ελπίζω να μην έχεις και τις άλλες που έκανα streaking στο δρόμο
status Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Eεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!Σκοτεινό παρελθόν! ;p Ελπίζω να μην έχεις και τις άλλες που έκανα streaking στο δρόμο
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πωωωωωωω. Όχι εκείνο το βράδυ!! Όχι με τη μέγκ!! Καταραμένοι παπαράτσηδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.